Vztah bez sexu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
thief596
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Vztah bez sexu

Príspevok od používateľa thief596 »

je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ? :) vyjadrite sa prosiim :oops:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

no, podla mna na tom nie je nic zle... ak vam to obom takto vyhovuje, ze spolu nespite, tak je to ok. mozno sa este len necitite byt na to pripraveni a zatial vam vyhovuje to, co mate.
ale kazdopadne sex ku vztahu patri, takze ak by ste mali spolu chodit dlhodobo a nespavali by ste spolu, potom by to asi uz bolo trochu aj na zamyslenie...

ale kazdopadne, pokial obe strany citia, ze im to vyhovuje, tak je to ok.
pinco
Darca
Darca

Re: Vztah bez sexu

Príspevok od používateľa pinco »

thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ? :) vyjadrite sa prosiim :oops:
zalezi od toho ako dlho spolu chodite. Nemozes cakat, ze sa s nou vyspis hned prvy tyzden, sice aj take su niektore zenske, naopak niektore baby cakaju aj rok, kym zacnu sexovat s priatelom.
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

no niektore aj 2roky. Podla mna ak ma baba dokaze uspokojit niecim inym tak to beriem. Nemyslim tym peniazmi. Bude sa mi stale venovat, bude mi prejavovat naklonost, vyjadrovat svoje city apod. Myslim si ze takyto vztah vydrzi dost dlho bez sexu.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no, a si si isty ze ho nexce? :)
bo sem tam babe treba ukazat co chalan chce, mozno sa boji stym zacat prva,...

takze radsej bud iniciativny a porozpravaj sa snou :)

pasivny chalani dnes neletia :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

lol tak to je dost divne, neviem si predstavit ze by take nieco dlho vydrzalo.... dostal som sa do niecoho podobneho a ked to proste v tebe vrie... :oops: :D
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

podla mna to to nevadi aj tak to raz pride len ze ci este budete spolu a ked sa na to neciti preco ju nutit. ak ak to porebujes si len odskoc ulavit ku niakej inej a zase sa vrat len nech sa to nedozvie :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Pedrosino napísal:podla mna to to nevadi aj tak to raz pride len ze ci este budete spolu a ked sa na to neciti preco ju nutit. ak ak to porebujes si len odskoc ulavit ku niakej inej a zase sa vrat len nech sa to nedozvie :lol:
no to asi nie........ :shock: chudak, on mozno caka, ze sa spolu raz konecne vyspia a ty ho takto schladis... ak ju ma rad, a chcel by sa s nou vyspat, ale ona nejako nie, tak si myslim, ze ak sa lubia, tak k tomu jedneho dna dojde. urcite by som mu neodporucala ist za nejakou inou....
no, ale nevieme vela o tom ich vztahu, ci je to nieco trvacnejsie, alebo ako to vlastne obaja beru.... od toho vela zavisi...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Záleží čo je pre osobu (jednu či druhú) v živote dôležítejšie, láska alebo sex... ale je tiež štatisticky dokázané, že vzťahy, ktoré neprežili sex pred napr. svadbou, mali neskôr problémy...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zavisi od veku si myslim. Ale podla mna u ludi, kt. su 18+ je normalne a patri to k zivotu a vztahu, aby mali vztah aj so sexom.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

podla toho ko dlho sa poznate,si myslis ze s nou chodis tyzden a ze ti da?zavisi to od nej,ale aj od teba,je to velmi komplikovane
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ja bud nechcem alebo nemam chut a ked chcem nemozem lebo je moja pod zakonom ale tak vsetko chce svoj cas ...a ja sa neponahlam ja si racej ten rok dva pockam, i ked sa to takto brat neda ... ked na to pride tak si dame sakramensky pozor ked nas vstach vyspeje do takeho stadia tak budem rad :).. zopar krat sme sa bavili aj na temu SEX a dopadlo to tak ze by aj chcela skusit ale ja si myslim ze cas cas cas.. a viem zem by nedala kazdemu neni taka pobehlica ako ostatne 14sky ktore behaju po diskotekach a hladaju niekoho na .......
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

no zalezi nato ci budem s nou chodit aj ked nebude sexovat ..Lebo bud s nou chodis ze ju lubis alebo kvoli sexu..
Ja som zacal s priatelkou az skoro po roku chodenia
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ? :) vyjadrite sa prosiim :oops:
niečo zle?!...a čo by malo byť na tom zle?!
myslím, že to je úplne v poriadku.
dôležité v tomto prípade bude asi ten dôvod že prečo ste ten sex nemali...a to môže byť milion príčin...no milion-asi teda trochu menej, ale nrvidel by som to vôbec tragicky
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

urcite na tom nic zle nevidim,hlavne zo zaciatku je to v pohode,ale ked spolu takto chodite uz dlho tak to potom moze vyzerat ze ste len dobri kamarati ked medzi sebou nemate ziaden intimnejsi kontakt........aspon ja si myslim.... :oops:
Romeo2006
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Romeo2006 »

Ja mam frajerku už 4 roky, a fakt sa nepametám, kedy som sa s nou naposledi miloval :oops: ! Takze podla mna je to v pohode :P
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Romeo2006 napísal:Ja mam frajerku už 4 roky, a fakt sa nepametám, kedy som sa s nou naposledi miloval :oops: ! Takze podla mna je to v pohode :P
asi vtedy, ked praskla a vyfucala :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

podla mna je to mozne, ale zalezi na oboch, lebo ak to jednemu prekaza, vztah nema velku buducnost. zalezi na tom ako si rozumeju.
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

Veeeeeeeeeeeeeeeelmi zle!!! Ale ako dlho a plno inich okolnostiak si s nou tizden necudujem sa,ale ak mesiac tak ANO
colo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa colo »

Je to uplne v pohode ak vam to obidvom vyhovuje. Myslim ze sa nie je kam ponahlat. Uz aj pripravna faza chodenia spolu a postupne objavovanie jeden druheho ma eroticky naboj. Sex z toho vsetkeho vyplynie sam od seba. Mozno by bolo dobre na temu sexu hodit spolocny rozhovor, aby si zistil jej nazor na tuto problematiku. Inak pred asi dvomi rokmi bola v telke reportaz o manzelskom pare ktory spolu zil 52 rokov a za cely cas spolu nikdy nemali skutocny sex, len ine nahradne manualne praktiky a boli spolu stastni. Samozrejme ze toto je extrem. Vo vseobecnosti ale plati, ze to co dosiahneme lahko a rychlo si nevazime tak ako to o co sa musime dlhsie snazit.....
Napísať odpoveď