Trendove ucesy
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Začiatok Konca
Professional
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
jin
VIP
ee...to by bolo v poho...len tie rysy tvare....hod nejaku aktualnejsiu fotkuMistr.Bombastik...1x napísal:Ale nie v pohode som to JA! a čo je take zvlaštne natom? že mam naušnice ružove tričko alebo dlhe vlasy?
sem
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Vieš jedina taka čo je moja vlastna lebo na druhe nemože musel by mať tento server autorske prava na nie lebo su modelingove tak preto.jin153 napísal:ee...to by bolo v poho...len tie rysy tvare....hod nejaku aktualnejsiu fotku
sem
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
jasne že ma to nenapadlo.Neviem počkaj zopár dni a pozreš si ma na na stranke www.slovmodels.sk a tam budem.jin153 napísal:sak si vyrez len hlavu
-
p4ra
Redeemer
Co je na tom smiesne? Aj ja nosim ruzove tricko niekedy, mam 2 nausnice, len nemam dlhe vlasy. Moj bracho tiez. Co je na tom nenormalne? K HH stylu sa to napr. uplne v pohode hodi. Nerozumiem tomu posmesku? Videl si niekedy polokosele Lacoste, Sean John alebo Pele Pele v ruzovej farbe? Alebo nausnice z bieleho zlata s vkladanymi diamantmi nazivo alebo si ich mal niekedy na sebe?Robbie42 napísal:Prečítajte si toto ešte raz... ja som skoro pukol![]()
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
najhorsie je ak si "trendy" hairstyle da niekto komu to vobec nepristane... proste priklad: nieco nosi beckham alebo nejaky iny cavo a odkuka to od neho polka 14,15,16 rocnych deciek.. dobre niekomu to pristane, ale vacsina vyzera prinajmensom komicky!
takze moja rada nespoliehat sa na to co vidite v casopisoch, ale dat si spravit uces, ktory sa hodi k vasej tvari, postave, typu vlasov atd....
podla mna nie je ziaden kumst napodobnovat niekoho a vyzerat dobre, tazsie je najst si vlastny style a vyzerat OK
btw. model ak si fakt model tak si tie reci o nevzdelanych a hlupych ludoch v modelingu urcite nevyvratil
takze moja rada nespoliehat sa na to co vidite v casopisoch, ale dat si spravit uces, ktory sa hodi k vasej tvari, postave, typu vlasov atd....
podla mna nie je ziaden kumst napodobnovat niekoho a vyzerat dobre, tazsie je najst si vlastny style a vyzerat OK
btw. model ak si fakt model tak si tie reci o nevzdelanych a hlupych ludoch v modelingu urcite nevyvratil