poradte
-
Dr. Pepper
Light Expert
poradte
zoznamil som sa s jednou babou v podniku, normalne sme randili vsetko v pohode, ale po case sa jej frajer nejak dostal k mojej adrese a stale provokuje, dokonca par krat krical na mna, ze ak ju nenecham, tak to poriesi inak. ano ona mala frajera, ale ja som to vtedy nevedel, no a ta baba sa nechce k nemu vratit. a asi ju aj bil, mam taky pocit, lebo vzdy ked sa bavime o nom, tak vzdy nejak zosmutnie. poradte nieco..
-
Dr. Pepper
Light Expert
ano, tiez som rozmyslal nad tou druhou moznostou, ale ona je moc zlata na to aby som ju nechal. no a to ignorovanie je bezne, ja ho stale ignorujem, ale on si neda nejaka povedat. a vazne nepotrebujem aby tu krical na mna pod balkonom a nadaval mne a jej aky som kkt a ze ona je cubka.. to susedia uz tiez zacinaju, si medzi sebou hovorit, ze aky ja som asi magor. ludia su svine.
no a ten chlapik je "vacsi" ako ty alebo je to daky maly zdochliak, ktoreho by si odfukol?Dr. Pepper napísal:ano, tiez som rozmyslal nad tou druhou moznostou, ale ona je moc zlata na to aby som ju nechal. no a to ignorovanie je bezne, ja ho stale ignorujem, ale on si neda nejaka povedat. a vazne nepotrebujem aby tu krical na mna pod balkonom a nadaval mne a jej aky som kkt a ze ona je cubka.. to susedia uz tiez zacinaju, si medzi sebou hovorit, ze aky ja som asi magor. ludia su svine.
-
Dr. Pepper
Light Expert
no ako sa to zoberie, je to ozran, a mozno tym je odvaznejsi, a myslim ze aj ked ma asi o nejakych 5 rokov viac, tak by som asi dal, ale problem su ti jeho kumpani, niekedy ich vidim spolu, a fakt sa mi to nepaci. tak som stoho paf, ze co a ako..
frisko - ta baba sa knemu uz ani nepriblizi, to som si isty.
frisko - ta baba sa knemu uz ani nepriblizi, to som si isty.
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
LOL nemôže utekať pred niekym to je choré, stále sa skrývať... omg, keby takto rozmýšľal každý, tak mám nový susedov, každý týždeň...KARNEL32 napísal:ked mas svoj byt tak ho predaj a prestahuj sa aj s nou....tym mu uteciete a mozete zit ako stastna rodinka
Inak a to, že chodí s partou, ty žiadnu nemáš ? Ten kto chodí s partou, je najviac posraný... to je fakt... keby mal gule, neostane pri nadávkach, ale koná... je to len výkrik do prázdna... prišiel o holku... nemá kde zapichnuť a ruka ho už bolí...
-
Dr. Pepper
Light Expert
skor ruka ho uz neboli heh. a jasne ze aj ja mam ludi co podrzia. no nejak to uz poriesim.
no a este mensi problem je aj fakt, ze stale sa snazi nieco porobit aj u nej, uz sa par krat stalo ze ju zastavil a zevraj sa snazil byt mily na nu a prosil ju aby sa vratila, ale ona mi povedala ze to je divadielko, ze sa ho boji, a ze jej stacilo co jej robil.
no a este mensi problem je aj fakt, ze stale sa snazi nieco porobit aj u nej, uz sa par krat stalo ze ju zastavil a zevraj sa snazil byt mily na nu a prosil ju aby sa vratila, ale ona mi povedala ze to je divadielko, ze sa ho boji, a ze jej stacilo co jej robil.
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teraz ťa len chce vyprovokovať... je veľký boss... kamošom rozpráva, aký si posraný... v parte je macherDr. Pepper napísal:skor ruka ho uz neboli heh. a jasne ze aj ja mam ludi co podrzia. no nejak to uz poriesim.
si nenechaj len tak, aby ti otravoval zivot. aj tvoji susedia nebudu nic hovorit ozranovi, ale skor tebe, ze co to mas za "kamaratov" co ti chodia serenady spievat pod okna. Ked bude pod oknom vybehni von a vyjasni si to s nim. Najprv diplomacia a ak nepomoze tak ho nakop. Ak byva ozraty tak mas este vacsiu vyhodu.
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
last_knight
Light Professional