Cambridge

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Chodite/Chodili ste na Cambridge?

Áno
3
10%
Nie
28
90%

Celkom hlasov: 31

Tomáš
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Cambridge

Príspevok od používateľa Tomáš »

tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste

tych ktory uz cambridge uspesne absolvavali alebo prave absolvuju sa chcem opytat, ze aky ja vas nazor na cambridge?To ze je to dobra skola, o tom nepochybujem, kedze ich certifikaty su uznavane na celom svete. Ale ako to vy vnimete? Je to tazke? Ako je to so skuskami, levelmi a pod.?

diky za vase pripadne nazory
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pockaj pockaj "tu u nás v meste" to ako vo vranove ?
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:pockaj pockaj "tu u nás v meste" to ako vo vranove ?
ano
Lord_3D
Addict
Addict

Tomáš napísal:ano
hmm dosť jedinečný názov pre školu vo vranove... :hmm:
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:hmm dosť jedinečný názov pre školu vo vranove... :hmm:
co sa ti zda cudne? ked nevies co je cambridge tak sem radsej nepis
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Vážne, čo je to "Cambridge"? :D
Čo ma tam naučia, čo nikde inde?
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Vážne, čo je to "Cambridge"? :D
Čo ma tam naučia, čo nikde inde?
omg,
1. cambridge je mesto v anglicku
2. (moj pripad) v tom meste je taka jedna velka a znama univerzita, ktora ma, da sa povedat, "pobocky po celom svete"

http://www.britishcouncil.org/sk/slovak ... eneral.htm
citacia z tejto stranky:

"Cambridgeské certifikáty z anglického jazyka majú vedúce postavenie na celom svete. Každý rok ich absolvuje 1,5 milióna ľudí z 135 krajín sveta a sú široko uznávané na študijné, či pracovné účely. Sú prepojené na Spoločný európsky rámec (CEF) určujúci úroveň jazyka, ktorý vydala Rada Európy."

chapete :?:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak to napis hned tak, aby to ludia pochopili. Jak mi mame vediet ze niekde vo Vranove je Cambridge? ... Nebud nervozny ...
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Tak to napis hned tak, aby to ludia pochopili. Jak mi mame vediet ze niekde vo Vranove je Cambridge? ... Nebud nervozny ...
ale ved to je vo vela mestach nie ze len vo vranove. je to znama univerzita po celom svete. som si myslel ze to bude dost ludi poznat...
no nevadi

a ked niekto este nieco nebude vediet, tak pouzite uja googla :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tomáš napísal:ale ved to je vo vela mestach nie ze len vo vranove. je to znama univerzita po celom svete. som si myslel ze to bude dost ludi poznat...
no nevadi

a ked niekto este nieco nebude vediet, tak pouzite uja googla :)
Nikto nebude musiet googlit a uz vobec sa vyjadrovat, ked hned napises, ze mas na mysli Cambridge vo Vranove a nie v UK.
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Nikto nebude musiet googlit a uz vobec sa sem vyjadrovat, ked napises, ze mas na mysli Cambridge vo Vranove a nie v UK.
ale ved to som napisal hned v prvom prispevku:"tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste". a ako bydlisko mam napisane Vranov, tak neviem ako si to myslel.....nic proti tebe
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tomáš napísal:ale ved to som napisal hned v prvom prispevku:"tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste". a ako bydlisko mam napisane Vranov, tak neviem ako si to myslel.....nic proti tebe
Si naozaj presvedceny, ze sa to nedalo napisat jednoduchsie a predist tak zbytocnym otazkam? Nechajme to radsej tak.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Tomáš napísal:"Cambridgeské certifikáty z anglického jazyka majú vedúce postavenie na celom svete. Každý rok ich absolvuje 1,5 milióna ľudí z 135 krajín sveta a sú široko uznávané na študijné, či pracovné účely. Sú prepojené na Spoločný európsky rámec (CEF) určujúci úroveň jazyka, ktorý vydala Rada Európy."

chapete :?:
Takže keď prídeš do mojej firmy ako uchádzač o zamestnanie a otčíš mi diplom z Cambridgu, ja Ťa automaticky zoberiem, pretože Cambridge je svetovo uznávaná univerzita a Ty máš z nej certifikát :wink: ?
Lord_3D
Addict
Addict

omg veď preto som sa pýtal že či vo vranove lebo viem že v UK je tá univerzita, len som nevedel že je aj vo Vranove... :roll:
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Napríklad Cambridge je jedna krčma priamo pred našou školou. KE Komenského. :lol:
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

Tomáš sa zle vyjadril...kurzy akademie vzdelavania sa ludovo medzi studentmi volaju cambridge. Na taky "cambridge" chodim napr. aj ja
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Fikus Kukis - keby si si ten certifikat precital, tak by si pochopil, ze to je jazykovy certifikat, ktory ma naozaj vypovednu hodnotu o dosiahnutom jazykovom levely dotycneho. A ked ako potencionalny zamestnavatel si das do podmienky aktivna AJ a nepoznas Camb Cert.....:) skoda reci....

Tomas - ja mam CAEcko, ale to uz je 8-9 rokov dozadu, mal som stastie, ze na strednej som mal lektora, ktory popri praci na SS ucil aj na B.Council. Takze vlastne celu strednu som mal pripravu na certifikaciu.
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Yxo napísal:Tomáš sa zle vyjadril...kurzy akademie vzdelavania sa ludovo medzi studentmi volaju cambridge. Na taky "cambridge" chodim napr. aj ja
kolko je tam levelov? ako dlho trva kym si urobis certifikat? A ako vyzera vstupny test? dakujem
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

2 Tomas:
Je 8 levelov, ja idem teraz v septembri do 7. Vstupne testy su formou viet kde je nieco vynechane a mas 4 moznosti na doplnenie spravneho tvaru...obtiaznost tychto tvarov sa vzdy stupnuje a podla toho ako dopadnes ta zaradia do levelu. Vzdy v polke a na konci levelu su testy kde ta kompletne preskusaju z doterajsieho uciva. Na certifikat ides na British council po ukonceni 8. levelu a je dost tazky. Takto to chodi aspon u nas v Trebisove
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

to znamena, ze ked urobim velmi dobre vstupne testy mozu ma rovno zaradit dajme tomu, do 3. levelu? a da sa to podla teba v pohode zvladnut, ci sa musis nejak extra dlho ucit?
Napísať odpoveď