Mam internet mikrovlnku problem s providerom nieje volal som callcentrum u nich problem nieje.
Ked meram rychlost krasnych 2Mbit/s
Mam notebook aj PC - notebook wifi a PC je cez kabel na router
Vsetko prepojene cez router / pred tym asi 2 mesiace som fungoval problem nebol... / signal na notebooku som meral bol vzdy na zelenej osi to znamena ze signal dostacujuci pricom problem nebol nikdy so signalom.
Ip mam staticku
Ked stahujem nejaky subor stahuje v poriadku trosku sa zasekava rychlost..
Ked pozeram internetove stranky napriklad chat kde je dost casty refresh mi zamrzne internet na asi takych 20 sekund zavysi od poctu spustenych stranok a ci je notebook tiez pripojeny na router a ci na nom niekto surfuje na internete, po vypadku sa automatikcy obnovy. maximalne pri testovani mi to zamrzlo na asi 5 minut. To znamena ze ked som si chcel hocijaku stranku spustit neslo a automaticky skype icq msn mi odpojilo cize spadol net. Tento problem mam aj na PC aj na Notebooku
Moze byt toto dovodom?
Je pravda ze sa robila rekonstrukcia v byte asi pred tyzdnom a som si niekedy vecer pripojil router na kabel internetovi a do elektriny a bol asi 5 dni bez el. prudu lebo sa pracovalo ale nic nespadlo na router len bol 5 dni bez elektriny a ked som ho pripojil a zapol PC udaje neboli ulozene na routery akokeby nebol nakonfigurovany pricom som na nom fungoval 2 mesiace za tu dobu bol nonstop v el. prude... ale to je v poho nakonfiguroval som ho a bol som dost kratko na nete prijal som email a tak nestihol som zaznamenat nejake vypadky. Vypol som PC odpojil router. Po dokonceni rekonstrukcii v byte som ho napojil znova mohlo to byt po 2 dnoch udaje boli udrzane cize netrebalo znova konfigurovat. Ked som surfoval dlhsie zbadal som ze nieje nieco v poriadku vid hore vypadky... take ze softwarom to nemoze byt vo windowse som ho preskenoval tune up winaso a vsetko mozne toto robit windows nebude. Co sa tyka routra instalacnu disketu/cd nemam to sa robi cez ip sa pripajam a som ho asi 5 krat prekonfiguroval a aj restartoval a aj tak to robi... neviem co mam robit do servisu?