Suhlas s p4ra! Na tom absolutne nic nieje! Co je zle na ruzovych trickach, dlhych vlasoch alebo nausniciach?? Sak ked sa to niekomu paci....jaky problem? A vobec to nevyzera zle, pokial si to dotycny moze dovolit.Robbie42 napísal:Prečítajte si toto ešte raz... ja som skoro pukol![]()
Trendove ucesy
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
naušnice, ružové tričko... hmm akože nechcem byť drzý, ale už si rozmýšľal o svojej sexuálnej orientácii... akože 15 rokov je prelomové obdobieMistr.Bombastik...1x napísal:Prečo dnes sa to nosi tak a nosim to aj ja!. Ale fotka je stara keď som mal 14 už mam 15 a som dúfam skôr vyspelejši a naušnice mam na oboch stranach.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nechcel som sa ho tak otvorene opytatr3sp3ct napísal:naušnice, ružové tričko... hmm akože nechcem byť drzý, ale už si rozmýšľal o svojej sexuálnej orientácii... akože 15 rokov je prelomové obdobie
a ze nie je oholeny? pochopis ked budes starsi a zacnes zarastat.. nie je to med lizat, kazdy den sa holit
Bratku to takymto nevysvetluj.......mam vlastne skusensoti nosim LACOSTE slabo ruzove tricko a uz si na Slovensku bu*erant mas dve nausnice si bu*erant to sa radsej tu na Slovensku moooc netreba zamyslat..........je to dost zbytocne a strata casup4ra napísal:Co je na tom smiesne? Aj ja nosim ruzove tricko niekedy, mam 2 nausnice, len nemam dlhe vlasy. Moj bracho tiez. Co je na tom nenormalne? K HH stylu sa to napr. uplne v pohode hodi. Nerozumiem tomu posmesku? Videl si niekedy polokosele Lacoste, Sean John alebo Pele Pele v ruzovej farbe? Alebo nausnice z bieleho zlata s vkladanymi diamantmi nazivo alebo si ich mal niekedy na sebe?
-
p4ra
Redeemer
Tu je kamen urazu. Drviva vacsina si to dovolit nemoze, tak siahaju po urazkach a vysmechoch..jin153 napísal:Suhlas s p4ra! Na tom absolutne nic nieje! Co je zle na ruzovych trickach, dlhych vlasoch alebo nausniciach?? Sak ked sa to niekomu paci....jaky problem? A vobec to nevyzera zle, pokial si to dotycny moze dovolit.
Model: No jasne. Mfp, na zavist som si zvykol.
no vies dovolit ako dovolit.........,lenze Slovaci ti zavidia.........uz aj ked mas o jeden chlp na ruke viac ako on ale ked ides lepsie obelceny do skoly kazdy zazera jak j*bko a hovori o tebe ze si bu*ik.jin153 napísal:Suhlas s p4ra! Na tom absolutne nic nieje! Co je zle na ruzovych trickach, dlhych vlasoch alebo nausniciach?? Sak ked sa to niekomu paci....jaky problem? A vobec to nevyzera zle, pokial si to dotycny moze dovolit.
hehe nooo ja som mal s tou zavistou dost problemy a halvne v skole........lebo byvam v takom zapadakove dost........tak ked tam chodim lepsie obleceny jak hovoris Lacoste a samozrejme dve nausnice a k tomu dlksie vlasy.........tak kazda baba boze aky namysleny a podobne veci........ale nastasie mam rodinu v BA a vela dobrych kamaratov a kamosiek ktore mi hovoria takych a take maj Mfp asi tak.p4ra napísal:Tu je kamen urazu. Drviva vacsina si to dovolit nemoze, tak siahaju po urazkach a vysmechoch..
Model: No jasne. Mfp, na zavist som si zvykol.
-
p4ra
Redeemer
Cize podla teba by som na seba mal uplne srat? Nechat sa zarastat, chodit vo vypranom tricku a pod., aby som nebol metrosexual? Vies kto je metrosexual? Uplne umelo napudrikovany chlapik, kt. chodi do solarka, fitka, pedikury a pod. srandy. Ja sa len obliekam a nosim to, co je mi pohodlne, pekne a kvalitne. A za toto mam byt "odsudeny", resp. byt nazvany metrosexualom?r3sp3ct napísal:OK dohodneme sa na slove METROSEXUÁLto je človek čo sa stará o svoj vzhľad... človek čo ako bu*erant vyzerá, OK ?
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Diky že ma tak braniš:) ale tak isto neviem čo je natom ružová farba u chalanov je v mode pekny rok.A tie značke on isto ani nepozna topanky nosí od Aidiadia a oblečenie Trhove.Ti ludia kde žiju chodte sa kuknuť len tak do italie každy jeden chlapec je v ružovom len tu na slovensku v modrom čo je odpor farbap4ra napísal:Co je na tom smiesne? Aj ja nosim ruzove tricko niekedy, mam 2 nausnice, len nemam dlhe vlasy. Moj bracho tiez. Co je na tom nenormalne? K HH stylu sa to napr. uplne v pohode hodi. Nerozumiem tomu posmesku? Videl si niekedy polokosele Lacoste, Sean John alebo Pele Pele v ruzovej farbe? Alebo nausnice z bieleho zlata s vkladanymi diamantmi nazivo alebo si ich mal niekedy na sebe?
asi takMistr.Bombastik...1x napísal:Diky že ma tak braniš:) ale tak isto neviem čo je natom ružová farba u chalanov je v mode pekny rok.A tie značke on isto ani nepozna topanky nosí od Aidiadia a oblečenie Trhove.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Malo to by byť na začiatku roka.Prosim ťa len ich niejak nezneuži lebo su zato dosť pokuty.Ake sa ti pačia značky?...podla mna celkom ujde to LACOSTE ale ako velmi ho nepreferujem skôr Kenvelo.Trend,Saxxo,Fishobone to v oblečeni a topanky Starheight,John Garfield,Tom Tailor napiš ty ktore.Model napísal:asi takale proste si treba uvedomit jednu vec proste ked nie niekto iny ako vetsina hned je odsudzovany ostatnimi inac dik za ten web kedy tam budes mat fotky?
-
r3sp3ct
Light Professional
heh lol, nosím botasky pumy
rád nakupujem značkové veci, tiež oblečenie, farby hl. čierna a červená... môj účes, nosím krásne 3 milimetre vlasov na lebeni... holím sa predstavzte si každý druhý deň... mám aj šiltovku
so slovenským dvojkrížom a bundu SP
nad posteľou mám slovenskú vlajku a v srdci Na Stráž
tiež mám predvolebné tričká SNS a prejavy J.Tisu a J.Slotu a čo ? V očiach niektorích som rasista, v očiach iných nacionalista... no v skutočnosti som SLOVÁK
Uznávam Štúra, Hlinku, Tisa, a všetkých národne citiacích občanov... nevadia mi prisťahovalci, vadia mi skupiny, ktoré chcú na SLOVENSKU maďarské univerzity, sochy maďarských vrahov, a chcú sirobiť práva na to čo je naše slovenské... pôdu, znaky... hrdosť... neznášam gayov a podobné skupiny ľudí, ktoré roznášajú infekcie, AIDS a pod... ale to patrí do inej témy...
//u žiadných ting ťongov nenakupujem, neuznávam, že lacný textil berie prácu ľudu slovenskému, lebo to čínske je lacnejšie...
//u žiadných ting ťongov nenakupujem, neuznávam, že lacný textil berie prácu ľudu slovenskému, lebo to čínske je lacnejšie...