Mas pravdu mna ta stavka prekvapila velmi, neviem co nacvicuje.fikus-kukis napísal:No tak to znie "super", statiť panenstvo a vyhrať stávku, čo sa jej preboha honilo hlavou, keď ju uzatvárala?!?
To vari sa už bude cítiť ako skutočná žena, keď si ...
A keď už bude "skutočná žena" už do konca prázdnin, čo tým získa?
Aby si mohla pred kamoškami zapadnúť do kolektívu a vymýšľať si, aké to na prvýkrát nebolo až tak zlé, dať si do svojho zápisníka do kolonky "stratiť panenstvo" fajku - hotovo?
Neuraz sa, ale vyčiny Tvojej priateľky sa mi vôbec nepáčia(ani vek 16 rokov a status: >pokročilá puberta< to neospravedlňujú).
potrebujem pomoct (vztah)
Neviem asi nie dnes nam bolo super nedal som jej ruzu ale bol som na nu strasne mily aspon som sa snazil a strasne strasne DAKUJEM uzivatelovis14n napísal:Jony, ked sa buchne do druheho uz ti nic nepomoze pust ju k vode!!!!!!!!!
r3sp3ct dakujem ti vies ja som rusnak a tie spisomne slova ju strasne zaskocili a bol som na nu myli ruzicku si necham na potom.ale straaaaaaaaaaaaaasne ti dakujem a dakujem aj administratorom ze to vytvorili a dakujem aj vsetkym ze ste mi odpisali tak skoro dakujjeeeem
A ESTE NIECO........ PORADTE MI NEJAKE FINTY ABY MA MALA VIAC RADA ---- DNES MI POVEDALA ZE MA MA OVELA VIAC RADSEJ NEZ PREDTYM ... AKO MAM IST NA NU DALEJ
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Dalo by sa povedať: Buď sám sebou, lebo ak má rada inú stánku na tebe, než je tá Tvoja (teda skutočné Tvoje JA nepozná), nemusí sa to šťastne skončiť.
Nehraj sa na nikoho, buď sám sebou.
Buď pozorný, ale nie "prírkri" (), pozvi ju niekam na pizzu, do kina (sem-tam niejaký malý darček poteší), zapoj fantáziu ...
Buď pozorný, ale nie "prírkri" (), pozvi ju niekam na pizzu, do kina (sem-tam niejaký malý darček poteší), zapoj fantáziu ...
Budem sa snazit dikifikus-kukis napísal:Dalo by sa povedať: Buď sám sebou, lebo ak má rada inú stánku na tebe, než je tá Tvoja (teda skutočné Tvoje JA nepozná), nemusí sa to šťastne skončiť.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
veru ze dobra rada, mne sa stalo to iste po tiez niekolkych rokoch. len tie co by mna chceli ja nechcem a vice versa.anonimous22 napísal:podobny problem som vyriesil asi pred tyzdnom. moja samicka tiez stretla typka a keci okolo toho ved to poznas...
/chodili sme asi 5 rokov/
vyriesil som to jednoducho. POVEDAL SOM JEJ, ZE NESTOJIM O ZENU KTORA SA NEVIE ROZHODNUT MEDZI DVOMA CHLAPMI. A UKONCIL SOM TO ROZCHODOM!!!
kamarat moj, dam ti jednu radu: ZA ELEKTRICKOU A ZENSKOU NIKDY NEUTEKAJ, ... DOJDE DALSIA. ROZHLIADNI SA PO OKOLI A SAM ZISTIS, ZE SU NA SVETE AJ INE ZENSKE KTORE BUDU MAT O TEBA ZAUJEM
-
Grosay
Star
Re: potrebujem pomoct (vztah)
Tak v prvom rade by si o nej nemal hovorit ako o "caji". Ak si myslis, ze pri nej obstojis iba machrovanim, tak sa s nou rozid hned. Zeny potrebuju trocha jemnosti a pozornosti, pokial nemaju nejake masochisticke sklony... Takze ak ju beries ako dievca, na ktorom ti fakt zalezi a chces s nou zostat, tak nad tym porozmyslaj.001jony napísal:Nazdar potrebujem poradit . Moja caja bola teraz na rockfeste a stretla tam zevraj popi*i chalana ze bol k nej mily a take kok**iny a teraz mysli nanho a hovori ze keby som bol kunej neznejsi mysli a ´´inteligentny´´ tak by nanho nemyslela,ako to mam spravit zeby nanho do p****i nemyslela ????....
Cim skor my odpoviete tym skor bude dobre....diky....
Ach jaj chcel by som mat tieto "starosti "
tak ak by som mal moznost byt na tvojom mieste skusil by som sa jej viac venovat bravat na vylety do kina, divadla a pod. Ale zase len snivam ako byva u mna zvykom

bodaj by si mal pravdu ale take jednoduche ako ty pises to nie jeanonimous22 napísal: kamarat moj, dam ti jednu radu: ZA ELEKTRICKOU A ZENSKOU NIKDY NEUTEKAJ, ... DOJDE DALSIA. ROZHLIADNI SA PO OKOLI A SAM ZISTIS, ZE SU NA SVETE AJ INE ZENSKE KTORE BUDU MAT O TEBA ZAUJEM
-
skjerp-deg
Medium Star
Nejako sa nám to tu rozbehlo s oživovaním 10 ročných tém v 'Láska, vzťahy, priateľstvo'.
@biker610l: Táto téma má posledný príspevok ~2 roky pred tvojou registráciou.
@biker610l: Táto téma má posledný príspevok ~2 roky pred tvojou registráciou.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
celkom som sa zabavil na tomto a zaujimalo by ma ako to po 10 rokoch dopadlo, kupil jej tu ruzu ci nie?
-
cORP.
Addict
podla mna uz si celkom ani nespomenie ako sa dotycna volala
,
clovek tu 7 rokov prohlaseny nebol, zrejme uz sa odpovedi ani nedockame
clovek tu 7 rokov prohlaseny nebol, zrejme uz sa odpovedi ani nedockame
a co ty vies mozno sa nakoniec aj vzali a dnes ziju v harmonickom rodinnom vztahu a maju uz 2 deti
za ten cas... sa mohlo vselico s nimi udiat 
PS: vsak nevadi ze tato tema ma 10 rokov raz za cas treba oprasit stare veci a vytiahnut ich von aj ked maju 10 rokov co je na tom.
Ach jaj pred 10-mi rokmi som mal 15/16 rokov keby som mal vtedy ten rozum co dnes kopec veci by som zmenil 
PS: vsak nevadi ze tato tema ma 10 rokov raz za cas treba oprasit stare veci a vytiahnut ich von aj ked maju 10 rokov co je na tom.