Stali ste sa obetou trestneho cinu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ano
26
36%
Nie
28
39%
Neviem posudit, ci to bol trestny cin
18
25%

Celkom hlasov: 72

kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Akeho? Za akych podmienok? Ako to prebiehalo? Ste spokojny s tym, ako sa to vyriesilo? ... Tak by ma to zaujimalo.

//Pridavam aj hlasovanie pre tych, co nemali tu "cest", aby sa zbytocne nespammovalo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ano. Raz, ako asi 10 rocni sme s bratom a kamaratom boli vonku pri mole rybarskom. A boli tam odhodene, uz nepouzitelne rybarske pasce na kraby a pod. morske prisery. Ako deti zijuce pri mori sme nemali co robievat, ked nebola letna sezona, tak sme chodili na ryby a pod.. Tak sme si mysleli, ze uz to nebudu potrebovat a zobrali sme si to. Isli sme s tym normalne domov, ze si to spravime, dame do poriadku a pojdeme to niekedy potom hodit a skusit nieco chytit. Lenze co cert nechcel, chytila nas hore hliadka policajna. Davali nam rozne otazky, uz sa nepamatam presne co, ale jedine, co mi ostalo v pamati bolo, ze nam povedali, ze nas zoberu domov. Tak sme nastupili do auta a vybrali sa inym smerom, tak som povedal, ze tym smerom nebyvame, ale ten policajt povedal, ze sa este niekde cestou zastavime - to niekde samozrejme bola policajna stanica. Ked nas zobrali dnu a spravili zapis, zavolali rodicov. Tym sme museli vysvetlit o co islo atd.. Potom nas zobrali, aby sme ukazali miesto odkial sme to zobrali. Tam nakoniec vysvitlo, ze to naozaj neboli uz pouzitelne (boli, ale rybarske molo uz malo zakupene nove), a ze len ich nestastne umiestnili a nikomu nedali vediet, co s nimi planuju. Prepustili nas hned aj s rodicmi domov. A prave nedavno som si na to vzpomenul s mamou a hovorila, ze tych dotycnych policajtov vysmievali este dlhu dobu s tym, ze chytaju male deti s nepouzitelnymi pascami, narozdiel od skutocnych zlodejov. :hehe:

Neviem, ci sa to da skutocne povazovat za trestny cin, ked som nesedel v base za to, ale stravil som peknych par hodin v policajnom aute a na policajnej stanici.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

berie sa do uvahy aj to co vypisuje windows ak nie je legal :D :lol:
zartujem (nie ze ma tu zase nejaky "slavo" za to tu ukamenuje nadavkami :wink: )
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

V pertzke mi ukradli mobil a vreckovy pocitac :shock: svine prasive :evil:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ked som bol maly, hral som sa na balkone s hrackarskou sanitkou. Ale zial spadla mi z balkona (nastastie prve poschodie), tak mi sla mamka po nu. Ale kym prisla pod balkon, tak prisiel jeden skaredy cigan a tu sanitku mi ukradol!!! :cry:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ja som v svojich detskych casoch prisiel o bicykel. Mal som ho dole vo vchode a volakdo mi ho z tadial slohol. SVINA!!!! A takisto, ked som bol stupel, tak som co-to vzal v obchode. 2 krat ma chytili a bol pokoj. Od vtedy si vsetko poctivo kupujem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Grosay napísal:Ja som v svojich detskych casoch prisiel o bicykel. Mal som ho dole vo vchode a volakdo mi ho z tadial slohol. SVINA!!!! A takisto, ked som bol stupel, tak som co-to vzal v obchode. 2 krat ma chytili a bol pokoj. Od vtedy si vsetko poctivo kupujem.
Teraz ma to napadlo, ked som si precital o tych bicykloch. Odkedy som na Slovensku uz mi ukradli 9 bicyklov!!! Raz som aj zistil kto mi ich ukradol, ale nebola sanca dokazat im to, tak som sa s nimi rozlucil len slovami, ze mi nemozu ukradnut tolko, kolko som schopny si ich kupit. A co sa nestalo? Do mesiaca mi zmizli 2 z balkona - z 2. poschodia!!!

1. 4 kusy z pivnice
2. 2 kusy z balkona
3. 2 kusy zpred herne (PC herne, chodili sme hravat Q2 na LAN)
4. 1 kus zpred obchodu

Policajti nikdy nic nezistili a poistovna mi nikdy nic nezaplatila. :smt098
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

p4ra ty si lucker :lol: som sa sulal jak svina ...
2 topic : hej liezol som po skolskom rebriku a hen dyk fizli zastavili a pytali sa kktina.. odrbal som ich .. bleh
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Slayter: Jo, tomu sa hovori stastie. V tej dobe mne, mojmu bratovi a kamaratovi ukradli na zimnom stadione nove hokejove palice Easton, kt. sme si nechali doniest od kamosa, kt. bol v USA. Proste mne uz toho tolko pokradli, ze by som si mohol otvorit vlastny obchod. Naposledy na sluzobke Nokiu 6230.
Slayter
Addict
Addict

p4ra: ty by si mal ostat cely den doma a nic nerobit... :lol: tomu sa naozaj hovori stastie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Slayter napísal:p4ra: ty by si mal ostat cely den doma a nic nerobit...
Jasne a aby potom niektori tuto mali riadnu zamienku nazyvat ma tak, ako ma uz nazyvali niekolko krat? Nie, dik. Ja to risknem vonku. :)
Slayter
Addict
Addict

potom tak aj dopadnes... :D co ti este take zaujimeve ukradli nech sa nasmejeme..???
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

z pivnice mi ukradli 2 babety. policajt mi na to vraví: "ak sa dozviete niečo nové dajte nám vedieť." lol, nestáva sa mi to často, ale ja som sa nezmohol ani na jedno slovo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:z pivnice mi ukradli 2 babety. policajt mi na to vraví: "ak sa dozviete niečo nové dajte nám vedieť." lol, nestáva sa mi to často, ale ja som sa nezmohol ani na jedno slovo.
Ja, ked som isiel nahlasit tie bicykle na policiu, tak sa spisal zapis a potom sa samozrejme musi ist obhliadnut miesto, nie? A vies co mne povedal? Presne toto: "My nie sme ziadna taxi sluzba.", predtym, ako sme vyrazili z policajnej stanice. Tym mi patricne dal najavo, ze ma ma v .... a mam ist peso..
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Tak 3 roky dozadu som sa vracal vecer domov a pred domom ma zdrapli dvaja nabuchanci.Dostal som od nich 6krat do nosu a zobrali my mobil a siltovku.Tak som vybehol po schodoch domov a povedal to otcovi,ten chytil bejzbolku a isly sme ich hladat.Nastastie sedeli na zastavke a cakali autobus a otec ich vyriesil :)
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

mne naposledy negry ukradli penazenku ,
par krat som dostal ze by som tych doticnich za to mohol udat ( idem si sam po ulici a taka banda chu**** na mna vybehne asi 10 ze ci nechcem dostat ja ze ne a som skoncil na zemi :cry: ale to su bohovi chu*i jedneho som si potom pockal ked bol sam a utekal :lol: ) ,ale nie som ten typ "sracky"-podla daktorych, aby sa so mna na ulici nesmiali taak som to musel takto vyriesit zavolal som si kamosov a bolo po problemoch
tiez som pokradol nieake tie drobnosti ale to kazdy z nas nic velke som nikdy neukradol ani neukradnem snad mozno raz banku :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

nj priznávam sa pár krát som bol v živote kradnúť kukuricu asi zopár kg ale nikto ma nechytil

už ma to chodenie na kukuricu medzi časom prestalo baviť

ale si pamatam že raz si exekútor pomýlil náš dom s nejakým iným :D
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

asi pred dvoma tyzdnami sme sedeli za barakom pri parkovisku 3 baby.a vsimli sme si ze hraskovozeleny peugeot xodi okolo moc casto uz...ked presiel okolo nas asi tak piaty krat tak zabocil na parkovisko a zaparkoval kusok od nas.chlapik vyskocil von,obisiel si cely park zo zadu a presiel popri nas...az ked bol asi tak 4 metre od nas tak som zbadala ze to je exhibicionista a ze je uplne nehy a ma na sebe len sustakovu bundu..presiek okolo nas..rozopol si ju a ukazal nam kkt a powedal len "caute kočky" ked nastartoval vsimli sme si ze ma znacku ZH volali sme floydou a ti trtkovia presli okolo nas ani si nas nevsimli ,pritom sme im presne powedali kde sme.....v ten isty vecer to ten kkt spravil este dvom babam a mal uz znacku BB na druhy den rano to za bieleho dna spravil dalsim trom a uz mal BA den nato som ho videla presiel okolo nas a mal uz GA.den nato ho chytili...zistili ze je z jednej dediny blizko nas a ze ma 26 rokou,a teraz je trestne stihany na slobode bo ho neprichytili pri cine..
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

To ja ked som chodil na zakladku, tak tam sa ukradlo asi vsetko, co nebolo prizvarane :lol: . Ja som prisiel o 2 zimne bundy, hodinky, mobil, a boty, ale napr. jednemu ucitelovi ukradli bicykel, alebo s pred skoli ukradli branky (hokejove aj hadzanarske) a este niake videa, radia......proste dlhy zoznam veci :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ked som mal asi 3 roky tak mi z dvora ukradli hojdacku ... teda mal som ju zavesenu na orechu a rano pozeram odrezane snurky a hojdacky nikde ... to bolo placu ... vyriesilo sa to tak ze mi oco urobil novu a dal ju na retiazky cize ju nemohli odrezat s riesenim som bol spokojny :D ale inak nejakeho vazneho trestneho cinu som sa obetou nestal a som rad
Napísať odpoveď