TOM 2006

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pedrosino
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

TOM 2006

Príspevok od používateľa Pedrosino »

aky je vas nazor na tento rocnik TOMa vyhral vas oblubenec :king:
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

no ja to moc nepozeravam je to dost onicom, ale naprklad tento rocny top tom je vilo to asi jedine co ma potesilo aj ked nejako moj oblubenec nieje ale zasluzil si to
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BTW: Napíšte nám nepozeravším ako to vlastne dopadlo ...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja sa smejem ze to stale vyhravaju televizne noviny :lol: tie by uz nemali nikdy zaradovat, lebo to je jasne ze je to najpozeravanejsia relacia a vacsina ludi ju oznaci. Pozeral som pred dvoma rokmi TOMa.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Myslim si že Vilo si to zaslúžil, je celkom dobrý moderátor...
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

Vilo bol dobry na zaciatku markizy. teraz je uz trapny aj s jeho relaciami. :?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Zahraničný hosť - Vašut - Markíza nemá prachy
Vondráčková také pochyby 50 ročnej no fuj, ešte aj playback
Goťák - nič moc
Najlepšie bolo to spoločné vystúpenie zdá sa mi Hasprovej, Šindlerovej a ešte jeden čo spievali Memory... (tam sa mi páčili tie ukážky, kde bol aj Jarko Filip)
Vyhrali : Žitný - pohoda, Karásek sa už nevráti po tomto
Bartošíková - hmm myslel, som že vyhrá Boučková, ale čo už
TN - ako vždy, už 10 rokov naj relácia
Vilo - trapota
Hurikán - Uragán bol lepší

Zábery Mojsejovcov a "príjmeš mojí rúži" na prd

Celý TOM je oničom, je to len predvedenie šupákov z Markízy... sú aj lepší moderátori, ja si počkám na OTO :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mne sa lubilo V Dolinach v podani Kuliho, Taslera a Gotta az na to, ze Tasler bol jak nadrogovany :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

Drago napísal:Mne sa lubilo V Dolinach v podani Kuliho, Taslera a Gotta az na to, ze Tasler bol jak nadrogovany :)
vyzeral tak a riadne asi si dal niaky join :lol: ale bolo to ok podanie tej pesnicky
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

POzerel som iba zabavac lebo ostatne mam na salame.. A to ze vyhral vilo to je proste omyl prirody najhrubsieho zrna.. Prsote zabavac mal vyhrat mokry to je iny davac :D Sice ma len to pocasie ale to tak napumpuje ze koniec :)
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

moreeeee....ten Tasler jak chory...to je cisty postih...Ivan T. z Presova...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

pozeral som iba zabavnu relaciu, zabavaca a spravodajsko-publicisticka relacia lebo chcel som sa zabavit na tom ako vyhraju TN a aj vyhrali a podla mna Vilo nic moc a Hurikan nic moc relacia ale som rad ze vyhrali Kraus a Marcin a zabavil ma aj generalny riaditel ako nevedl vyslovit PUBLICISTICKA ale stale hovoril PUBLITICKA ale inak OTO je lepsi....tam su vsetky televizie
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

nahodou som videl len vyhlasovanie vitazstva TN....dost zvlastne postoje hadzal ten riaditel, ruky vo vreckach pri takychto prilezitostiach nie je dobry napad podla mna, aj ked ma tremu...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

jedine co bolo podla mna trocha vtipne bol meky s tym ze jemu staci improvizacia...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hossa1881 napísal:jedine co bolo podla mna trocha vtipne bol meky s tym ze jemu staci improvizacia...
Vtipné je silné slovo, bolo to trápne... ešte, že to neuvádzal, lebo by sme počuli ako mu podal ruku Ex-Beatles pod... a to akú hudbu počúva a podobné príbehy, s tým jeho anglo prízvukom, ktorými nás "potešil" na Slávikovi, a pod... podujatiach...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

na slovensku by sa len vsetci ohodnocovali, naco preboha?teda naco je jasne, ale nestaci hadam jedna anketa? musi ich byt neurekom ako sa na slovensko patri...co uz...nikto si to tak ci tak nezasluzi, ked porovnam uroven relacii na slovensku a v zahranici, kludne aj s miestnymi, je nulova, este ako tak musim uznat vynika lamparen a to tak vsetko...peniaze minute na takychto blbych oceneniach kludne mohli vrazit uplne inam kde by sa lepsie vyuzili...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

r3sp3ct napísal:Vtipné je silné slovo, bolo to trápne... ešte, že to neuvádzal, lebo by sme počuli ako mu podal ruku Ex-Beatles pod... a to akú hudbu počúva a podobné príbehy, s tým jeho anglo prízvukom, ktorými nás "potešil" na Slávikovi, a pod... podujatiach...
Meky patri medzi legendu, vzdy dokaze dobre inprovizovat a pobavit publikum. Aj tie jeho pribehy s Beatlesom, ako spieval v slovenskom bare v Anglicku a podobne veci dokazu zabavit. Urcite sa na neho lepsie pozera ako na taku Studenkovu, Gotta, Vondrackovu a inych.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

celý TOM je trápny...načo by sa mali ohodnocovať moderátory len jednej televízie?...však keď sa chcú naozaj porovnávať, tak na to majú OTO-a

a k programu...markíza začala výrazne šetriť (najviac ma však hnevá, že s tým šetrením zmyzla aj najlepšia zábavná relácia - štúdio F1)...ako povedal lasica: "tak tu dnes pozvali mňa...jeana poula belmonda pre chudobných" :lol:

z vystúpení (hudobných vložiek) sa mi videli vy stúpenia memories a angel...(tuším tam spievali hasprová, šindlerová a ešte niekto...tuším tá z muzíkalu neberte nám princeznú - ale tá nová verzia)...najviac ma sklamalo podanie pesničky v dolinách - ako celok sa dalo...ale táslerova pasáž...no neviem...hlasovo sa tam moc nehodil...to aj tak sme stále frajery v podaní 4 humoristov bolo ok...ale aj to by sa dalo odpustiť...

víťazi - mne je to fuk nehlasujem...a výsledky ma nejak nepresvedčujú o tom, že vyhral najlepší...
Napísať odpoveď