Zenske reci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Josh19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Josh19 »

Nesuhlasil by som s myslienkou vypustit z hlavy,niekedy sa to jednoducho neda tak ako by sme chceli ale casom sa to dá,ale moj názor je,ze ta nechce a nechce ta urazit ako to tu už bolo uvedené ešte ta to bude nejaký čas srať,ale postupom času zistiš,že sú aj iné prídeš nato,že sa zalúbiš a nadávať samému sebe,že si dotyčnú nestretol skôr.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Slizko napísal:Pravdopodobne ta nexce, a nexce ta urazit!". :wink:
Treba sa snažiť, možno ti to pomôže!". 8)
asi tak nejako, nemyslim ze by to malo buducnost
Ignus
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ignus »

presne tak, mna takto baba tiež odfajčila, aj ked som sa jej nič nepítal. Povedala môjmu kamošovi, že som pekný chalan, ale niečo mi chýba, že chce so mnou ostať len ako kamarátka. Ked ti to baba povie, znamená to, že jednoducho u nej nemáš šancu. Ak by predsa z toho niečo bolo, bolo by to iba z lútosti, a to asi nechceš... :?
eNeS
Light Professional
Light Professional

Re: Zenske reci

Príspevok od používateľa eNeS »

MystiQ napísal:Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik :)
to poznám. sám také prežívam. a mám to už aj overenené. znamená to že ťa nechce, ale nechce ťa nejako uraziť. aby si si aspoň trochu namýšľal... :roll:
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

MystiQ napísal:Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik :)
ako to mysli??...no aby si si nemyslel, ze si skaredy, ze preto ta nechce, ale proste nic s nou "nerobis", asi ju nepritahujes...alebo nieco take!
A s tym zaujatim...to sa neda len tak...musis mat nieco v sebe co sa tej dotycnej paci a hned ju tym zaujmes...
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Svojim sarmom hlavne nerobit zo seba paka nestrapnovat sa kapisto????A ked nezaberie nechaj ju tak takych este bude uvidis :) :) :) :) :)
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Podla mna su 2 riesenia tejto vety....
1. bud ju nepritahujes vzhladom a povedala ti to aby ta neurazila...
2. nechce si proste s nikym nic zacinat....cize za tym nemusi byt ziaden skryty vyznam...:)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ludia prosim vas, uz nebudte jak 5 rocne deti ale kus rozmyslajte, preco kazdy druhy user na tomto fore ktoremu nejaka holka vonku povie ze je kamos alebo nieco na ten sposob tak nevie 2 tyzdne spat a minimalne dalsie 3 otom polemizuje na fore, co je natom tak tazkeho pochopit? keby ta holka chcela tak ti povie ze ta chce a nie ze "niesi na zahodenie", to je uplne zakladna logika, uz rozmyslajte hlavou a nie tou vasou zbranou :!:

ako ozaj mi vysvetli co si si myslel ked ti to povedala?
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

Hipollita napísal:2. nechce si proste s nikym nic zacinat....cize za tym nemusi byt ziaden skryty vyznam...:)
tak o tom by som dost pochyboval....to by chalan musel mat sakramenske stastie na taky typ ...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

hezo napísal:jj, možno sama nevie čo chce, prípadne čo cíti, no a nezabudni , že ženy si s nami radi zahravajú...
Tiež by som bol takého to názoru, že sa sama nevie čo chce, a tak ťa necháva v neistote a nevedomosti...

Skús sa ešte s nejakých svojich "zdrojov", či má vôbec niečo s tebou v pláne a ak nie, tak sa na to zvysoka vykašli :wink:
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

matus121 napísal:mozno mi date za pravdu,ze zeny to maju v ziskani partnera lahsie ako my muzi,vsak :wink:
k tomu sa hodi jedna mudrost ! zeny robia sex a muzi o nom iba rozpravaju... a ak je to nahodou naopak tak mozeme hovorit o znasilneni ;)
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

matus121 napísal:Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik :)
proste ak si ju nezaujal už tým aký si tak nema zmysel sa snažiť ju zaujať tým, že radikálne zmeniš svoje správanie - ver viem o čom hovorim :wink:

ak ti také niečo povedala tak to dievča asi nevie čo chce lebo ti prakticky nasadila chrobaka do hlavy, ty si dávaš zbytočné nádeje a ona už možno o teba ani nestojí lebo to bola iba chvíľkova slabosť z jej strany.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nevie alebo nechce Ti povedať pravdu do očí, lebo jednak je zbabelá a jednak Ťa ľutuje :wink:
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

ja mam taky mensi problem ze holka nechala svojho priatela a bola na volnej nohe, tak som ju nejak namotaval a az som zistil ze chce mojho kamosa ktori na nu absolutne je*e z vysoka...ale on je taky ze kazdu len namotava tak holky si zacnu namyslat a on im nevie powedat pravdu ze ich absolutne nechce...tak som jej raz powedal ze ci by si nechcela zacat a ona ze: NECHCEM TA ZRANIT, tak ja jej na to: ABY SI SA TY NEZRANILA a od vtedy sa ani se mnu bavit nechce a stale lezie za mojim naj priatelom, ale zas jej nechcem powedat pravdu ze kamos ju nechce bo je to predsa kamarat. co mam robit??
Napísať odpoveď