2neo napísal:Hej Bystricania co takto sa stretnut a pokecat pripadne pomenit nejake skusenosti co veci?Hmm.Nic extra len niekde pri pivku alebo tak.
no neviem.. ja budem v BB len od septembra... a to tam uz asi nebude tomexx... alebo hej?
do konca leta sa v BB ukazem,ale len na par hodin... napr. v pondelok rano....
ale dajte si stretko "original" Bystricanov a ked bude repete tak sa pridam
kinjeril napísal:Taaak... tu su fotoz z prveho neoficialneho stretka nitranov. Na fotke aj moja malickost. Okrem mna su pritomny DBZfan1, Goten, fernet (citrus) a tycinky
Ospravedlnte znizenu kvalitu zvuku, ale este teraz mi je blbie
Tak bystricania dohodnime sa nejak. Ja som sice v blave prevazne ale mozem dobehnut dakedy, napr. v piatok alebo tak.. Teraz je radvansky jarmok tak aj tam by sme sa mohli stretnut .. Medovina rlz
tomexx napísal:Tak bystricania dohodnime sa nejak. Ja som sice v blave prevazne ale mozem dobehnut dakedy, napr. v piatok alebo tak.. Teraz je radvansky jarmok tak aj tam by sme sa mohli stretnut .. Medovina rlz
ja som sa zaviazal ze na net v BB cely tyzden nepojdem... bol by som ostal v meste... ale myslim ze s Vesperom mame triedu na tej istej chodbe a triedu v Tomexxovej triede takze ak by sa este dalo nex week tak ja urcite pojdem... a keby som vedel ako Vesper vyzera...