potrebujem pomoct (vztah)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

001jony napísal:A este nieco.........stavila sa s kamoskami ze do konca prazdnin nebude panna a este sa nic nestalo ... kamosovi hovorila ze ju to mrzi ze prehra stavku ... a aj mala sancu zasukat si na feste akurat s tym chalanom co pisem.....a dnes mi na chodbe povedala ze uz sex nechce .... skusa ma ??.....alebo co .... podotykam ze mi nejde len o sex.
Sak ak budes mat prilezitost normalne si o tom s nou pohovor!
OT: Na chodbe??
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

001jony napísal: neviem mohol som mat lepsie ale ona je so vsetkych naj.
Nie je pravda, ta moja je lepsia :P
Ja som takym niecim presiel nedavno, nakoniec sme nastastie este stale spolu (uz 9 mesiacov). Najlepsie zabrala ruzicka a "prave orechove" vyznanie, ze ju este stale lubis skratka co tu bolo uz spomenute. Jo a hlavne nezacni tlct toho nezneso suproveho lebo si u nej skoncil :!:

//edit: Ked sa stavila s kamosmi, ze nebude do konca prazdnin panna a ty si o tom vedel, tak asi ze si nieco aj prepasol :roll:
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 001jony »

Frikso napísal:Nie je pravda, ta moja je lepsia :P
Ja som takym niecim presiel nedavno, nakoniec sme nastastie este stale spolu (uz 9 mesiacov). Najlepsie zabrala ruzicka a "prave orechove" vyznanie, ze ju este stale lubis skratka co tu bolo uz spomenute. Jo a hlavne nezacni tlct toho nezneso suproveho lebo si u nej skoncil :!:

//edit: Ked sa stavila s kamosmi, ze nebude do konca prazdnin panna a ty si o tom vedel, tak asi ze si nieco aj prepasol :roll:
No jo nestlciem ho,tu ruzu jej kupim ...diky a kedy ju jej mam dat ??... zajtra jej mam zaklopat na dvere ?? .... pocas oslavy ?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Sama nevie čo chce, v mori je veľa rýb, a tipujem že ťa po 2 mesiacoch omrzí bude preč, a ty sám, šk. rok sa začína nové holky, nové skúsenosti :) ja som mal jednu zo školy, rovnaký ročník, chodili sme spolu 3/4 roka... nechala ma, lebo som jej povedal, že nemám rád ak ma niekto kontroľuje... 2 dni nato, som išiel s kamošmi zapiť žiaľ na disku (kam väčšinou nechodím, skôr do baru) a som spoznal o rok mladšiu holku, ktorá chodí na inú školu... a je mi s ňou super... škoda, že trávi mesiac u svojej babky :cry: ale z toho plynie, že som sa rýchlo zotavil :)

imho také stávky panna nepanna a pod... je blbosť, keď je príležitosť a miesto, čas, dobrá nálada... tie pohľady z očí do očí, chvenie tela... no viete :) láska tak... na takú vec akou je stávka zabudne hneď...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:No jo nestlciem ho,tu ruzu jej kupim ...diky a kedy ju jej mam dat ??... zajtra jej mam zaklopat na dvere ?? .... pocas oslavy ?
Ano :!: pocas oslavy! najlepsia a asi aj posledna sanca!! potom napis jak si dopadol :wink:
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Sama nevie čo chce, v mori je veľa rýb, a tipujem že ťa po 2 mesiacoch omrzí bude preč, a ty sám, šk. rok sa začína nové holky, nové skúsenosti :) ja som mal jednu zo školy, rovnaký ročník, chodili sme spolu 3/4 roka... nechala ma, lebo som jej povedal, že nemám rád ak ma niekto kontroľuje... 2 dni nato, som išiel s kamošmi zapiť žiaľ na disku (kam väčšinou nechodím, skôr do baru) a som spoznal o rok mladšiu holku, ktorá chodí na inú školu... a je mi s ňou super... škoda, že trávi mesiac u svojej babky :cry: ale z toho plynie, že som sa rýchlo zotavil :)

imho také stávky panna nepanna a pod... je blbosť, keď je príležitosť a miesto, čas, dobrá nálada... tie pohľady z očí do očí, chvenie tela... no viete :) láska tak... na takú vec akou je stávka zabudne hneď...
Hmmm tak co mam vlastne robit ???
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Ano :!: pocas oslavy! najlepsia a asi aj posledna sanca!! potom napis jak si dopadol :wink:
No ok ale je uz 18:45 kde kupim ruzu ? :nono:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:Hmmm tak co mam vlastne robit ???
Heh nechaj to na čas, ak sa ľubite, vydržíte ak nie... ten malý dole ti našepká, že samu páči iná :) ako sa hovorí : Malý sa bude pýtať na ruky 8)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no tak co riesis??? kup je ruze a ked bude mat party tak tak nabehni a povedz jej co citis!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Alebo sa vyser na ňu :) aj to je možnosť :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:No ok ale je uz 18:45 kde kupim ruzu ? :nono:
No a sak zajtra neni den?? :lol: ci ona ma tu party rano nebodaj?? prinajhorsom odsklbni v parku :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ešte ho uč kradnúť... 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Ešte ho uč kradnúť... 8)
Som zastancom nazoru ze odtrhnut dievcatu kvet je ta najkrajsia kradez aka existuje :oops:

//:Edit: Po nasledujucom prispevku mam pocit ze bude treba aj to :lol:
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Alebo sa vyser na ňu :) aj to je možnosť :)
Tak skusim jej kupit tu ruzu no uvidime ........... ako by mala zareagovat ked ma ma rada ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

001jony napísal:Tak skusim jej kupit tu ruzu no uvidime ........... ako by mala zareagovat ked ma ma rada ?
OMG!!!!! Sak to aj sam rozpoznas!! preboha!!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Rozplače sa, dá ti pusu (francúzak), vyhoní ti, urobí fajku.

Každá holka je iná...
001jony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Rozplače sa, dá ti pusu (francúzak), vyhoní ti, urobí fajku.

Každá holka je iná...
NO TIE DVE POSLEDNE BY SOM BRAL :lol: .....uvidime zajtra dam vediet diky moc vsetkym ze ste tak rychlo odpovedali :) :) :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

001jony napísal:NO TIE DVE POSLEDNE BY SOM BRAL :lol: .....uvidime zajtra dam vediet diky moc vsetkym ze ste tak rychlo odpovedali :) :) :)
A ten francuzak nechces?? No teda.. :lol:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

001jony napísal:A este nieco.........stavila sa s kamoskami ze do konca prazdnin nebude panna a este sa nic nestalo ... kamosovi hovorila ze ju to mrzi ze prehra stavku ... a aj mala sancu zasukat si na feste akurat s tym chalanom co pisem.....a dnes mi na chodbe povedala ze uz sex nechce .... skusa ma ??.....alebo co .... podotykam ze mi nejde len o sex.
No tak to znie "super", statiť panenstvo a vyhrať stávku :x , čo sa jej preboha honilo hlavou, keď ju uzatvárala?!?
To vari sa už bude cítiť ako skutočná žena, keď si ...
A keď už bude "skutočná žena" už do konca prázdnin, čo tým získa?
Aby si mohla pred kamoškami zapadnúť do kolektívu a vymýšľať si, aké to na prvýkrát nebolo až tak zlé, dať si do svojho zápisníka do kolonky "stratiť panenstvo" fajku - hotovo?

Neuraz sa, ale vyčiny Tvojej priateľky sa mi vôbec nepáčia :x (ani vek 16 rokov a status: >pokročilá puberta< to neospravedlňujú).
anonimous22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa anonimous22 »

podobny problem som vyriesil asi pred tyzdnom. moja samicka tiez stretla typka a keci okolo toho ved to poznas...
:-) /chodili sme asi 5 rokov/

vyriesil som to jednoducho. POVEDAL SOM JEJ, ZE NESTOJIM O ZENU KTORA SA NEVIE ROZHODNUT MEDZI DVOMA CHLAPMI. A UKONCIL SOM TO ROZCHODOM!!!

kamarat moj, dam ti jednu radu: ZA ELEKTRICKOU A ZENSKOU NIKDY NEUTEKAJ, ... DOJDE DALSIA. ROZHLIADNI SA PO OKOLI A SAM ZISTIS, ZE SU NA SVETE AJ INE ZENSKE KTORE BUDU MAT O TEBA ZAUJEM 8)
Napísať odpoveď