TOM 2006
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zahraničný hosť - Vašut - Markíza nemá prachy
Vondráčková také pochyby 50 ročnej no fuj, ešte aj playback
Goťák - nič moc
Najlepšie bolo to spoločné vystúpenie zdá sa mi Hasprovej, Šindlerovej a ešte jeden čo spievali Memory... (tam sa mi páčili tie ukážky, kde bol aj Jarko Filip)
Vyhrali : Žitný - pohoda, Karásek sa už nevráti po tomto
Bartošíková - hmm myslel, som že vyhrá Boučková, ale čo už
TN - ako vždy, už 10 rokov naj relácia
Vilo - trapota
Hurikán - Uragán bol lepší
Zábery Mojsejovcov a "príjmeš mojí rúži" na prd
Celý TOM je oničom, je to len predvedenie šupákov z Markízy... sú aj lepší moderátori, ja si počkám na OTO
Vondráčková také pochyby 50 ročnej no fuj, ešte aj playback
Goťák - nič moc
Najlepšie bolo to spoločné vystúpenie zdá sa mi Hasprovej, Šindlerovej a ešte jeden čo spievali Memory... (tam sa mi páčili tie ukážky, kde bol aj Jarko Filip)
Vyhrali : Žitný - pohoda, Karásek sa už nevráti po tomto
Bartošíková - hmm myslel, som že vyhrá Boučková, ale čo už
TN - ako vždy, už 10 rokov naj relácia
Vilo - trapota
Hurikán - Uragán bol lepší
Zábery Mojsejovcov a "príjmeš mojí rúži" na prd
Celý TOM je oničom, je to len predvedenie šupákov z Markízy... sú aj lepší moderátori, ja si počkám na OTO
-
Pantagruel
Star
pozeral som iba zabavnu relaciu, zabavaca a spravodajsko-publicisticka relacia lebo chcel som sa zabavit na tom ako vyhraju TN a aj vyhrali a podla mna Vilo nic moc a Hurikan nic moc relacia ale som rad ze vyhrali Kraus a Marcin a zabavil ma aj generalny riaditel ako nevedl vyslovit PUBLICISTICKA ale stale hovoril PUBLITICKA ale inak OTO je lepsi....tam su vsetky televizie
-
r3sp3ct
Light Professional
Vtipné je silné slovo, bolo to trápne... ešte, že to neuvádzal, lebo by sme počuli ako mu podal ruku Ex-Beatles pod... a to akú hudbu počúva a podobné príbehy, s tým jeho anglo prízvukom, ktorými nás "potešil" na Slávikovi, a pod... podujatiach...Hossa1881 napísal:jedine co bolo podla mna trocha vtipne bol meky s tym ze jemu staci improvizacia...
-
jamess
Light Professional
na slovensku by sa len vsetci ohodnocovali, naco preboha?teda naco je jasne, ale nestaci hadam jedna anketa? musi ich byt neurekom ako sa na slovensko patri...co uz...nikto si to tak ci tak nezasluzi, ked porovnam uroven relacii na slovensku a v zahranici, kludne aj s miestnymi, je nulova, este ako tak musim uznat vynika lamparen a to tak vsetko...peniaze minute na takychto blbych oceneniach kludne mohli vrazit uplne inam kde by sa lepsie vyuzili...
Meky patri medzi legendu, vzdy dokaze dobre inprovizovat a pobavit publikum. Aj tie jeho pribehy s Beatlesom, ako spieval v slovenskom bare v Anglicku a podobne veci dokazu zabavit. Urcite sa na neho lepsie pozera ako na taku Studenkovu, Gotta, Vondrackovu a inych.r3sp3ct napísal:Vtipné je silné slovo, bolo to trápne... ešte, že to neuvádzal, lebo by sme počuli ako mu podal ruku Ex-Beatles pod... a to akú hudbu počúva a podobné príbehy, s tým jeho anglo prízvukom, ktorými nás "potešil" na Slávikovi, a pod... podujatiach...
celý TOM je trápny...načo by sa mali ohodnocovať moderátory len jednej televízie?...však keď sa chcú naozaj porovnávať, tak na to majú OTO-a
a k programu...markíza začala výrazne šetriť (najviac ma však hnevá, že s tým šetrením zmyzla aj najlepšia zábavná relácia - štúdio F1)...ako povedal lasica: "tak tu dnes pozvali mňa...jeana poula belmonda pre chudobných"
z vystúpení (hudobných vložiek) sa mi videli vy stúpenia memories a angel...(tuším tam spievali hasprová, šindlerová a ešte niekto...tuším tá z muzíkalu neberte nám princeznú - ale tá nová verzia)...najviac ma sklamalo podanie pesničky v dolinách - ako celok sa dalo...ale táslerova pasáž...no neviem...hlasovo sa tam moc nehodil...to aj tak sme stále frajery v podaní 4 humoristov bolo ok...ale aj to by sa dalo odpustiť...
víťazi - mne je to fuk nehlasujem...a výsledky ma nejak nepresvedčujú o tom, že vyhral najlepší...
a k programu...markíza začala výrazne šetriť (najviac ma však hnevá, že s tým šetrením zmyzla aj najlepšia zábavná relácia - štúdio F1)...ako povedal lasica: "tak tu dnes pozvali mňa...jeana poula belmonda pre chudobných"
z vystúpení (hudobných vložiek) sa mi videli vy stúpenia memories a angel...(tuším tam spievali hasprová, šindlerová a ešte niekto...tuším tá z muzíkalu neberte nám princeznú - ale tá nová verzia)...najviac ma sklamalo podanie pesničky v dolinách - ako celok sa dalo...ale táslerova pasáž...no neviem...hlasovo sa tam moc nehodil...to aj tak sme stále frajery v podaní 4 humoristov bolo ok...ale aj to by sa dalo odpustiť...
víťazi - mne je to fuk nehlasujem...a výsledky ma nejak nepresvedčujú o tom, že vyhral najlepší...