Vztah bez sexu
Vztah bez sexu
je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ?
vyjadrite sa prosiim 
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no, podla mna na tom nie je nic zle... ak vam to obom takto vyhovuje, ze spolu nespite, tak je to ok. mozno sa este len necitite byt na to pripraveni a zatial vam vyhovuje to, co mate.
ale kazdopadne sex ku vztahu patri, takze ak by ste mali spolu chodit dlhodobo a nespavali by ste spolu, potom by to asi uz bolo trochu aj na zamyslenie...
ale kazdopadne, pokial obe strany citia, ze im to vyhovuje, tak je to ok.
ale kazdopadne sex ku vztahu patri, takze ak by ste mali spolu chodit dlhodobo a nespavali by ste spolu, potom by to asi uz bolo trochu aj na zamyslenie...
ale kazdopadne, pokial obe strany citia, ze im to vyhovuje, tak je to ok.
Re: Vztah bez sexu
zalezi od toho ako dlho spolu chodite. Nemozes cakat, ze sa s nou vyspis hned prvy tyzden, sice aj take su niektore zenske, naopak niektore baby cakaju aj rok, kym zacnu sexovat s priatelom.thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ?vyjadrite sa prosiim
-
Traktorista
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
no to asi nie........Pedrosino napísal:podla mna to to nevadi aj tak to raz pride len ze ci este budete spolu a ked sa na to neciti preco ju nutit. ak ak to porebujes si len odskoc ulavit ku niakej inej a zase sa vrat len nech sa to nedozvie
no, ale nevieme vela o tom ich vztahu, ci je to nieco trvacnejsie, alebo ako to vlastne obaja beru.... od toho vela zavisi...
ja bud nechcem alebo nemam chut a ked chcem nemozem lebo je moja pod zakonom ale tak vsetko chce svoj cas ...a ja sa neponahlam ja si racej ten rok dva pockam, i ked sa to takto brat neda ... ked na to pride tak si dame sakramensky pozor ked nas vstach vyspeje do takeho stadia tak budem rad
.. zopar krat sme sa bavili aj na temu SEX a dopadlo to tak ze by aj chcela skusit ale ja si myslim ze cas cas cas.. a viem zem by nedala kazdemu neni taka pobehlica ako ostatne 14sky ktore behaju po diskotekach a hladaju niekoho na .......
niečo zle?!...a čo by malo byť na tom zle?!thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ?vyjadrite sa prosiim
myslím, že to je úplne v poriadku.
dôležité v tomto prípade bude asi ten dôvod že prečo ste ten sex nemali...a to môže byť milion príčin...no milion-asi teda trochu menej, ale nrvidel by som to vôbec tragicky
-
qwerty-xyz
urcite na tom nic zle nevidim,hlavne zo zaciatku je to v pohode,ale ked spolu takto chodite uz dlho tak to potom moze vyzerat ze ste len dobri kamarati ked medzi sebou nemate ziaden intimnejsi kontakt........aspon ja si myslim....thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ?vyjadrite sa prosiim
-
last_knight
Light Professional
Je to uplne v pohode ak vam to obidvom vyhovuje. Myslim ze sa nie je kam ponahlat. Uz aj pripravna faza chodenia spolu a postupne objavovanie jeden druheho ma eroticky naboj. Sex z toho vsetkeho vyplynie sam od seba. Mozno by bolo dobre na temu sexu hodit spolocny rozhovor, aby si zistil jej nazor na tuto problematiku. Inak pred asi dvomi rokmi bola v telke reportaz o manzelskom pare ktory spolu zil 52 rokov a za cely cas spolu nikdy nemali skutocny sex, len ine nahradne manualne praktiky a boli spolu stastni. Samozrejme ze toto je extrem. Vo vseobecnosti ale plati, ze to co dosiahneme lahko a rychlo si nevazime tak ako to o co sa musime dlhsie snazit.....