Trendove ucesy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Robbie42 napísal:Prečítajte si toto ešte raz... ja som skoro pukol :lol:
Suhlas s p4ra! Na tom absolutne nic nieje! Co je zle na ruzovych trickach, dlhych vlasoch alebo nausniciach?? Sak ked sa to niekomu paci....jaky problem? A vobec to nevyzera zle, pokial si to dotycny moze dovolit.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Prečo dnes sa to nosi tak a nosim to aj ja!. Ale fotka je stara keď som mal 14 už mam 15 a som dúfam skôr vyspelejši a naušnice mam na oboch stranach.
naušnice, ružové tričko... hmm akože nechcem byť drzý, ale už si rozmýšľal o svojej sexuálnej orientácii... akože 15 rokov je prelomové obdobie :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

r3sp3ct napísal:naušnice, ružové tričko... hmm akože nechcem byť drzý, ale už si rozmýšľal o svojej sexuálnej orientácii... akože 15 rokov je prelomové obdobie :)
nechcel som sa ho tak otvorene opytat :) ani nie tak kvoli obleceniu vlasom a nausniciam...Beckham je sexi-mno este, ze si nenapisal mnam, mnam :lol:
a ze nie je oholeny? pochopis ked budes starsi a zacnes zarastat.. nie je to med lizat, kazdy den sa holit :?
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

p4ra napísal:Co je na tom smiesne? Aj ja nosim ruzove tricko niekedy, mam 2 nausnice, len nemam dlhe vlasy. Moj bracho tiez. Co je na tom nenormalne? K HH stylu sa to napr. uplne v pohode hodi. Nerozumiem tomu posmesku? Videl si niekedy polokosele Lacoste, Sean John alebo Pele Pele v ruzovej farbe? Alebo nausnice z bieleho zlata s vkladanymi diamantmi nazivo alebo si ich mal niekedy na sebe?
Bratku to takymto nevysvetluj.......mam vlastne skusensoti nosim LACOSTE slabo ruzove tricko a uz si na Slovensku bu*erant mas dve nausnice si bu*erant to sa radsej tu na Slovensku moooc netreba zamyslat..........je to dost zbytocne a strata casu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

jin153 napísal:Suhlas s p4ra! Na tom absolutne nic nieje! Co je zle na ruzovych trickach, dlhych vlasoch alebo nausniciach?? Sak ked sa to niekomu paci....jaky problem? A vobec to nevyzera zle, pokial si to dotycny moze dovolit.
Tu je kamen urazu. Drviva vacsina si to dovolit nemoze, tak siahaju po urazkach a vysmechoch..

Model: No jasne. Mfp, na zavist som si zvykol. :)
Model
Light Professional
Light Professional

jin153 napísal:Suhlas s p4ra! Na tom absolutne nic nieje! Co je zle na ruzovych trickach, dlhych vlasoch alebo nausniciach?? Sak ked sa to niekomu paci....jaky problem? A vobec to nevyzera zle, pokial si to dotycny moze dovolit.
no vies dovolit ako dovolit.........,lenze Slovaci ti zavidia.........uz aj ked mas o jeden chlp na ruke viac ako on ale ked ides lepsie obelceny do skoly kazdy zazera jak j*bko a hovori o tebe ze si bu*ik.
Model
Light Professional
Light Professional

p4ra napísal:Tu je kamen urazu. Drviva vacsina si to dovolit nemoze, tak siahaju po urazkach a vysmechoch..

Model: No jasne. Mfp, na zavist som si zvykol. :)
hehe nooo ja som mal s tou zavistou dost problemy a halvne v skole........lebo byvam v takom zapadakove dost........tak ked tam chodim lepsie obleceny jak hovoris Lacoste a samozrejme dve nausnice a k tomu dlksie vlasy.........tak kazda baba boze aky namysleny a podobne veci........ale nastasie mam rodinu v BA a vela dobrych kamaratov a kamosiek ktore mi hovoria takych a take maj Mfp asi tak. :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

OK dohodneme sa na slove METROSEXUÁL :wink: to je človek čo sa stará o svoj vzhľad... človek čo ako bu*erant vyzerá, OK ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:OK dohodneme sa na slove METROSEXUÁL :wink: to je človek čo sa stará o svoj vzhľad... človek čo ako bu*erant vyzerá, OK ?
Cize podla teba by som na seba mal uplne srat? Nechat sa zarastat, chodit vo vypranom tricku a pod., aby som nebol metrosexual? Vies kto je metrosexual? Uplne umelo napudrikovany chlapik, kt. chodi do solarka, fitka, pedikury a pod. srandy. Ja sa len obliekam a nosim to, co je mi pohodlne, pekne a kvalitne. A za toto mam byt "odsudeny", resp. byt nazvany metrosexualom?
Model
Light Professional
Light Professional

r3sp3ct napísal:OK dohodneme sa na slove METROSEXUÁL :wink: to je človek čo sa stará o svoj vzhľad... človek čo ako bu*erant vyzerá, OK ?
noo tak za metrosexuala sa nepovazujem ale v urcitej miere sa staram o svoj vzhlad ved pre boha nechcem skoncit ako vetsina slovakov :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hehe :lol: ste ma pobavili :wink: OK chcete vyzerať ako ľudia, spoločenský upravený, veď dobre... ale ružová ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Hehe :lol: ste ma pobavili :wink: OK chcete vyzerať ako ľudia, spoločenský upravený, veď dobre... ale ružová ?
Dobre, ale povedz mi, ze preco ruzova vyzera zle?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nechajme to tak... nerád by som písal o orientácii a mojej neznášanlivosti a rasistických názoroch 8)
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

p4ra napísal:Co je na tom smiesne? Aj ja nosim ruzove tricko niekedy, mam 2 nausnice, len nemam dlhe vlasy. Moj bracho tiez. Co je na tom nenormalne? K HH stylu sa to napr. uplne v pohode hodi. Nerozumiem tomu posmesku? Videl si niekedy polokosele Lacoste, Sean John alebo Pele Pele v ruzovej farbe? Alebo nausnice z bieleho zlata s vkladanymi diamantmi nazivo alebo si ich mal niekedy na sebe?
Diky že ma tak braniš:) ale tak isto neviem čo je natom ružová farba u chalanov je v mode pekny rok.A tie značke on isto ani nepozna topanky nosí od Aidiadia a oblečenie Trhove.Ti ludia kde žiju chodte sa kuknuť len tak do italie každy jeden chlapec je v ružovom len tu na slovensku v modrom čo je odpor farba
Model
Light Professional
Light Professional

Mistr.Bombastik...1x napísal:Diky že ma tak braniš:) ale tak isto neviem čo je natom ružová farba u chalanov je v mode pekny rok.A tie značke on isto ani nepozna topanky nosí od Aidiadia a oblečenie Trhove.
asi tak :lol: ale proste si treba uvedomit jednu vec proste ked nie niekto iny ako vetsina hned je odsudzovany ostatnimi inac dik za ten web kedy tam budes mat fotky?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja mam nausnice, dlhsie vlasy(momentalne nie :( ), nosim aj ruzovu-neboj sa model teba posudzujem podla niecoho ineho :lol:
a tak isto bombastika.. staci si precitat par vasich prispevkov-to mi staci, takze sa nevyhovarajte na vzhlad :evil:
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Model napísal:asi tak :lol: ale proste si treba uvedomit jednu vec proste ked nie niekto iny ako vetsina hned je odsudzovany ostatnimi inac dik za ten web kedy tam budes mat fotky?
Malo to by byť na začiatku roka.Prosim ťa len ich niejak nezneuži lebo su zato dosť pokuty.Ake sa ti pačia značky?...podla mna celkom ujde to LACOSTE ale ako velmi ho nepreferujem skôr Kenvelo.Trend,Saxxo,Fishobone to v oblečeni a topanky Starheight,John Garfield,Tom Tailor napiš ty ktore.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

heh lol, nosím botasky pumy :wink: rád nakupujem značkové veci, tiež oblečenie, farby hl. čierna a červená... môj účes, nosím krásne 3 milimetre vlasov na lebeni... holím sa predstavzte si každý druhý deň... mám aj šiltovku :o so slovenským dvojkrížom a bundu SP :roll: nad posteľou mám slovenskú vlajku a v srdci Na Stráž :twisted: tiež mám predvolebné tričká SNS a prejavy J.Tisu a J.Slotu a čo ? V očiach niektorích som rasista, v očiach iných nacionalista... no v skutočnosti som SLOVÁK 8) Uznávam Štúra, Hlinku, Tisa, a všetkých národne citiacích občanov... nevadia mi prisťahovalci, vadia mi skupiny, ktoré chcú na SLOVENSKU maďarské univerzity, sochy maďarských vrahov, a chcú sirobiť práva na to čo je naše slovenské... pôdu, znaky... hrdosť... neznášam gayov a podobné skupiny ľudí, ktoré roznášajú infekcie, AIDS a pod... ale to patrí do inej témy...

//u žiadných ting ťongov nenakupujem, neuznávam, že lacný textil berie prácu ľudu slovenskému, lebo to čínske je lacnejšie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct: Pre mna uz si jasny. Ziadny offense teraz. ;)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:r3sp3ct: Pre mna uz si jasny. Ziadny offense teraz. ;)
Akože viem, že nie si rodený slovák, mne to nevadí... :) takže neber osobne moje vyjadarenia, aby nebolo nedorozumenie...
Napísať odpoveď