prosex napísal:nieco take som aj ja vravel ze prvy bozk bude s blizkou osobou a nebolo to tak. Zbieraj skusenosti co najviac, ale nie, ze budes oblizovat vsetkych v bare. Nikomu nezaskodi, ked si obcas uzijes, ak je to s babou, ktora to chce tiez
Ja som k puse mal taky postoj, ze cim skor Takze na diskoteke na*ebany ako delo, ale bolo dobre
Kym je clovek nezadany tak si treba uzivat
GothaR napísal:Ja som k puse mal taky postoj, ze cim skor Takze na diskoteke na*ebany ako delo, ale bolo dobre
Kym je clovek nezadany tak si treba uzivat
takisto sa to stalo aj u mna presne takeho nazoru som aj ja. Preco by som si nemohol uzivat, ak to chcem ja, ak to chce baba tak nie je problem.
prosex napísal:takisto sa to stalo aj u mna presne takeho nazoru som aj ja. Preco by som si nemohol uzivat, ak to chcem ja, ak to chce baba tak nie je problem.
---Aaron--- napísal:Aj taky ludia su... ..ale tu ide o prvy bozk
bozk to je nic, robi to kazdy, s hocikym ,hocikde
prve milovanie to je uz ina zalezitost a tam by to uz imho malo byt specialne, ale to uz patri do inej temy.
---Aaron--- napísal:Aj taky ludia su... ..ale tu ide o prvy bozk
a to chces tym povedat, ze som nejaky iny alebo co? ... bozk netreba brat ako umenie, to je ako napisal GothaR robi to kazdy, s hocikym, hocikde. Nehladaj v tom ziadnu vedu a ci to zacnes ty alebo ona je uplne jedno. Budes to citit, ked to pride. Pozries sa na babu a vies, ze to chces aj ty, aj ona. A ked chytis facku no a co? Zivot ide dalej, kto neskusi, nezazije
ikeacik napísal:prosech:ale on je romantik a chce ten prvy dat niekomu kto si ho zasluzi a nie nejakej babe co sa ledva drzy na nohach a chce sa len zahriat
ikeacik napísal:prosech:ale on je romantik a chce ten prvy dat niekomu kto si ho zasluzi a nie nejakej babe co sa ledva drzy na nohach a chce sa len zahriat
tak to moze trvat dost dlho. Keby islo o sex nepoviem, to by som bral, ze chce, aby to bolo s milovanou osobou, ale prvy bozk? Ak to chce takto ja mu branit nebudem. A nemusi to byt zenska, co sa leva drzi na nohach. Stalo sa to mne, ale nemusi sa to stat jemu. Je vela bab, co idu na diskoteku za ucelom nabalit co najviac chlapov a vobec nemusia byt opite.
prosex napísal:Je vela bab, co idu na diskoteku za ucelom nabalit co najviac chlapov a vobec nemusia byt opite.
PRESNE!!! Na diskoteke sa bozk berie iba ako znak naklonnosti Niekedy sa to podari po 10tich minutach, niekedy po hodine, ale da sa to v pohode. A vacsinou sa to neberie ani ako nejake extra ku*venie, proste si len uzivas.
Mysli na to, ze ked sa zalubis, tak sa mozno budes az velmi bat pobozkat ju prvy a to by mohlo u baby vyvolat dojem, ze nemas zaujem...
ikeacik napísal:ale je aj moznost ze ta jeho baba bude tak isto zasnena ako on,takze by ju mozno odplasil ,keby sa na nu vrhol v dobe blizsie neuvedenej
sry za OT ale co je ta karma a preco jej mam tak malo
zo skusenosti vyplyva, ze takto zasnenych bab je velmi malo
ikeacik napísal:ale je aj moznost ze ta jeho baba bude tak isto zasnena ako on,takze by ju mozno odplasil ,keby sa na nu vrhol v dobe blizsie neuvedenej
sry za OT ale co je ta karma a preco jej mam tak malo
to sa nemoze stat, ze by ju odplasil. Baby maju radost, ked stretnu chalana, ktory je skuseny a skusenosti neziskas len tak z nicoho. Kazdy ma inu techniku bozkavania a vzdy je nieco nove, co sa mozes naucit. Preto treba skusat, objavovat nove veci
Pozrite sa...ja som na tom inak...ja sa lahko zalubim .... a staci mi prvy bozk s dajakou fesnou holkou a som v tom po usi.... a kebyze by ma ta holka len vyuzila pre ten bozk tak by som to psychicky nezvladol
---Aaron--- napísal:Pozrite sa...ja som na tom inak...ja sa lahko zalubim .... a staci mi prvy bozk s dajakou fesnou holkou a som v tom po usi.... a kebyze by ma ta holka len vyuzila pre ten bozk tak by som to psychicky nezvladol
to su len zaciatky. Tak som aj ja zacinal. Stacilo, ze sa na mna baba pozrela, nedajboze usmiala a bol som rozteceny, ale postupne som to bral trochu inak, na to si zvyknes a za chvilu to bude samozrejmost. Chce to trening a bozkavat, bozkavat a bozkavat
---Aaron--- napísal:Pozrite sa...ja som na tom inak...ja sa lahko zalubim .... a staci mi prvy bozk s dajakou fesnou holkou a som v tom po usi.... a kebyze by ma ta holka len vyuzila pre ten bozk tak by som to psychicky nezvladol
Vyuzit pre bozk?
Bozk naozaj nic moc neznamena, ked uz s babou chodis tak bozky sa stavaju beznou sucastou dna - maju velke caro, ale z toho co pises, to beries az velmi vazne
A ked je to na diskoteke, tak je to bezna sucast balenia a mozes si povedat, ze si ju zbalil az ked ti opatovala bozk.
prosex: tym tvojim nazorom si mi tusim zmenil zmyslanie,mam 15 a podla mna na to mam dost casu,ale ked budem mat neake dievca (este som nemal) tak sa vrhnem na ten bozk ked budem mat pocit ze to chce aj ona bolo by blbe keby ma odpisala fackou