gynekologicke vysetrenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Morskavila
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

gynekologicke vysetrenie

Príspevok od používateľa Morskavila »

stela som sa len spytat ako to je s navstevou gynekologa ked mam 15 rokov....ze ci o tom musia vediet aj rodicia a tak....prosim piste ak mozete.
notrit
Light Star
Light Star

Re: gynekologicke vysetrenie

Príspevok od používateľa notrit »

na nejakom fóre som čítal presne túto istú otázku a tam tej babe odpovedali asi tak že by vôbec nemal byť problém zobrať ťa bez nejakého potvrdenia rodičmi. Raz sa to vraj stalo a boli z toho všetci resp. všetky vyšašené že to je ako možné...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Morskavila napísal:stela som sa len spytat ako to je s navstevou gynekologa ked mam 15 rokov....ze ci o tom musia vediet aj rodicia a tak....prosim piste ak mozete.
Nie normalka, bez rodicov mozes ist kludne...
Morskavila
Amateur
Amateur

a ked ten doktor teda doktorka ci to je jedno zisti ze som spala s chalanom tak to rodicom povie? :? :?:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

hehe samozrejme, ze nic nepovie, nema na to dovod, aby nieco vravel. Nemusis sa nicoho bat, kludne tam chod a nikto sa o tom nedozvie. Horsie by bolo, keby ti nieco zistil (co dufam, ze nie) a poslal ta na nejake vysetrenie do nemocnice, tam uz mozno by bolo dobre povedat to rodicom :wink: ... mlade slecny ku gynekologovi chodia dost casto len preto, aby sa uliali zo skoly a pridu tam aj 5x za mesiac, ze ich nieco boli a picha atd...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

nic im nepovie .. mas 15 ten chalan nespachal ziaden trestny cin ak si to aj ty chcela tak ze to bolo rozhodnutie teba , a ako vieme od 15 si obcan SR a rozhodujes uz o niktorych veciach sama , a lekar sa porozprava s tebou ze ti odporuci pockat s tym alebo ti odporuci antikoncepciu ale istotne ked sa do teba pozrie zisti ze uz niesi panna !! mas 15 tak na vysetrenie mozes ist aj sama nepoviem este ani nemas 15 tak to pojdes s rodicom ale no uvidis :!: :!:
Morskavila
Amateur
Amateur

neviem ale niekde som pocula ze ked baba ete nema 18 a chalan ma uz 18 a viac a spia spolu tak je to nezakonne ja neviem... :? :?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Morskavila napísal:neviem ale niekde som pocula ze ked baba ete nema 18 a chalan ma uz 18 a viac a spia spolu tak je to nezakonne ja neviem... :? :?
ee to som nepocul ja viem ze ked mas uz 15 a spis s chalanom tak ak je to podla tvojej vole aj podla jeho tak sa to nerata ako za trestny cin :znasilnenia : ak by si mala 14 a chcela by si mat snim sex a potom ti bude liez na nervy tak ho mozes udat za znasilnenie :lol: :lol: a moze sa branit kolko len chce proste mal sex so 14 rocnym ,,deckom"
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Retsko napísal:Kua neviem si pomoct ale mne sa to dievca co zalozilo tento topic zdalo vymetene...
Podla mna len chcela nadobudnut trosku skusenosti a odstranit si strach z lekara. :wink:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

Morskavila napísal:a ked ten doktor teda doktorka ci to je jedno zisti ze som spala s chalanom tak to rodicom povie? :? :?:
nie je to lekarsje tajomstvo... :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

mozes tam ist v pohode sama ale zase musis pocitat s tym ze doktor sa ta moze pytat neprijemne otazky na ktore mu vo vlastnom zaujme musis odpovedat pravdivo a to moze byt v istych pripadoch dost blbe 8) ale inak sa tam urcite oplati ist :wink:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

jojcek napísal:nic im nepovie .. mas 15 ten chalan nespachal ziaden trestny cin ak si to aj ty chcela tak ze to bolo rozhodnutie teba , a ako vieme od 15 si obcan SR a rozhodujes uz o niktorych veciach sama , a lekar sa porozprava s tebou ze ti odporuci pockat s tym alebo ti odporuci antikoncepciu ale istotne ked sa do teba pozrie zisti ze uz niesi panna !! mas 15 tak na vysetrenie mozes ist aj sama nepoviem este ani nemas 15 tak to pojdes s rodicom ale no uvidis :!: :!:
pockaj.mne sa zda ze ta hranica je uz na 14 rokoch nie ? :?:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

ee pri 15
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no pokial viem od minuleho roka je to 14, lebo vela 14 rocnyhc tehotnych bolo, sa to znizovalo
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

Runes napísal:no pokial viem od minuleho roka je to 14, lebo vela 14 rocnyhc tehotnych bolo, sa to znizovalo
presne tak :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

kludne tam mozes ist kedykolvek,nato je predsa ten clovek studovany,kludne sa mozes na neho vo vsetkom obratit
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

Runes napísal:no pokial viem od minuleho roka je to 14, lebo vela 14 rocnyhc tehotnych bolo, sa to znizovalo
oki nehadam sa :)
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

Morskavila napísal:stela som sa len spytat ako to je s navstevou gynekologa ked mam 15 rokov....ze ci o tom musia vediet aj rodicia a tak....prosim piste ak mozete.
no do 18 ano
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

ta ked cigani (pozor bez diskriminacie) budu mat deti v 12 rokoch tak tu hranicu znizia ci co a stale je to na 15 rokoch pokial viem ;)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Morskavila napísal:neviem ale niekde som pocula ze ked baba ete nema 18 a chalan ma uz 18 a viac a spia spolu tak je to nezakonne ja neviem... :? :?
sak mozes sexovat aj so 70 rocnym, to je tvoja vec
Napísať odpoveď