Pokec asi kazi vztahy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Krcho
Amateur
Amateur

Pokec asi kazi vztahy

Príspevok od používateľa Krcho »

Cavte dnes mi kamos mojej frajerky prezradil ze snim cela chodit.Ale to je nic ona snim chcela chodit tedy ked sme spolu boli mesiac.kamos mi hovoril ze to mohlo bit tyym ze este nevedela ci nam to vyyde a hladala poistku.Ale ved to sa nerobiiii myslite ze ju mam poslat k vode?este sa spytam na jej nazor a uvidiiiim.zatial vsetko naznacuje k rozchodu.moc ju luuubim ale uz ej to druhyyy ktoreeho mala namotavat ked chodfila somnou.prveho namotala ales tymto cela aj chodit.Boze pomozte mi asi to ukonciiiiiim Je to dobryyy napad?Prosiiiiiiiim:C
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokec asi kazi vztahy

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, tak v prvom rade super tema - mam s tym momentalne celkom podobne skusenosti.
No ale k tvojmu problemu - zalezi ako dlho ste s frajerkou spolu a co ste v tom case, ked chcela chodit s tym druhym, spolu mali. Ak to bolo len take nevinne stretavanie a len sa to vsetko velmi pomaly rozbiehalo, tak by to bolo este v miere, ze sa to da celkom chapat. Ked zacinas novy vztah a nie si si isty, ci to vyjde, ze si nechavas otvorene zadne dvierka.... kazdy sa proste boji neznameho.
Ak ste teraz spolu dlhsie - par mesiacov alebo tak, tak by som to neriesila. Ste spolu a ty ju lubis, tak naco to ukoncovat. Keby ti take nieco robila aj ked uz ste spolu dost dlho, tak by to bolo podla mna na zamyslenie sa nad rozchodom... Takze by si mohol dodat info, ze ako dlho spolu chodite.
Krcho
Amateur
Amateur

No sme spolu 4 mesiace a mali sme super vztah mi hend pisalalň ze som super a tak ze ma miluej a ze am ence stratit.nebolo to iba nezavezne stretavanie bo cela bit kazdu chvilu somnou.tak asi nie.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No tak to na zaciatku byva - baba namotana, vsetko je super, chalan uzasny, ale aj tak pre nu moze byt celkom prakticke si drzat este chvilu niekoho v zalohe. Moznoze ked ste sa vy davali dokopy, tak ona zaroven ako pracovala na tebe, tak pracovala na eventualnom vztahu s niekym inym. Potom, ked ste uz spolu chodili, tak sa asi len tak nevedela zbavit toho druheho a skusala, co to da.... Ale aspon si mozes gratulovat, ze ostala s tebou a ten druhy nebol dostatocnou konkurenciou pre teba.
Ked uz ste spolu 4 mesiace a si si isti, ze ona ma len teba a nehlada ziadne bokovky, tak by som to rozchodom neriesila. Ak ste spolu stastni a mate sa radi.
Tiez kazdopadne nie je nikdy na skodu rozumny rozhovor, pri ktorom si vydiskutujete co a ako. Tak vyskusaj.
Krcho
Amateur
Amateur

no ja neviiim bo sme spolu chodili a az potom snim cela chodit keby to bolo este predomnou ze by ma baliala alebo aj ju tak nic nepoviem ale uz sme spolu boli.a ze nehlada ineho?neviiim ale asi nie
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

Krcho napísal:ale uz ej to druhyyy ktoreeho mala namotavat ked chodfila somnou
skus zabudnut na to, ze ju lubis a zamysli sa nad touto vetou...
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

pokec je pre deti
tak sa kazdy vydava za niekoho uplne ineho
toto je o anonymite a o vlstnych nazoroch nie ako pokec
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

No neviem ked ju teda moc lúbiš tak ti za nou bude smutno ale zase ked ti toto robila tak neviem neviem.Ale ja by som snou asi hodila reč byť na tvojom miste aby ti to vysvetlila že ako to naozaj bolo.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale ja tomu fakt nerozumiem.skus to vsetko napisat este raz a normalne.to sa fakt neda citat.neviem no. ak som to spravne pochopil... kasli na nu. dakto to tu uz dakde pisal a strasne sami to pacilo: za elektrickou a za zenou sa nebeha, pride dalsia. c`est la vie
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

pocuj vykasli sa na nu ked hlada niekoho ineho a nestacis jej ty tak to nema cenu zbytocne sa trapis .. trosku si poplacete a bude dobre najdes si inu ktora ta pochopi a budete stastny len vsetko chce cas
Krcho
Amateur
Amateur

Cavte musim vydrzat do pondelka to pride domov s pariza a spolu budeme az v utorok necem ju stratit ale vsetko sa uviidiii ako zareaguje nato ked to nau vybaliiim ja jej hned poviem ze chod za svojim ivankom a ked zacne plakat tak nech place ja nema nato nervy nech reve aj budem smutnyy ale plakat prenu nebudem.sku**** zeny CEST VYNIMKAAAAM
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Krcho napísal:Cavte musim vydrzat do pondelka to pride domov s pariza a spolu budeme az v utorok necem ju stratit ale vsetko sa uviidiii ako zareaguje nato ked to nau vybaliiim ja jej hned poviem ze chod za svojim ivankom a ked zacne plakat tak nech place ja nema nato nervy nech reve aj budem smutnyy ale plakat prenu nebudem.sku**** zeny CEST VYNIMKAAAAM
ale sak si s nou bol len par tyzdnov, tak co? to ta prejde za par dni.kebyze uz rokov tak to je iny pruser. to sa potom len prepijas tym jak ja, zeby si prisiel na ine myslienky
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Krcho napísal:Cavte dnes mi kamos mojej frajerky prezradil ze snim cela chodit.Ale to je nic ona snim chcela chodit tedy ked sme spolu boli mesiac.kamos mi hovoril ze to mohlo bit tyym ze este nevedela ci nam to vyyde a hladala poistku.Ale ved to sa nerobiiii myslite ze ju mam poslat k vode?este sa spytam na jej nazor a uvidiiiim.zatial vsetko naznacuje k rozchodu.moc ju luuubim ale uz ej to druhyyy ktoreeho mala namotavat ked chodfila somnou.prveho namotala ales tymto cela aj chodit.Boze pomozte mi asi to ukonciiiiiim Je to dobryyy napad?Prosiiiiiiiim:C
A co ma s tym Pokec?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Sagittarius napísal:A co ma s tym Pokec?
Tiež by ma zaujímalo čo s tým má vlastne POKEC, keď ho tam vôbec nespomenul :roll:

Už aspoň mohol dať iný názov Témy
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ShepDog napísal:pocuj vykasli sa na nu ked hlada niekoho ineho a nestacis jej ty tak to nema cenu zbytocne sa trapis
plne suhlasim, ked sa nevie rozhodnut, tak to nema cenu. vyznie to mozno silno, ale pre mna by bola obycajna slapka...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

ades napísal:plne suhlasim, ked sa nevie rozhodnut, tak to nema cenu. vyznie to mozno silno, ale pre mna by bola obycajna slapka...
No vyznelo to fakt silno, ale som toho istého názoru, takže K+ pre teba 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pokec je krasne miesto, ked sa vecer okolo polnoci nudite. Pripojite sa, otvorite si miestnost Sexzoznamka, pustite si skvelu muziku, pijete mineralku a len si citate a smejete sa infaltilnych magoroch.

Ale co ma Pokec s tvojim problem, to fakt neviem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

p4ra napísal:Ale co ma Pokec s tvojim problem, to fakt neviem.
Podľa mňa to premenovali admini aj keď niesom istý :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nac ti je baba, od ktorej mozes cakat kazdu chvilu, ze bude hladat niekoho ineho? to nie je vztah ale hra na strazneho psa. zbytocna strata casu. ked niekto niekoho lubi, tak nehlada ine. takze jej sladke reci su len a len slova. niec viac. keby isla s kamosmi na pivo nňobcas tak to je nieco ine, ale hladat niekoho? to je uz zleeee. aspon tak som to pochopil, kedze je tema o pokeci. kazdopadne ja by som to zabalil kym nie je neskoro a nebude ti to tak luto
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pokec s tým má spoločné zrejme to, že tých chlapcov slečna stretla práve na Pokeci.
Napísať odpoveď