Zenske reci
Nesuhlasil by som s myslienkou vypustit z hlavy,niekedy sa to jednoducho neda tak ako by sme chceli ale casom sa to dá,ale moj názor je,ze ta nechce a nechce ta urazit ako to tu už bolo uvedené ešte ta to bude nejaký čas srať,ale postupom času zistiš,že sú aj iné prídeš nato,že sa zalúbiš a nadávať samému sebe,že si dotyčnú nestretol skôr.
-
last_knight
Light Professional
presne tak, mna takto baba tiež odfajčila, aj ked som sa jej nič nepítal. Povedala môjmu kamošovi, že som pekný chalan, ale niečo mi chýba, že chce so mnou ostať len ako kamarátka. Ked ti to baba povie, znamená to, že jednoducho u nej nemáš šancu. Ak by predsa z toho niečo bolo, bolo by to iba z lútosti, a to asi nechceš... 
Re: Zenske reci
to poznám. sám také prežívam. a mám to už aj overenené. znamená to že ťa nechce, ale nechce ťa nejako uraziť. aby si si aspoň trochu namýšľal...MystiQ napísal:Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik
ako to mysli??...no aby si si nemyslel, ze si skaredy, ze preto ta nechce, ale proste nic s nou "nerobis", asi ju nepritahujes...alebo nieco take!MystiQ napísal:Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik
A s tym zaujatim...to sa neda len tak...musis mat nieco v sebe co sa tej dotycnej paci a hned ju tym zaujmes...
ludia prosim vas, uz nebudte jak 5 rocne deti ale kus rozmyslajte, preco kazdy druhy user na tomto fore ktoremu nejaka holka vonku povie ze je kamos alebo nieco na ten sposob tak nevie 2 tyzdne spat a minimalne dalsie 3 otom polemizuje na fore, co je natom tak tazkeho pochopit? keby ta holka chcela tak ti povie ze ta chce a nie ze "niesi na zahodenie", to je uplne zakladna logika, uz rozmyslajte hlavou a nie tou vasou zbranou
ako ozaj mi vysvetli co si si myslel ked ti to povedala?
ako ozaj mi vysvetli co si si myslel ked ti to povedala?
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tiež by som bol takého to názoru, že sa sama nevie čo chce, a tak ťa necháva v neistote a nevedomosti...hezo napísal:jj, možno sama nevie čo chce, prípadne čo cíti, no a nezabudni , že ženy si s nami radi zahravajú...
Skús sa ešte s nejakých svojich "zdrojov", či má vôbec niečo s tebou v pláne a ak nie, tak sa na to zvysoka vykašli
-
own_destiny
Amateur
proste ak si ju nezaujal už tým aký si tak nema zmysel sa snažiť ju zaujať tým, že radikálne zmeniš svoje správanie - ver viem o čom hovorimmatus121 napísal:Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik
ak ti také niečo povedala tak to dievča asi nevie čo chce lebo ti prakticky nasadila chrobaka do hlavy, ty si dávaš zbytočné nádeje a ona už možno o teba ani nestojí lebo to bola iba chvíľkova slabosť z jej strany.
-
Blackmoon69
Light Expert
ja mam taky mensi problem ze holka nechala svojho priatela a bola na volnej nohe, tak som ju nejak namotaval a az som zistil ze chce mojho kamosa ktori na nu absolutne je*e z vysoka...ale on je taky ze kazdu len namotava tak holky si zacnu namyslat a on im nevie powedat pravdu ze ich absolutne nechce...tak som jej raz powedal ze ci by si nechcela zacat a ona ze: NECHCEM TA ZRANIT, tak ja jej na to: ABY SI SA TY NEZRANILA a od vtedy sa ani se mnu bavit nechce a stale lezie za mojim naj priatelom, ale zas jej nechcem powedat pravdu ze kamos ju nechce bo je to predsa kamarat. co mam robit??