Webhosting

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
verbal
Amateur
Amateur

Webhosting

Príspevok od používateľa verbal »

Hľadám partnera pre spolufinancovanie webhostingu. Ponúkam polovicu webpriestoru a korektné jednanie. Nejedná sa o žiadný warez a nebudem reagovať na ponuky typu: súkromné FTP a skladište nelegálného materiálu.
Plánujem prevádzkovať spoločenský portál zábavy a oddychu, t.j. ide o projekt s celospoločenským prínosom...

Vaše ponuky a prípadné otázky zodpoviem na ICQ čísle: 272-764-837
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Portal zabavy a oddychu? Mas uz vypracovany projekt?? Skusil si uz poziadat websupport.sk o sponzorovany hosting :?:
verbal
Amateur
Amateur

Frikso, dobrý nápad, ale už som sa o to pokúšal. Avšak bez želaného výsledku, takže hľadám ďalšie alternatívy ako získať lacno webpriestor pre zábavu širokej masy ľudskej spoločnosti...
Apropo, poraďte mi alebo napíšte svoje skúsenosti s rôznymi poskytovateľmi webhostingu. Ktorí sú podľa vás najlepší, s ktorými máte dobré a s ktorými naopak zlé skúsenosti. Pretože ja som chcel webhosting + doména od mediahostu.sk, ale priateľ ma odhovoril...(časté výpadky atď.)
Dosť by mi pomohlo i stručný prehľad a porovnanie pomeru cena/kvalita webhostingu. Skrátka hľadám webhosting s MySQL databázou pre PHP skript s vypnutým safe modom s približne 300-500MB webpriestorom...
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

skus sa pozriet na www.customhosting.sk
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

www.freeserver.sk, hosting zadarmo, platená doména a 333mb volného priestoru.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Akoze je pre Teba problem zohnat cca 1000-2000 Sk rocne na hosting+domenu? :) Ved skus nejaku brigadu.. alebo si opytaj od rodicov, nech Ta "zalozia".. ;) Ak Ti to pojde dobre, tak mozes im to z reklamnych banerov vratit.

BTW.. o hostingoch je tema tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41740
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mediahost ma caste vypadky? :shock:
->No jo, websupport.sk ti len tak neda priestor. Na tvojom mieste by som si nieco vystaval napr. na freeserveri a potom hladal nejaky sponzoring. Mozno zistis, ze to moc nefachci a nebudes aspon stratovy (714sk za domenu sa da ozeliet). Prevadzkujes momentalne nejaky web?? Ked chces, mi napis na ICQ, pokecame :wink:
verbal
Amateur
Amateur

1000-2000SK by som pokojne oželel, ale neviem si správne a odborne vybrať s ponúkaných SK a CZ webhostingov. Vždy keď si vyberiem nejaký hosting a objednám, nájdem niekoľkých ľudí, ktorý ho kritizujú...
Poraďte mi, prosím, aby som ani nepreplatil a aby som mal i kvalitné služby...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja s jednym kamosom sme pracovali na webe www.gymnazisti.sk a riesili sme podobny problem - prachy nie su atd. kamos sa obratil na mnohych poskytovatelov webhostingu so ziadostou o sponzorstvo, ale moc neuspel - az na exohosting.sk, ti nam dali zadarmo domenu a najdrahsi webhosting plan :P u nich to mozes skusit. Ale zase som pocul, ze exo bolo uz parkrat hacknute :roll: asi zase agentura "jedna pani povedala"...
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

vajda65 napísal:www.freeserver.sk, hosting zadarmo, platená doména a 333mb volného priestoru.
zabudol si ze sa da dohodnut staci napisat do yegonu maila a povedat co by si pozadoval... a oni ti stanovia podmienky...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

máš pravdu, ale potom sa to myslím stáva komerčný hosting a niečo si doplácaš. napr. za navyše miesto, za väčší prenos dát atd
Napísať odpoveď