Mam takyto problem. Vpohode mozem tahat torenty aj p2p aj mozem posielat subory cez ICQ ale... Ked chcem uploadovat subor vacsi ako 1MB na rapid, megaupload alebo hocico ine tak proste napise Pri citani doslo k vypadku spojenia zo serverom. Toto iste mi robi aj ked chcem posielat mail a do prilohy dam subor vacsi ako 1MB. Zaujimave ale je ze mozem tam dat kolko len chcem 900kB ale akonahle skusim nieco vacsie tak to proste napise hento. Pytal som sa aj providera ci to dako blokuje alebo nieco podobne a on povedal ze nie a ja teraz neviem ci to blokuje daky Firewall alebo ... Ja vazne neviem ako je to mozne.
Vsetky tieto subory sa snazis posielat cez nejaky browser? Neviem, ci to s tymto bude suvisiet, ale mne napr. neslo posielat subory na rapidshare cez Operu..
brm napísal:Vsetky tieto subory sa snazis posielat cez nejaky browser? Neviem, ci to s tymto bude suvisiet, ale mne napr. neslo posielat subory na rapidshare cez Operu..
Mne neslo cez Operu uploadovat na ImageShack napr.. Aj to bol jeden z dovod, pre kt. som sa vratil k Firefoxu.
stretol som sa s tym tiez raz..konkretne kedysi v skole... ak si dobre pamatam,tak to bolo obmedzenie u administratora...
on zakazal upload vacsi ako 1MB subor