"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"
Ja sa taktiež prikľánam tejto verzii. Bola to dobre naplánovaná provokácia z z vyhne SMK,PZ hľadá Marťanov.miki24686 napísal:ja som v prispevku nikoho neobvinil, ale ked uz chces o tom tak mi vysvetli napis:"Maďari za Dunaj"-mozno si to nakoniec napisala aj sama, vsak?
a myslim, ze pochody proti neonacistom nie su na hlavu postavene, dokonca si myslim, ze su normalne...asi som divny ja
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
..hmm zo zemepisu som bol vzdy na tom horsie, ale myslim si ze Levice su slovenske mesto vid. prilohacanopus napísal:a si myslis,ze akymi tankami pojdes na madarov?vsak v leviciach bola najvacsia tankova brigada,a levice su madarske mesto,o com ty tu trepes?
...a teraz k teme: Ono sa to vyostruje tym viac, cim viac sa o tom hovori a ako sa stavaju k tomu SNS a SMK ...v Maďarsku kkti vyspevuju o velkom madarsku a uz cele SNS na nohach, ze madari nam idu brat zem ...na druhej strane nejaky kkti s transparentom Madari za dunaj a uz cele SMK na nohach, aki sa siri extremizmus. ...mozno treba len chladit hlavy a trosku sa venovat inym problemom
- Prílohy
-
- scr.jpg (103.97 KiB) 719 zobrazení
Zravý-vá.
Hovoríš že si zdravá alebo zdravý až na tú hlavu,veď je vtip, koľko slov nám vyklze z úst a potom sa divíme čo sme to vlatsne za hlúposť povedaliledenaster napísal:ZOZBIERAJTE EXTREMISTOV A NA CELE SO SLOTOM POJDEME TANKAMI NA BUDAPEST
-
dair
Guru wannabe
k tejto teme len tolko ze ak je niekto na Slovensku tak pre neho nema existovat nijaky iny oficialny jazyk ako slovencina. Moze si hovorit ako chce ale ak pojde do skoly, na urad alebo hocikde inde tak nech tam hovori SLOVENSKY
nepaci sa
nech sem nelezu
nemam pocit ze napr Slovaci maju v Madarsku taketo privilegia....
nepaci sa
Tvojmu názoru sa prikľanam, je to pomerne dorý názor od vätšíny tych itelektuálkých. Do našej školi chodili aj juhu okrem tej maďarčiny nevedeli nič, preto aj tu školu rýchlo ukončili ako ju začali. Tam ich priviedla maďarčina.dair napísal:k tejto teme len tolko ze ak je niekto na Slovensku tak pre neho nema existovat nijaky iny oficialny jazyk ako slovencina. Moze si hovorit ako chce ale ak pojde do skoly, na urad alebo hocikde inde tak nech tam hovori SLOVENSKY![]()
nepaci sanech sem nelezu
Neda mi zobrat ta za slovodair napísal:k tejto teme len tolko ze ak je niekto na Slovensku tak pre neho nema existovat nijaky iny oficialny jazyk ako slovencina. Moze si hovorit ako chce ale ak pojde do skoly, na urad alebo hocikde inde tak nech tam hovori SLOVENSKY
Ale poslednu vetu mas pravdu
-
Lord PROXI
King
Ano prave si vystihol cely ten problem že ked sa madari hraju na nacionalistou tak to sa ako keby neráta.XilleR napísal:..hmm zo zemepisu som bol vzdy na tom horsie, ale myslim si ze Levice su slovenske mesto vid. priloha
...a teraz k teme: Ono sa to vyostruje tym viac, cim viac sa o tom hovori a ako sa stavaju k tomu SNS a SMK ...v Maďarsku kkti vyspevuju o velkom madarsku a uz cele SNS na nohach, ze madari nam idu brat zem ...na druhej strane nejaky kkti s transparentom Madari za dunaj a uz cele SMK na nohach, aki sa siri extremizmus. ...mozno treba len chladit hlavy a trosku sa venovat inym problemom
No jo to sa stalo aj mne ale s opačným efektom všetci ludia na mna pozerali jak na zločinca.Lord PROXI napísal:Je fakt ze mi lezu na nervy a som z LC, kde ich je plna prdel, ale kaslem na to.
Raz ma iba jedna madarka nastvala, ked som bol v obchode ( potravinach ) a ona mi cenu a bohvie co este zacala brblat po madarski.
Som sa pekne nastval, a vynadal jej ci nevie po slovensky![]()
![]()
![]()
Čo sa tíka jeho názorov tie sa mi zdajú normálne. Iba ich zle prezentuje a povie ich ludovou rečou a to sa mi zároven na nom páči že nieje až takí povýšenecký. Vojna nebude ked sa nam oni nebudu starat do politiky a mi zase ich nebudeme buzerovat za to jak rozpravaju. Mne je jedno nech sa rozpravaju len nech niekoho nenutia sa ucit ich jazyk aby im mohol porozumiet. To je moja miera tolerancieŠvíík napísal:Ja len neviem ci vnimas jeho nazory aj za triezva..hovoril som o jeho vyrokoch dokopy..vlastne kazdy jeden jeho nazor je primitivny a smiesny a je jedno ci je ozraty alebo nie ,,
O tom ze kde zijem ... Ja zijem v strede mierne na juhu , nevravim ze ich obhajujem alebo nieco take.. vravim ze prave taketo jeho sproste vyroky mozu mlade mozgy bez nazoru uplne pobluzdnit , a cim dalej mozme cakat od ludi , ktori sa predtym vobec nemiesali do takychto veci , taketo ciny na bezbranych ludi ,,, nenavist zacne rast a onedlho vdaka takymto individuam tu bude mozno vojna ... a neviem ci to vlastne chces a potrebujes aby sa Ti deti nemohli kludne po ulici prejst
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
co tak trest smrtimastermind napísal:jedna vec je, ze si tu na fore 14-15 rocni chlapci dokazuju aki velki su patrioti a druha vec je tento ohavny cin. Za taketo napadnutia by som daval bez mihnutia oka 15rokov bez naroku na skratenie.
su radi ze to nemusia robitmiki24686 napísal:ako sa asi citia iri, ked im pracu beru slovaci
napis mi jednu taku piesen a este platenu statom. nemal by to byt problem ked ich je "mnoho"..Švíík napísal:miki690 hladat zbytocne zamienky ako nejaku podradnu piesen, ktorych je na Slovensku nespocetne mnoho...
to nemame na nic lepsie ako 60 rokov stare rakety?Juri1990 napísal:Toto bude stačiť?
aj ja mam taky pocit, z tych obrazkov..nadl napísal:PZ hľadá Marťanov.
som proti takymto utokom.. chyba je ale v madarskej arogantnosti ktora sa prejavuje vsade.. mozno ten azijsky jazyk vpliva aj nejak na mentalitu cloveka, ale huni maju problem skoro s kazdym susediacim narodom.
-
dair
Guru wannabe
ee tema je v skratke "madari za dunaj" a to ze niekoho zmlatili ze je madarka je smutne ale co narobis s extremistami a inteligencnou spodinou... koniec koncov takyto extremisti su na oboch stranach...Švíík napísal:Neda mi zobrat ta za slovo, tema je zmlatili zenu lebo telefonovala po madarsky , ty si napisal ze kazdy musi hovorit slovensky "HOCIKDE" takze az niekto nieco povie inak ci uz je tu navsteve alebo studuje , ma sa po pi*i pri tebe?
Ale poslednu vetu mas pravdu
nepovedal som zase ze kazdy musi hovorit slovensky ale slovencina je tu oficalny uradny jazyk a teda kludne si hovor ako chces ale ak chces patrit do systemu (skolsky system, urady atd) tak sa musis podriadit urcitym pravidlam (a jazyk je jednym z nich)
Ehm, sranda, zo zaciatku som lutoval tu babu. Myslim tu, co ju ze-vraj ako dokopali a neviem coo vsetko. Na javo vsak vysli nove skutocnosti. (aspon pre mna nove: )) Tie vsak neboli tak medializovane, v suvislosti s tymto pripadom.
Manzel znamej nasej rodiny robi v NR u policajtov na odbore "neakej" kriminality. Zhodou okolnosti bol aj on privolany k tomuto pripadu. Sranda bola, ze ked tam prisli po tom, co dotycna zavolala policajtov (behom 5.min) boli tam uz dve televizie (aj nitrianska), a neaky fototoreporteri z neakych slovenskych "pamfletov". Ked sa ich pytali, ze co tu robia, povedali, ze dostali avizo. Od koho?
Samozrejme, predtym obvolala aj znamych a "pochvalila" sa im, co sa jej stalo. Ked mi to bolo cele vyrozpravane, co vlastne sa stalo a ako to bolo, myslim, ze ja som viac dokopany a dobity po hodine futbalu v telocvicni. Samozrejme, ze media to videli inak, kto vie preco?
...
Manzel znamej nasej rodiny robi v NR u policajtov na odbore "neakej" kriminality. Zhodou okolnosti bol aj on privolany k tomuto pripadu. Sranda bola, ze ked tam prisli po tom, co dotycna zavolala policajtov (behom 5.min) boli tam uz dve televizie (aj nitrianska), a neaky fototoreporteri z neakych slovenskych "pamfletov". Ked sa ich pytali, ze co tu robia, povedali, ze dostali avizo. Od koho?