Webhosting
Webhosting
Hľadám partnera pre spolufinancovanie webhostingu. Ponúkam polovicu webpriestoru a korektné jednanie. Nejedná sa o žiadný warez a nebudem reagovať na ponuky typu: súkromné FTP a skladište nelegálného materiálu.
Plánujem prevádzkovať spoločenský portál zábavy a oddychu, t.j. ide o projekt s celospoločenským prínosom...
Vaše ponuky a prípadné otázky zodpoviem na ICQ čísle: 272-764-837
Plánujem prevádzkovať spoločenský portál zábavy a oddychu, t.j. ide o projekt s celospoločenským prínosom...
Vaše ponuky a prípadné otázky zodpoviem na ICQ čísle: 272-764-837
Frikso, dobrý nápad, ale už som sa o to pokúšal. Avšak bez želaného výsledku, takže hľadám ďalšie alternatívy ako získať lacno webpriestor pre zábavu širokej masy ľudskej spoločnosti...
Apropo, poraďte mi alebo napíšte svoje skúsenosti s rôznymi poskytovateľmi webhostingu. Ktorí sú podľa vás najlepší, s ktorými máte dobré a s ktorými naopak zlé skúsenosti. Pretože ja som chcel webhosting + doména od mediahostu.sk, ale priateľ ma odhovoril...(časté výpadky atď.)
Dosť by mi pomohlo i stručný prehľad a porovnanie pomeru cena/kvalita webhostingu. Skrátka hľadám webhosting s MySQL databázou pre PHP skript s vypnutým safe modom s približne 300-500MB webpriestorom...
Apropo, poraďte mi alebo napíšte svoje skúsenosti s rôznymi poskytovateľmi webhostingu. Ktorí sú podľa vás najlepší, s ktorými máte dobré a s ktorými naopak zlé skúsenosti. Pretože ja som chcel webhosting + doména od mediahostu.sk, ale priateľ ma odhovoril...(časté výpadky atď.)
Dosť by mi pomohlo i stručný prehľad a porovnanie pomeru cena/kvalita webhostingu. Skrátka hľadám webhosting s MySQL databázou pre PHP skript s vypnutým safe modom s približne 300-500MB webpriestorom...
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
skus sa pozriet na www.customhosting.sk
-
vajda65
Medium Professional
www.freeserver.sk, hosting zadarmo, platená doména a 333mb volného priestoru.
Akoze je pre Teba problem zohnat cca 1000-2000 Sk rocne na hosting+domenu?
Ved skus nejaku brigadu.. alebo si opytaj od rodicov, nech Ta "zalozia"..
Ak Ti to pojde dobre, tak mozes im to z reklamnych banerov vratit.
BTW.. o hostingoch je tema tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41740
BTW.. o hostingoch je tema tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41740
Mediahost ma caste vypadky?
->No jo, websupport.sk ti len tak neda priestor. Na tvojom mieste by som si nieco vystaval napr. na freeserveri a potom hladal nejaky sponzoring. Mozno zistis, ze to moc nefachci a nebudes aspon stratovy (714sk za domenu sa da ozeliet). Prevadzkujes momentalne nejaky web?? Ked chces, mi napis na ICQ, pokecame
->No jo, websupport.sk ti len tak neda priestor. Na tvojom mieste by som si nieco vystaval napr. na freeserveri a potom hladal nejaky sponzoring. Mozno zistis, ze to moc nefachci a nebudes aspon stratovy (714sk za domenu sa da ozeliet). Prevadzkujes momentalne nejaky web?? Ked chces, mi napis na ICQ, pokecame
-
Mek
Addict
ja s jednym kamosom sme pracovali na webe www.gymnazisti.sk a riesili sme podobny problem - prachy nie su atd. kamos sa obratil na mnohych poskytovatelov webhostingu so ziadostou o sponzorstvo, ale moc neuspel - az na exohosting.sk, ti nam dali zadarmo domenu a najdrahsi webhosting plan
u nich to mozes skusit. Ale zase som pocul, ze exo bolo uz parkrat hacknute
asi zase agentura "jedna pani povedala"...
zabudol si ze sa da dohodnut staci napisat do yegonu maila a povedat co by si pozadoval... a oni ti stanovia podmienky...vajda65 napísal:www.freeserver.sk, hosting zadarmo, platená doména a 333mb volného priestoru.