Pokec asi kazi vztahy
Pokec asi kazi vztahy
Cavte dnes mi kamos mojej frajerky prezradil ze snim cela chodit.Ale to je nic ona snim chcela chodit tedy ked sme spolu boli mesiac.kamos mi hovoril ze to mohlo bit tyym ze este nevedela ci nam to vyyde a hladala poistku.Ale ved to sa nerobiiii myslite ze ju mam poslat k vode?este sa spytam na jej nazor a uvidiiiim.zatial vsetko naznacuje k rozchodu.moc ju luuubim ale uz ej to druhyyy ktoreeho mala namotavat ked chodfila somnou.prveho namotala ales tymto cela aj chodit.Boze pomozte mi asi to ukonciiiiiim Je to dobryyy napad?Prosiiiiiiiim:C
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokec asi kazi vztahy
No, tak v prvom rade super tema - mam s tym momentalne celkom podobne skusenosti.
No ale k tvojmu problemu - zalezi ako dlho ste s frajerkou spolu a co ste v tom case, ked chcela chodit s tym druhym, spolu mali. Ak to bolo len take nevinne stretavanie a len sa to vsetko velmi pomaly rozbiehalo, tak by to bolo este v miere, ze sa to da celkom chapat. Ked zacinas novy vztah a nie si si isty, ci to vyjde, ze si nechavas otvorene zadne dvierka.... kazdy sa proste boji neznameho.
Ak ste teraz spolu dlhsie - par mesiacov alebo tak, tak by som to neriesila. Ste spolu a ty ju lubis, tak naco to ukoncovat. Keby ti take nieco robila aj ked uz ste spolu dost dlho, tak by to bolo podla mna na zamyslenie sa nad rozchodom... Takze by si mohol dodat info, ze ako dlho spolu chodite.
No ale k tvojmu problemu - zalezi ako dlho ste s frajerkou spolu a co ste v tom case, ked chcela chodit s tym druhym, spolu mali. Ak to bolo len take nevinne stretavanie a len sa to vsetko velmi pomaly rozbiehalo, tak by to bolo este v miere, ze sa to da celkom chapat. Ked zacinas novy vztah a nie si si isty, ci to vyjde, ze si nechavas otvorene zadne dvierka.... kazdy sa proste boji neznameho.
Ak ste teraz spolu dlhsie - par mesiacov alebo tak, tak by som to neriesila. Ste spolu a ty ju lubis, tak naco to ukoncovat. Keby ti take nieco robila aj ked uz ste spolu dost dlho, tak by to bolo podla mna na zamyslenie sa nad rozchodom... Takze by si mohol dodat info, ze ako dlho spolu chodite.
No sme spolu 4 mesiace a mali sme super vztah mi hend pisalalň ze som super a tak ze ma miluej a ze am ence stratit.nebolo to iba nezavezne stretavanie bo cela bit kazdu chvilu somnou.tak asi nie.
-
zuzkazuzka
VIP
No tak to na zaciatku byva - baba namotana, vsetko je super, chalan uzasny, ale aj tak pre nu moze byt celkom prakticke si drzat este chvilu niekoho v zalohe. Moznoze ked ste sa vy davali dokopy, tak ona zaroven ako pracovala na tebe, tak pracovala na eventualnom vztahu s niekym inym. Potom, ked ste uz spolu chodili, tak sa asi len tak nevedela zbavit toho druheho a skusala, co to da.... Ale aspon si mozes gratulovat, ze ostala s tebou a ten druhy nebol dostatocnou konkurenciou pre teba.
Ked uz ste spolu 4 mesiace a si si isti, ze ona ma len teba a nehlada ziadne bokovky, tak by som to rozchodom neriesila. Ak ste spolu stastni a mate sa radi.
Tiez kazdopadne nie je nikdy na skodu rozumny rozhovor, pri ktorom si vydiskutujete co a ako. Tak vyskusaj.
Ked uz ste spolu 4 mesiace a si si isti, ze ona ma len teba a nehlada ziadne bokovky, tak by som to rozchodom neriesila. Ak ste spolu stastni a mate sa radi.
Tiez kazdopadne nie je nikdy na skodu rozumny rozhovor, pri ktorom si vydiskutujete co a ako. Tak vyskusaj.
-
Baphomet
Expert
skus zabudnut na to, ze ju lubis a zamysli sa nad touto vetou...Krcho napísal:ale uz ej to druhyyy ktoreeho mala namotavat ked chodfila somnou
Cavte musim vydrzat do pondelka to pride domov s pariza a spolu budeme az v utorok necem ju stratit ale vsetko sa uviidiii ako zareaguje nato ked to nau vybaliiim ja jej hned poviem ze chod za svojim ivankom a ked zacne plakat tak nech place ja nema nato nervy nech reve aj budem smutnyy ale plakat prenu nebudem.sku**** zeny CEST VYNIMKAAAAM
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ale sak si s nou bol len par tyzdnov, tak co? to ta prejde za par dni.kebyze uz rokov tak to je iny pruser. to sa potom len prepijas tym jak ja, zeby si prisiel na ine myslienkyKrcho napísal:Cavte musim vydrzat do pondelka to pride domov s pariza a spolu budeme az v utorok necem ju stratit ale vsetko sa uviidiii ako zareaguje nato ked to nau vybaliiim ja jej hned poviem ze chod za svojim ivankom a ked zacne plakat tak nech place ja nema nato nervy nech reve aj budem smutnyy ale plakat prenu nebudem.sku**** zeny CEST VYNIMKAAAAM
-
Sagittarius
Guru
A co ma s tym Pokec?Krcho napísal:Cavte dnes mi kamos mojej frajerky prezradil ze snim cela chodit.Ale to je nic ona snim chcela chodit tedy ked sme spolu boli mesiac.kamos mi hovoril ze to mohlo bit tyym ze este nevedela ci nam to vyyde a hladala poistku.Ale ved to sa nerobiiii myslite ze ju mam poslat k vode?este sa spytam na jej nazor a uvidiiiim.zatial vsetko naznacuje k rozchodu.moc ju luuubim ale uz ej to druhyyy ktoreeho mala namotavat ked chodfila somnou.prveho namotala ales tymto cela aj chodit.Boze pomozte mi asi to ukonciiiiiim Je to dobryyy napad?Prosiiiiiiiim:C
-
DonLuca
Medium Star
Tiež by ma zaujímalo čo s tým má vlastne POKEC, keď ho tam vôbec nespomenulSagittarius napísal:A co ma s tym Pokec?
Už aspoň mohol dať iný názov Témy
nac ti je baba, od ktorej mozes cakat kazdu chvilu, ze bude hladat niekoho ineho? to nie je vztah ale hra na strazneho psa. zbytocna strata casu. ked niekto niekoho lubi, tak nehlada ine. takze jej sladke reci su len a len slova. niec viac. keby isla s kamosmi na pivo nňobcas tak to je nieco ine, ale hladat niekoho? to je uz zleeee. aspon tak som to pochopil, kedze je tema o pokeci. kazdopadne ja by som to zabalil kym nie je neskoro a nebude ti to tak luto