Stali ste sa obetou trestneho cinu?
Stali ste sa obetou trestneho cinu?
Akeho? Za akych podmienok? Ako to prebiehalo? Ste spokojny s tym, ako sa to vyriesilo? ... Tak by ma to zaujimalo.
//Pridavam aj hlasovanie pre tych, co nemali tu "cest", aby sa zbytocne nespammovalo.
//Pridavam aj hlasovanie pre tych, co nemali tu "cest", aby sa zbytocne nespammovalo.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ano. Raz, ako asi 10 rocni sme s bratom a kamaratom boli vonku pri mole rybarskom. A boli tam odhodene, uz nepouzitelne rybarske pasce na kraby a pod. morske prisery. Ako deti zijuce pri mori sme nemali co robievat, ked nebola letna sezona, tak sme chodili na ryby a pod.. Tak sme si mysleli, ze uz to nebudu potrebovat a zobrali sme si to. Isli sme s tym normalne domov, ze si to spravime, dame do poriadku a pojdeme to niekedy potom hodit a skusit nieco chytit. Lenze co cert nechcel, chytila nas hore hliadka policajna. Davali nam rozne otazky, uz sa nepamatam presne co, ale jedine, co mi ostalo v pamati bolo, ze nam povedali, ze nas zoberu domov. Tak sme nastupili do auta a vybrali sa inym smerom, tak som povedal, ze tym smerom nebyvame, ale ten policajt povedal, ze sa este niekde cestou zastavime - to niekde samozrejme bola policajna stanica. Ked nas zobrali dnu a spravili zapis, zavolali rodicov. Tym sme museli vysvetlit o co islo atd.. Potom nas zobrali, aby sme ukazali miesto odkial sme to zobrali. Tam nakoniec vysvitlo, ze to naozaj neboli uz pouzitelne (boli, ale rybarske molo uz malo zakupene nove), a ze len ich nestastne umiestnili a nikomu nedali vediet, co s nimi planuju. Prepustili nas hned aj s rodicmi domov. A prave nedavno som si na to vzpomenul s mamou a hovorila, ze tych dotycnych policajtov vysmievali este dlhu dobu s tym, ze chytaju male deti s nepouzitelnymi pascami, narozdiel od skutocnych zlodejov. 
Neviem, ci sa to da skutocne povazovat za trestny cin, ked som nesedel v base za to, ale stravil som peknych par hodin v policajnom aute a na policajnej stanici.
Neviem, ci sa to da skutocne povazovat za trestny cin, ked som nesedel v base za to, ale stravil som peknych par hodin v policajnom aute a na policajnej stanici.
-
p4ra
Redeemer
Teraz ma to napadlo, ked som si precital o tych bicykloch. Odkedy som na Slovensku uz mi ukradli 9 bicyklov!!! Raz som aj zistil kto mi ich ukradol, ale nebola sanca dokazat im to, tak som sa s nimi rozlucil len slovami, ze mi nemozu ukradnut tolko, kolko som schopny si ich kupit. A co sa nestalo? Do mesiaca mi zmizli 2 z balkona - z 2. poschodia!!!Grosay napísal:Ja som v svojich detskych casoch prisiel o bicykel. Mal som ho dole vo vchode a volakdo mi ho z tadial slohol. SVINA!!!! A takisto, ked som bol stupel, tak som co-to vzal v obchode. 2 krat ma chytili a bol pokoj. Od vtedy si vsetko poctivo kupujem.
1. 4 kusy z pivnice
2. 2 kusy z balkona
3. 2 kusy zpred herne (PC herne, chodili sme hravat Q2 na LAN)
4. 1 kus zpred obchodu
Policajti nikdy nic nezistili a poistovna mi nikdy nic nezaplatila.
-
p4ra
Redeemer
Slayter: Jo, tomu sa hovori stastie. V tej dobe mne, mojmu bratovi a kamaratovi ukradli na zimnom stadione nove hokejove palice Easton, kt. sme si nechali doniest od kamosa, kt. bol v USA. Proste mne uz toho tolko pokradli, ze by som si mohol otvorit vlastny obchod. Naposledy na sluzobke Nokiu 6230.
-
p4ra
Redeemer
Ja, ked som isiel nahlasit tie bicykle na policiu, tak sa spisal zapis a potom sa samozrejme musi ist obhliadnut miesto, nie? A vies co mne povedal? Presne toto: "My nie sme ziadna taxi sluzba.", predtym, ako sme vyrazili z policajnej stanice. Tym mi patricne dal najavo, ze ma ma v .... a mam ist peso..krija napísal:z pivnice mi ukradli 2 babety. policajt mi na to vraví: "ak sa dozviete niečo nové dajte nám vedieť." lol, nestáva sa mi to často, ale ja som sa nezmohol ani na jedno slovo.
-
hols
Expert
Tak 3 roky dozadu som sa vracal vecer domov a pred domom ma zdrapli dvaja nabuchanci.Dostal som od nich 6krat do nosu a zobrali my mobil a siltovku.Tak som vybehol po schodoch domov a povedal to otcovi,ten chytil bejzbolku a isly sme ich hladat.Nastastie sedeli na zastavke a cakali autobus a otec ich vyriesil 
mne naposledy negry ukradli penazenku ,
par krat som dostal ze by som tych doticnich za to mohol udat ( idem si sam po ulici a taka banda chu**** na mna vybehne asi 10 ze ci nechcem dostat ja ze ne a som skoncil na zemi
ale to su bohovi chu*i jedneho som si potom pockal ked bol sam a utekal
) ,ale nie som ten typ "sracky"-podla daktorych, aby sa so mna na ulici nesmiali taak som to musel takto vyriesit zavolal som si kamosov a bolo po problemoch
tiez som pokradol nieake tie drobnosti ale to kazdy z nas nic velke som nikdy neukradol ani neukradnem snad mozno raz banku
par krat som dostal ze by som tych doticnich za to mohol udat ( idem si sam po ulici a taka banda chu**** na mna vybehne asi 10 ze ci nechcem dostat ja ze ne a som skoncil na zemi
tiez som pokradol nieake tie drobnosti ale to kazdy z nas nic velke som nikdy neukradol ani neukradnem snad mozno raz banku
asi pred dvoma tyzdnami sme sedeli za barakom pri parkovisku 3 baby.a vsimli sme si ze hraskovozeleny peugeot xodi okolo moc casto uz...ked presiel okolo nas asi tak piaty krat tak zabocil na parkovisko a zaparkoval kusok od nas.chlapik vyskocil von,obisiel si cely park zo zadu a presiel popri nas...az ked bol asi tak 4 metre od nas tak som zbadala ze to je exhibicionista a ze je uplne nehy a ma na sebe len sustakovu bundu..presiek okolo nas..rozopol si ju a ukazal nam kkt a powedal len "caute kočky" ked nastartoval vsimli sme si ze ma znacku ZH volali sme floydou a ti trtkovia presli okolo nas ani si nas nevsimli ,pritom sme im presne powedali kde sme.....v ten isty vecer to ten kkt spravil este dvom babam a mal uz znacku BB na druhy den rano to za bieleho dna spravil dalsim trom a uz mal BA den nato som ho videla presiel okolo nas a mal uz GA.den nato ho chytili...zistili ze je z jednej dediny blizko nas a ze ma 26 rokou,a teraz je trestne stihany na slobode bo ho neprichytili pri cine..
-
PAIN
Light Professional
To ja ked som chodil na zakladku, tak tam sa ukradlo asi vsetko, co nebolo prizvarane
. Ja som prisiel o 2 zimne bundy, hodinky, mobil, a boty, ale napr. jednemu ucitelovi ukradli bicykel, alebo s pred skoli ukradli branky (hokejove aj hadzanarske) a este niake videa, radia......proste dlhy zoznam veci 
-
miki690
Medium Professional
ked som mal asi 3 roky tak mi z dvora ukradli hojdacku ... teda mal som ju zavesenu na orechu a rano pozeram odrezane snurky a hojdacky nikde ... to bolo placu ... vyriesilo sa to tak ze mi oco urobil novu a dal ju na retiazky cize ju nemohli odrezat s riesenim som bol spokojny
ale inak nejakeho vazneho trestneho cinu som sa obetou nestal a som rad