Half Life 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Half Life 2

Príspevok od používateľa Johnnny »

Mam maly problem z hrou half life, V jednej misii sa s neakou tetkou popstvim pred vytah a ked donho nastupim nejde ho pustit ani hore ani dole. Kto hral asi vie ktoru cast myslim. Vyzera to ako chyba hry ale niesom si isty, nevie niekto co tam mam urobit? pls help :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ja viem aky mas problem
aj mne sa to stalo ZAKAZDYM v tom useku... a je tam ece jeden kde sa ti to stane..
takze ona musi nastupit s tebou... a spusti vytah ona... no musis si to znova loadnut a potom to uz pojde... teda ak si si dal QS kusok pred tym vytahom.. mne to pomohlo vzdy :wink:
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

noi tak dik skusim to, ale uz som to loadol aspon 5X a nic uvidim co s tym QS :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Johnnny napísal:noi tak dik skusim to, ale uz som to loadol aspon 5X a nic uvidim co s tym QS :)
njn... skus... ja viem ktory usek myslis... ten kde si obkluceny a nabehne tam ona a dobije ich :wink: a potom do vytahu... ale ona ostane stat pred nim... no ja som mal QS kusok pred vytahom a potom som iba dal QL a islo to :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Aj mne sa to stavalo. Nastupil som a ona tam stala jak slahnuta. Tak som to spravil tak, ze som si to "sejvol" chvilku pred tym vytahom a potom som to popripade loadol.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

alebo staci pouzivat opatchovanu verziu
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

je to proste bug = chyba hry na ktory, ako uz povedal Stopa staci patch.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

dik uz to bezi, som sa bal ze mam chybneho Half Lifa a to by bol uz druhy, a ta hra sa mi moc paci tak by ma to asi moc stvalo
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

Príspevok od používateľa sovietman »

to nie je bug, to je ochrana. vtedy sa vam nehybu protivnici ale ani spojenci, ako je napr, ta zenska. Takze treba patch alebo hrat vzdy celu misiu odznova, pretoze po ukoncnei hry a loadnuti to uz neslo.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Re: jj

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

sovietman napísal:to nie je bug, to je ochrana. vtedy sa vam nehybu protivnici ale ani spojenci, ako je napr, ta zenska. Takze treba patch alebo hrat vzdy celu misiu odznova, pretoze po ukoncnei hry a loadnuti to uz neslo.
tak tak no neviem ci myslime na ten isty problem ale mne v takom vezeni vkuse zmrzli postavi je to nejaka ochrana ja som do cinsole napisal AI_DISABLED, a potom sa zase zacali hybat :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: jj

Príspevok od používateľa Gothar »

sovietman napísal:to nie je bug, to je ochrana. vtedy sa vam nehybu protivnici ale ani spojenci, ako je napr, ta zenska. Takze treba patch alebo hrat vzdy celu misiu odznova, pretoze po ukoncnei hry a loadnuti to uz neslo.
Je to bug, lebo mne to nedavno robilo na originalnej verzii v 64-bitovom rezime. Po kazdom loadnuti ulozenej hry to vyplo AI a vyvrcholilo to v tom vytahu, ked nepomohlo ani zapnutie AI. Stacilo vsak zapnut 32 bitovy rezim (parameter -32bit) a uz to ide ako hodinky. To iste mi robilo aj v Lost Coast, co je hra zadarmo, takze je to iba bug v source engine.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ano, ai_disable robilo aj mne problemy... ale nevadi, ze posledny prispevok v tejto teme je dva roky stary? :D
Prílohy
ThreadNecromancer.jpg
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Mek napísal:ano, ai_disable robilo aj mne problemy... ale nevadi, ze posledny prispevok v tejto teme je dva roky stary? :D
hmm k comu patri ten obrazok ? lebo k HL2 nie, preto sa pytam :)

uz by mohla byt Episode 3 lebo nemam co robit :(
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

keby si si to precital, tak to pochopis :)
aj mne blbne miestami ta 64bitova verzia
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som teraz prešiel HL2..teraz mastím Episode One,....
tie isté chyby sa stavali aj mne a ešte častejšie...myslel som na patch ale bol som lenivý stiahnuť ho... :P tak som to poprechádzal kombináciami sv_cheats 1 a noclip... :D
prechádzanie cez stenu
h2oBong
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

cierna obrazovka

Príspevok od používateľa h2oBong »

spustim hru a objavi sa mi cierna obrazovka co mam robit?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

človeče tá Episode ONE je dobre krátka..a ako tak pozerám to isté bude aj Episode Two :?
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

dpc nech uz vyjde EP3 :lol: som predrvil HL2 aj EP1 a EP2 na normal.. dokedy vyjde asi skusim hard :)

uvidime jak bude EP3 pokracovat, som zvedavy.. ep1 koncila divne, ep2 este horsie :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jj.. ako nejaky serial... preto sa tesim na pokracovanie.. teda bolo ohlasene, ze budu len 3 episody.. ale ano.. kratke to bolo... ep. 1 bola asi najkratsia...
a HL2 cisty, tak ten bol pekne dlhy.. a bolo az neuveritelne ako ste sa vzdy nachadzali inde... proste ste boli napriklad na lodi z ktorej ste isli za tym starym co ma ten hak namiesto nohy (neviem kua ako sa vola ta budova.. to ma specificky nazov) a potom zrazu to tam vybuchovalo a ocitli ste sa v ravenhorne.. ani neviete ako.. proste tie prechody boli neuveritelne... potom po ravenhorne zase na svetlo.. taky prijemny pocit... naozaj dovedene k dokonalosti :happyrespect:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ale zase - keby spojili vsetky tri epizody do jedineho dielu ako pokracovanie, tak to by sme sa nieco nacakali. Len tie kratke epizody na seba nechaju strasne dlho cakat - ano snazia sa este vyzmykat zo source engine maximum, tak vela casu stracaju aj na jeho vylepsovani (medzi HL2 a HL2:E2 je slusny skok k lepsiemu), ale predsalen cakat 1.5-2 roky na dalsie pokracovanie, ktore sa pyta vzhladom na jeho (ako uz Su-Do poznamenal) serialovu podobu, je trosku prilis. Az sa bojim, ci sa vobec dozijem HL3 :D.

.. aby som si aspon trosku nasral do huby - tak rad si pockam, kedze viem, ze sa bude jednat o kvalitku a nie urychlenu komercnu rychlokvasku za ucelom tahania penazi.

//Su-Do - s tym sranim som to myslel tak, ze najprv hubujem, ze treba neumerne dlho cakat na par hodin zabavy, a potom si to este aj pochvalim :D .. budem si srat na tom ze si trvam do huby.. ci opacne.. :D
Napísať odpoveď