Strelne Zbrane

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate nejaku strelnu zbran (prip rodinny prislusnik)?

Ano
51
30%
Nie, ale chcem
68
40%
Nie, ani nechcem
51
30%

Celkom hlasov: 170

Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Chcem sa informačne spýtať, čo musím urobiť pre to, aby som mohol legálne vlastniť nejakú automatickú zbraň, dajme tomu taký klenot ako AK-47 alebo AG-36 ? Dá sa to vôbec na Slovensku legálne? Myslím tým, že by som to mal doma aj s nábojmi a dajme tomu, strielal na strelnici.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Racius napísal:Chcem sa informačne spýtať, čo musím urobiť pre to, aby som mohol legálne vlastniť nejakú automatickú zbraň, dajme tomu taký klenot ako AK-47 alebo AG-36 ? Dá sa to vôbec na Slovensku legálne? Myslím tým, že by som to mal doma aj s nábojmi a dajme tomu, strielal na strelnici.
Zial, ty ako "bezny clovek" mozes zabudnut na take nieco :) .. jednou vetou: "Ty pre to nemozes urobit nic."
Snad keby si prislusnik neakeho specialneho utvaru, alebo neakej uzko specializovanej silovej zlosky, inak nemas sancu. A aj keby, domov ta s tym nik nepusti, na to zabudni. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Racius napísal:Chcem sa informačne spýtať, čo musím urobiť pre to, aby som mohol legálne vlastniť nejakú automatickú zbraň, dajme tomu taký klenot ako AK-47 alebo AG-36 ? Dá sa to vôbec na Slovensku legálne? Myslím tým, že by som to mal doma aj s nábojmi a dajme tomu, strielal na strelnici.
ak by si to mal v pivnici ano... v susednych dedinach sa stavalo ze zastavil ukrajinsky ziguliak a chlapi predavali kadeco..hlavne 47cky... za par supov...ale kao sme v EU zlate cosi skoncili... :(
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

jackb napísal:ak by si to mal v pivnici ano... v susednych dedinach sa stavalo ze zastavil ukrajinsky ziguliak a chlapi predavali kadeco..hlavne 47cky... za par supov...ale kao sme v EU zlate cosi skoncili... :(
ehm ale on chcel legalne a to je torchu ine ... :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

miki690 napísal:ehm ale on chcel legalne a to je torchu ine ... :roll:
tu je mozne aj legalizovat... ked poznas ludi,alebo s is nimi rodina mozes mat aj 2 technicaky na jedno auto... (nie velky a maly ale 2velke aj 2male)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ja zbrane zrovna nemusim. A to som vyuceny opravar sportovych a polovnickych zbrani :!: Zo skoly sme chodievali strielat z brokovnic na strelnicu. Celkom zabava... Na vojne sme strielali so sapiiikov, aj to sa dalo... Ale nenavidel som to, lebo potom nasledovalo CISTENIE!!!! HNUS!!!!!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kedysi som sa o to dost zaujimal, hraval som aktivne airsoft s FN-P90, noi uz so mju predal. Planujem zbrojak a potom nejaky maly S&W alebo SiG Sauer P228 :smt009
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

nemam nechcem ani v blizkej buducnosti neplanujem zbrane ma nepritahuju skor odpudzuju ale su a ja nerobim demonstrativne vyhlasenia prec zo zbranami tetno preostriedok moze sluzi aj k dobremu a aj zlemu v rodine polovnikov nemame takze sa podobnym veciam nevenujem, ale otec bol raz riaditelom firmi a mal pistol pre ochranu ked odstupil tak si pistol zo sebou nebral a ani zborjny pas nemal stacilo im ze bol na vojne a ze vedel ako tak strielat ! cize zbrane nemusim nelakaju ma netuzim po nich :?
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Sparrow napísal:ja mam vzduchovku :hehe: s kamosom strielame vsetky okolite vtaky ^^

//edit: Este ze sa s tym chvalis, lolo ... kinjeril
Ja radsej strielam do okien... :-P
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

sk_rum napísal:Ja radsej strielam do okien... :-P
HH tak to musim skusit . aj ked neverim ze moja vzduchovka zokaze rozbit okno ...raz som s nou strelil holuba , zaprasilo sa z neho a kkt odletel :lol: proste slabota . ale zase ma uz svoje odzite . uz sa pouziva asi 30 rokov a to je celkom slusne . ked bude mat oco cas tak ju chceme opravit ...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

moj ujo je polovnik a ztohi vypliva ze ma pusku aj sem tam nieco ulovi :smt067 ale iba vramci noriem na odstrel zvierat
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pedrosino napísal:moj ujo je polovnik a ztohi vypliva ze ma pusku aj sem tam nieco ulovi :smt067 ale iba vramci noriem na odstrel zvierat
Tak žto je fakt super...pokial ta obcas zoberie a da ti zastrielat...poznam z vlastnej skusenosti.... Steyer-scout!! super zvuk a skoro ziadny spatny naraz 8)
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

miki690 napísal:HH tak to musim skusit . aj ked neverim ze moja vzduchovka zokaze rozbit okno ...raz som s nou strelil holuba , zaprasilo sa z neho a kkt odletel :lol: proste slabota . ale zase ma uz svoje odzite . uz sa pouziva asi 30 rokov a to je celkom slusne . ked bude mat oco cas tak ju chceme opravit ...
To okno sa rozbilo... Ale nastastie bolo uz sero, tak som s kamosom rychlo zdrhol a nikto nic nevidel... :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

sk_rum napísal:To okno sa rozbilo... Ale nastastie bolo uz sero, tak som s kamosom rychlo zdrhol a nikto nic nevidel... :D
Za šera strieľať do malého holuba je väčší kumšt ako trafiť vokno, že :lol: ?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

chcel by som Mauser alebo PPS-41
qwerty-xyz

Re: Strelne Zbrane

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

čo ja by som vsetko chcel......samozrejme ze obdivujem zbrane a mam ich rad
pači sa mi EQ beretta - znama z filmu equilibrium,ze vraj sa predava ale je svinsky draha
a neake zbrane typu walther P99 a pod...nieco co je lahke a ucinne
samozrejme pusky tiez ake skor odstrelovacieho typu.
:wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

chcem sa spytat niekoho kto sa vyzna, ci sa da u nas zlegalizovat drzanie pusky SVD dragunov...nakolko mam moznost si tuto zbran zaobstarat od kamosovho (r.i.p. :? ) bratranca (pravdaze najskor zbrojny pas) za cca 15k z ukrajiny.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nie...zbraň nemám...a ani nemám potrebu ju vlastniť...je to síce pekná vec...ale slúži na zabíjanie...a okrem toho si svoje názosry viem obhajovať aj inak.. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zbran nevlastnim, ale planujem si spravit zbrojny, mozno neskor zakupit nieco na rekreacnu strelbu ...

... pacia sa mi hlavne klasicke 9mm zbrane ako beretta 92, walther p99 a p5, steyr m9, velmi pekne zbrane ma aj firma smith and wesson :-)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

SchYzo napísal:chcem sa spytat niekoho kto sa vyzna, ci sa da u nas zlegalizovat drzanie pusky SVD dragunov...nakolko mam moznost si tuto zbran zaobstarat od kamosovho (r.i.p. :? ) bratranca (pravdaze najskor zbrojny pas) za cca 15k z ukrajiny.
A co uvedies ako dovod, koli comu ju chces zlegalizovat?
Napísať odpoveď