gynekologicke vysetrenie
-
Morskavila
Amateur
gynekologicke vysetrenie
stela som sa len spytat ako to je s navstevou gynekologa ked mam 15 rokov....ze ci o tom musia vediet aj rodicia a tak....prosim piste ak mozete.
Re: gynekologicke vysetrenie
na nejakom fóre som čítal presne túto istú otázku a tam tej babe odpovedali asi tak že by vôbec nemal byť problém zobrať ťa bez nejakého potvrdenia rodičmi. Raz sa to vraj stalo a boli z toho všetci resp. všetky vyšašené že to je ako možné...
Nie normalka, bez rodicov mozes ist kludne...Morskavila napísal:stela som sa len spytat ako to je s navstevou gynekologa ked mam 15 rokov....ze ci o tom musia vediet aj rodicia a tak....prosim piste ak mozete.
-
Morskavila
Amateur
hehe samozrejme, ze nic nepovie, nema na to dovod, aby nieco vravel. Nemusis sa nicoho bat, kludne tam chod a nikto sa o tom nedozvie. Horsie by bolo, keby ti nieco zistil (co dufam, ze nie) a poslal ta na nejake vysetrenie do nemocnice, tam uz mozno by bolo dobre povedat to rodicom
... mlade slecny ku gynekologovi chodia dost casto len preto, aby sa uliali zo skoly a pridu tam aj 5x za mesiac, ze ich nieco boli a picha atd...
nic im nepovie .. mas 15 ten chalan nespachal ziaden trestny cin ak si to aj ty chcela tak ze to bolo rozhodnutie teba , a ako vieme od 15 si obcan SR a rozhodujes uz o niktorych veciach sama , a lekar sa porozprava s tebou ze ti odporuci pockat s tym alebo ti odporuci antikoncepciu ale istotne ked sa do teba pozrie zisti ze uz niesi panna !! mas 15 tak na vysetrenie mozes ist aj sama nepoviem este ani nemas 15 tak to pojdes s rodicom ale no uvidis

-
Morskavila
Amateur
ee to som nepocul ja viem ze ked mas uz 15 a spis s chalanom tak ak je to podla tvojej vole aj podla jeho tak sa to nerata ako za trestny cin :znasilnenia : ak by si mala 14 a chcela by si mat snim sex a potom ti bude liez na nervy tak ho mozes udat za znasilnenieMorskavila napísal:neviem ale niekde som pocula ze ked baba ete nema 18 a chalan ma uz 18 a viac a spia spolu tak je to nezakonne ja neviem...![]()
pockaj.mne sa zda ze ta hranica je uz na 14 rokoch nie ?jojcek napísal:nic im nepovie .. mas 15 ten chalan nespachal ziaden trestny cin ak si to aj ty chcela tak ze to bolo rozhodnutie teba , a ako vieme od 15 si obcan SR a rozhodujes uz o niktorych veciach sama , a lekar sa porozprava s tebou ze ti odporuci pockat s tym alebo ti odporuci antikoncepciu ale istotne ked sa do teba pozrie zisti ze uz niesi panna !! mas 15 tak na vysetrenie mozes ist aj sama nepoviem este ani nemas 15 tak to pojdes s rodicom ale no uvidis![]()
-
maskacove rozky
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no do 18 anoMorskavila napísal:stela som sa len spytat ako to je s navstevou gynekologa ked mam 15 rokov....ze ci o tom musia vediet aj rodicia a tak....prosim piste ak mozete.