whisper napísal:no ako bol jul dobry tak je august na hovno...
nielen ze nemam babu (aby som hovoril trochu k teme) ale dalsich 1000 veci sa poondilo... asi zomriem (depka)
tiez nieco tkae mam aj ja teraz v Auguste nic nevychadza
Stalo sa snad to najhorsie, nieco co som necakal Rozisli sme sa! Skoro cele prazdniny bola prec, vcera sme boli spolu von, co sa z tabora vratila Skor nes odisla tolo vsetko fajn a teraz..
ja som bol od 1. augusta na dovolenke a od vtedy som ju nevidel (isla tiez prec). do tyzdna sa uz vrati, ale to cakanie ma zabija
avsak budem mat na 3 dni volny byt tak dobehneme strateny cas
Frikso napísal:Stalo sa snad to najhorsie, nieco co som necakal Rozisli sme sa! Skoro cele prazdniny bola prec, vcera sme boli spolu von, co sa z tabora vratila Skor nes odisla tolo vsetko fajn a teraz..
ja som mal babu ked som bol zraneny a teraz uz na sebe zas makam. A jedine co robim je football a ked nieaka pride, daka dobra, tak to mozno nieako sklbim s tym futbalom ale teraz je to iba futbal aj cele prazdniny bude.
PACO8 napísal:bohuzial aj ja patrim medzi vas, ale este stale sa to moze trocha zlepsit lebo jedna baba by mozno aj mala zaujem ale ja nemam moc casu lozit po vonku s nou a tak
tak si ten cas najdi, aby si nepatril do nasho klubu osamelych dusi
ps: kto chce zastavat veduce funkcie v klube:?:
ja som dievca nemal cele prazniny a vlastne som este vobec nemal ... mam sebavedomie asi take ako snehuliak v marci a vobec neviem co s tym robit ... je mi z toho nanic a mam zo toho depku ... a to som nemal uz peknych par rokov ... stale som si myslel , ze to neje az take zle , ale teraz sa mi zda , ze vsetko sa na mna ruca a ze vsetko co robim , tak pobabrem...
miki690 napísal:ja som dievca nemal cele prazniny a vlastne som este vobec nemal ... mam sebavedomie asi take ako snehuliak v marci a vobec neviem co s tym robit ... je mi z toho nanic a mam zo toho depku ... a to som nemal uz peknych par rokov ... stale som si myslel , ze to neje az take zle , ale teraz sa mi zda , ze vsetko sa na mna ruca a ze vsetko co robim , tak pobabrem...
DETTO z mojej strany....toto iste ja sa osalim snad
hmmm taak vdaka za vase reakci, bol som medzi prvymi co cele prazdniny nemal caju ale prazdniny skoncili a ja uz niesom medzi tymi ktory nemaju holku taakze ostatnym drzim palce snad po prazdninach nieco pride aj na vas ( okrem nejakej choroby )
mauec napísal:hmmm taak vdaka za vase reakci, bol som medzi prvymi co cele prazdniny nemal caju ale prazdniny skoncili a ja uz niesom medzi tymi ktory nemaju holku taakze ostatnym drzim palce snad po prazdninach nieco pride aj na vas ( okrem nejakej choroby )
po prazdninach prichadza vacsinou depresia. teda u mna.
Mna baba nechala pre prazdninami. A bolo po prazdninach
mauec napísal:kto z vas je cele prazdniny bez caje ako aj ja?
"ČAJA"??? Snáď priateľka, frajerka, alebo niečo iné......nie "čaja"!
Vieš, aké je to hlúpe pomenovanie pre dievča/ženu?
Inak aj "babenka" nie je celkom vhodné...