Problem s uploadom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ttt4
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Problem s uploadom

Príspevok od používateľa ttt4 »

Mam takyto problem. Vpohode mozem tahat torenty aj p2p aj mozem posielat subory cez ICQ ale... Ked chcem uploadovat subor vacsi ako 1MB na rapid, megaupload alebo hocico ine tak proste napise Pri citani doslo k vypadku spojenia zo serverom. Toto iste mi robi aj ked chcem posielat mail a do prilohy dam subor vacsi ako 1MB. Zaujimave ale je ze mozem tam dat kolko len chcem 900kB ale akonahle skusim nieco vacsie tak to proste napise hento. Pytal som sa aj providera ci to dako blokuje alebo nieco podobne a on povedal ze nie a ja teraz neviem ci to blokuje daky Firewall alebo ... :cry: Ja vazne neviem ako je to mozne. :cry:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ja to fakt nechapem

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

ttt4 napísal:ja teraz neviem ci to blokuje daky Firewall alebo ... :cry:
A aký používaš Ty?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vsetky tieto subory sa snazis posielat cez nejaky browser? Neviem, ci to s tymto bude suvisiet, ale mne napr. neslo posielat subory na rapidshare cez Operu.. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

brm napísal:Vsetky tieto subory sa snazis posielat cez nejaky browser? Neviem, ci to s tymto bude suvisiet, ale mne napr. neslo posielat subory na rapidshare cez Operu.. :)
Mne neslo cez Operu uploadovat na ImageShack napr.. Aj to bol jeden z dovod, pre kt. som sa vratil k Firefoxu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

p4ra napísal:Mne neslo cez Operu uploadovat na ImageShack napr.. Aj to bol jeden z dovod, pre kt. som sa vratil k Firefoxu.
Tak toto mi islo.. :) aj na imagevenue.com, fapomatic.com.. atd. Jedine ten rapidshare.. ostatne podobne sluzby ako megaupload som neskusal.
ponkal
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ponkal »

stretol som sa s tym tiez raz..konkretne kedysi v skole... ak si dobre pamatam,tak to bolo obmedzenie u administratora...
on zakazal upload vacsi ako 1MB subor
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Ale ja pouzivam Firefox a okrem windowsackoho firewalu iny nepouzivam. A co presne treba nastavit ako admin mam WinXp a kde sa to robi :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zmen si nazov temy
Napísať odpoveď