Cambridge
Cambridge
tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste
tych ktory uz cambridge uspesne absolvavali alebo prave absolvuju sa chcem opytat, ze aky ja vas nazor na cambridge?To ze je to dobra skola, o tom nepochybujem, kedze ich certifikaty su uznavane na celom svete. Ale ako to vy vnimete? Je to tazke? Ako je to so skuskami, levelmi a pod.?
diky za vase pripadne nazory
tych ktory uz cambridge uspesne absolvavali alebo prave absolvuju sa chcem opytat, ze aky ja vas nazor na cambridge?To ze je to dobra skola, o tom nepochybujem, kedze ich certifikaty su uznavane na celom svete. Ale ako to vy vnimete? Je to tazke? Ako je to so skuskami, levelmi a pod.?
diky za vase pripadne nazory
-
fikus-kukis
Guru wannabe
omg,fikus-kukis napísal:Vážne, čo je to "Cambridge"?![]()
Čo ma tam naučia, čo nikde inde?
1. cambridge je mesto v anglicku
2. (moj pripad) v tom meste je taka jedna velka a znama univerzita, ktora ma, da sa povedat, "pobocky po celom svete"
http://www.britishcouncil.org/sk/slovak ... eneral.htm
citacia z tejto stranky:
"Cambridgeské certifikáty z anglického jazyka majú vedúce postavenie na celom svete. Každý rok ich absolvuje 1,5 milióna ľudí z 135 krajín sveta a sú široko uznávané na študijné, či pracovné účely. Sú prepojené na Spoločný európsky rámec (CEF) určujúci úroveň jazyka, ktorý vydala Rada Európy."
chapete
ale ved to je vo vela mestach nie ze len vo vranove. je to znama univerzita po celom svete. som si myslel ze to bude dost ludi poznat...kinjeril napísal:Tak to napis hned tak, aby to ludia pochopili. Jak mi mame vediet ze niekde vo Vranove je Cambridge? ... Nebud nervozny ...
no nevadi
a ked niekto este nieco nebude vediet, tak pouzite uja googla
Nikto nebude musiet googlit a uz vobec sa vyjadrovat, ked hned napises, ze mas na mysli Cambridge vo Vranove a nie v UK.Tomáš napísal:ale ved to je vo vela mestach nie ze len vo vranove. je to znama univerzita po celom svete. som si myslel ze to bude dost ludi poznat...
no nevadi
a ked niekto este nieco nebude vediet, tak pouzite uja googla
ale ved to som napisal hned v prvom prispevku:"tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste". a ako bydlisko mam napisane Vranov, tak neviem ako si to myslel.....nic proti tebeTomasito napísal:Nikto nebude musiet googlit a uz vobec sa sem vyjadrovat, ked napises, ze mas na mysli Cambridge vo Vranove a nie v UK.
Si naozaj presvedceny, ze sa to nedalo napisat jednoduchsie a predist tak zbytocnym otazkam? Nechajme to radsej tak.Tomáš napísal:ale ved to som napisal hned v prvom prispevku:"tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste". a ako bydlisko mam napisane Vranov, tak neviem ako si to myslel.....nic proti tebe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Takže keď prídeš do mojej firmy ako uchádzač o zamestnanie a otčíš mi diplom z Cambridgu, ja Ťa automaticky zoberiem, pretože Cambridge je svetovo uznávaná univerzita a Ty máš z nej certifikátTomáš napísal:"Cambridgeské certifikáty z anglického jazyka majú vedúce postavenie na celom svete. Každý rok ich absolvuje 1,5 milióna ľudí z 135 krajín sveta a sú široko uznávané na študijné, či pracovné účely. Sú prepojené na Spoločný európsky rámec (CEF) určujúci úroveň jazyka, ktorý vydala Rada Európy."
chapete
Fikus Kukis - keby si si ten certifikat precital, tak by si pochopil, ze to je jazykovy certifikat, ktory ma naozaj vypovednu hodnotu o dosiahnutom jazykovom levely dotycneho. A ked ako potencionalny zamestnavatel si das do podmienky aktivna AJ a nepoznas Camb Cert.....
skoda reci....
Tomas - ja mam CAEcko, ale to uz je 8-9 rokov dozadu, mal som stastie, ze na strednej som mal lektora, ktory popri praci na SS ucil aj na B.Council. Takze vlastne celu strednu som mal pripravu na certifikaciu.
Tomas - ja mam CAEcko, ale to uz je 8-9 rokov dozadu, mal som stastie, ze na strednej som mal lektora, ktory popri praci na SS ucil aj na B.Council. Takze vlastne celu strednu som mal pripravu na certifikaciu.
-
Yxo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
2 Tomas:
Je 8 levelov, ja idem teraz v septembri do 7. Vstupne testy su formou viet kde je nieco vynechane a mas 4 moznosti na doplnenie spravneho tvaru...obtiaznost tychto tvarov sa vzdy stupnuje a podla toho ako dopadnes ta zaradia do levelu. Vzdy v polke a na konci levelu su testy kde ta kompletne preskusaju z doterajsieho uciva. Na certifikat ides na British council po ukonceni 8. levelu a je dost tazky. Takto to chodi aspon u nas v Trebisove
Je 8 levelov, ja idem teraz v septembri do 7. Vstupne testy su formou viet kde je nieco vynechane a mas 4 moznosti na doplnenie spravneho tvaru...obtiaznost tychto tvarov sa vzdy stupnuje a podla toho ako dopadnes ta zaradia do levelu. Vzdy v polke a na konci levelu su testy kde ta kompletne preskusaju z doterajsieho uciva. Na certifikat ides na British council po ukonceni 8. levelu a je dost tazky. Takto to chodi aspon u nas v Trebisove