Half Life 2
Half Life 2
Mam maly problem z hrou half life, V jednej misii sa s neakou tetkou popstvim pred vytah a ked donho nastupim nejde ho pustit ani hore ani dole. Kto hral asi vie ktoru cast myslim. Vyzera to ako chyba hry ale niesom si isty, nevie niekto co tam mam urobit? pls help 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
njn... skus... ja viem ktory usek myslis... ten kde si obkluceny a nabehne tam ona a dobije ichJohnnny napísal:noi tak dik skusim to, ale uz som to loadol aspon 5X a nic uvidim co s tym QS
-
sovietman
Star
jj
to nie je bug, to je ochrana. vtedy sa vam nehybu protivnici ale ani spojenci, ako je napr, ta zenska. Takze treba patch alebo hrat vzdy celu misiu odznova, pretoze po ukoncnei hry a loadnuti to uz neslo.
-
Miley Cyrus
Light Star
Re: jj
tak tak no neviem ci myslime na ten isty problem ale mne v takom vezeni vkuse zmrzli postavi je to nejaka ochrana ja som do cinsole napisal AI_DISABLED, a potom sa zase zacali hybatsovietman napísal:to nie je bug, to je ochrana. vtedy sa vam nehybu protivnici ale ani spojenci, ako je napr, ta zenska. Takze treba patch alebo hrat vzdy celu misiu odznova, pretoze po ukoncnei hry a loadnuti to uz neslo.
Re: jj
Je to bug, lebo mne to nedavno robilo na originalnej verzii v 64-bitovom rezime. Po kazdom loadnuti ulozenej hry to vyplo AI a vyvrcholilo to v tom vytahu, ked nepomohlo ani zapnutie AI. Stacilo vsak zapnut 32 bitovy rezim (parameter -32bit) a uz to ide ako hodinky. To iste mi robilo aj v Lost Coast, co je hra zadarmo, takze je to iba bug v source engine.sovietman napísal:to nie je bug, to je ochrana. vtedy sa vam nehybu protivnici ale ani spojenci, ako je napr, ta zenska. Takze treba patch alebo hrat vzdy celu misiu odznova, pretoze po ukoncnei hry a loadnuti to uz neslo.
cierna obrazovka
spustim hru a objavi sa mi cierna obrazovka co mam robit?
-
Šu-Do
Redeemer
jj.. ako nejaky serial... preto sa tesim na pokracovanie.. teda bolo ohlasene, ze budu len 3 episody.. ale ano.. kratke to bolo... ep. 1 bola asi najkratsia...
a HL2 cisty, tak ten bol pekne dlhy.. a bolo az neuveritelne ako ste sa vzdy nachadzali inde... proste ste boli napriklad na lodi z ktorej ste isli za tym starym co ma ten hak namiesto nohy (neviem kua ako sa vola ta budova.. to ma specificky nazov) a potom zrazu to tam vybuchovalo a ocitli ste sa v ravenhorne.. ani neviete ako.. proste tie prechody boli neuveritelne... potom po ravenhorne zase na svetlo.. taky prijemny pocit... naozaj dovedene k dokonalosti
a HL2 cisty, tak ten bol pekne dlhy.. a bolo az neuveritelne ako ste sa vzdy nachadzali inde... proste ste boli napriklad na lodi z ktorej ste isli za tym starym co ma ten hak namiesto nohy (neviem kua ako sa vola ta budova.. to ma specificky nazov) a potom zrazu to tam vybuchovalo a ocitli ste sa v ravenhorne.. ani neviete ako.. proste tie prechody boli neuveritelne... potom po ravenhorne zase na svetlo.. taky prijemny pocit... naozaj dovedene k dokonalosti
ale zase - keby spojili vsetky tri epizody do jedineho dielu ako pokracovanie, tak to by sme sa nieco nacakali. Len tie kratke epizody na seba nechaju strasne dlho cakat - ano snazia sa este vyzmykat zo source engine maximum, tak vela casu stracaju aj na jeho vylepsovani (medzi HL2 a HL2:E2 je slusny skok k lepsiemu), ale predsalen cakat 1.5-2 roky na dalsie pokracovanie, ktore sa pyta vzhladom na jeho (ako uz Su-Do poznamenal) serialovu podobu, je trosku prilis. Az sa bojim, ci sa vobec dozijem HL3
.
.. aby som si aspon trosku nasral do huby - tak rad si pockam, kedze viem, ze sa bude jednat o kvalitku a nie urychlenu komercnu rychlokvasku za ucelom tahania penazi.
//Su-Do - s tym sranim som to myslel tak, ze najprv hubujem, ze treba neumerne dlho cakat na par hodin zabavy, a potom si to este aj pochvalim
.. budem si srat na tom ze si trvam do huby.. ci opacne.. 
.. aby som si aspon trosku nasral do huby - tak rad si pockam, kedze viem, ze sa bude jednat o kvalitku a nie urychlenu komercnu rychlokvasku za ucelom tahania penazi.
//Su-Do - s tym sranim som to myslel tak, ze najprv hubujem, ze treba neumerne dlho cakat na par hodin zabavy, a potom si to este aj pochvalim