nooooooooo ale tak ja neviem ja mam stastie na starsier3sp3ct napísal:Tu nejde o zákon sexovať nemusia, ak sa milujú... ale ide o to, že 14tky nevedia čo chcú, vl. áno vedia, že chcú chlapca, je jedno akého hl. aby bol čo najstarší a boli medzi holkami tie "naj" a namyslené a aby im pršalo do nosatakú vážnu známosť spoznáš na strednej
a je jedno či má 16 a ty končíš školu (19 - 19) tak zistíš čo od holky môžeš očakávať... odporúčanie najlepšie je mať holku z inej školy
moja ma veľmi kontrolovala a krachlo to po 3/4 roku...
14 rocne
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nech ti ho vyhoní to nie je trestnépepo napísal:no napr ja mam teraz taky ani nie problem ale haluz he proste mi jedn a14 ska stale vypisuje atd proste ma chce he ja ju tak nenapdne odpisujem ale ona sa neda odbyt he ale praveze on aje peknucka aj postavicku ma ako sa patri he ale tak no neviem ... ten vedk tak mi to pride take divne
trestne alebo nie naco to stale opakujete?! Ked sa maju radi, tak preco by nemohli spolu spavat. Myslite, ze dievcatko hned pojde za mamou a na policiu ho ohlasit, ze ju znasilnil? A ten vekovy rozdiel je podla mna v pohode, dobre uznavam, ze baby su v takomto veku hlupucke a chcu si uzivat, ale ak stretne chalana, ktoreho bude mat rada, kludne im to moze vydrzat. Jasne, ze ti co maju 20 si myslia, ze aki su dospeli a ze s takym soplom malym by nikdy nechodili a pritom su poniektori este viac zaostali ako tie 14 rocne. Nikoho nechcem urazit samozrejme
btw. neznizila sa nahodou hranica na 14 rokov?
n naprosto suhlasim stebou a na 14 sa mala ale este to neschalili tusimprosex napísal:trestne alebo nie naco to stale opakujete?! Ked sa maju radi, tak preco by nemohli spolu spavat. Myslite, ze dievcatko hned pojde za mamou a na policiu ho ohlasit, ze ju znasilnil? A ten vekovy rozdiel je podla mna v pohode, dobre uznavam, ze baby su v takomto veku hlupucke a chcu si uzivat, ale ak stretne chalana, ktoreho bude mat rada, kludne im to moze vydrzat. Jasne, ze ti co maju 20 si myslia, ze aki su dospeli a ze s takym soplom malym by nikdy nechodili a pritom su poniektori este viac zaostali ako tie 14 rocne. Nikoho nechcem urazit samozrejme![]()
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
nooo.. niektore 14ky su naozaj uz riadne zeny. Rano, ked vidim z okna, co za zeny chodia tu vedla na zakladnu skolu.. 
A mozno 14ky su este v podstate detmi.. ale povedzme si este jeden fakt.. je 18r chalan uz muzom???
Ja ked som mal 18r, este som sa povazoval za dieta.. cize vtedy by mi nebol problem chodit aj so 14kou..
A co sledujem okolie, tak dost vela 18r chalanov su tiez iba deti, ktore sa snazia hrat na dospelakov.. 
Podla mna pohoda.. netreba odsudzovat na zaklade veku.. treba sa stretnut.. a pokial si budu mat co povedat.. budu si sympaticky.. a........... tak preco nie?
A mozno 14ky su este v podstate detmi.. ale povedzme si este jeden fakt.. je 18r chalan uz muzom???
Podla mna pohoda.. netreba odsudzovat na zaklade veku.. treba sa stretnut.. a pokial si budu mat co povedat.. budu si sympaticky.. a........... tak preco nie?
no tak asi tk a to zhrnem nasa doba bola trosku ina sice mam 21 ale aj tak teraz co je mlades je omnoho vyspelejsia v skorom veku za nasich cias nase rocniky tak boli vynimky ale vecsina bola taka ze zacala byt zenou okolo 17 rokov ako ktore a dnesna maldes je skor skazenejsia a zeny baby dospievaju uz v skorom veku zacinaju uz tak v 13 rastu prsa su blaznive a cim starsieho chlapa si najdu si mysli ze su hviezdy ...
A nech si vravi kto co chce kazd jeden chlap sa obzrie za takou kockou a i ma 14 rokov alebo nie ked je pekna do tvare pekan postava vyvinuta tak kazdy jeden chlap nepohrdne minimalne pohladom nanu ....
a co sa tyka toho rozumu tak to veru je pravda co poniektory pisali ze niektore 14 su rozumovo vyspele ... no ja mam kopec kamaratiek mladsich a poznam taku ma 15 rokov ale svojou povahou a vystupovanim skova do vreckaa si vecsinu 20 rocnych starsich bab .. zalezi od povahy a od toh ci ju ches len na noc alebo daco viac a njhorsie je ked je vyspela a je velkym deckom... poznam aj take 20 rocne a viac ktore su vekovo velke ale rozumovo ostali an niskej vekovej hranici ktora zodpoveda rozumu ..
A nech si vravi kto co chce kazd jeden chlap sa obzrie za takou kockou a i ma 14 rokov alebo nie ked je pekna do tvare pekan postava vyvinuta tak kazdy jeden chlap nepohrdne minimalne pohladom nanu ....
a co sa tyka toho rozumu tak to veru je pravda co poniektory pisali ze niektore 14 su rozumovo vyspele ... no ja mam kopec kamaratiek mladsich a poznam taku ma 15 rokov ale svojou povahou a vystupovanim skova do vreckaa si vecsinu 20 rocnych starsich bab .. zalezi od povahy a od toh ci ju ches len na noc alebo daco viac a njhorsie je ked je vyspela a je velkym deckom... poznam aj take 20 rocne a viac ktore su vekovo velke ale rozumovo ostali an niskej vekovej hranici ktora zodpoveda rozumu ..