no comment...Tomasito napísal: ...PS2: http://www.prop.sk/kto_rozduchava_vasne.html
to sa vymyka uz aj paranormalu
no comment...Tomasito napísal: ...PS2: http://www.prop.sk/kto_rozduchava_vasne.html
SMK začala vietor siať, určite búrku zožnie!Robbie42 napísal:Ejha chlapček ty musíš byť strašne nas*atý na niekoho, žeby na mamičku, že Ti nekúpila Nesquik? Sa uvedom preboha
no ale mohol by si okomentovat lebo hovno tomu rozumiem(e). obrazku aj hej ale tym dristom okolo toho nie.zelovoc napísal:nekomentujem.
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=192&cid=179528
Tebe musí pripadať teda vela vecí... je tam totiž len jednoducho to, že od vzniku novej vlády tu u nás sa stupňuje napätie (čo je nepochybne pravda, nech je to už chyba hocikoho), ďalej o turistoch, o jednej dedine , kde nemajú problémi so spolužitím... mám aj ďalej?vendo napísal:mne to pripada ako keby to mali z toho videa kde sa spalovala madarska vlajka a tym si z nas spravili P*CU
Hm, "nech uz je to chyba hocikoho"? To je teda pekny bullhsit. Niekto tu ma zjavne zaujem tieto vazne zivit, resp. nafukovat.Robbie42 napísal:Tebe musí pripadať teda vela vecí... je tam totiž len jednoducho to, že od vzniku novej vlády tu u nás sa stupňuje napätie (čo je nepochybne pravda, nech je to už chyba hocikoho), ďalej o turistoch, o jednej dedine , kde nemajú problémi so spolužitím... mám aj ďalej?
Staci sa riadit zasadou Cui bono (Komu to prospieva) a zistime, ze tu nie je velky priestor na hadky. Ojedinele incidenty tohto charakteru tu boli aj pred sucasnou vladou, v ktorej mala svoje miesto SMK. Zrazu SMK strati vplyv a pozrime sa co sa deje... hysteria jak svina, nafukovanie smiesnych incidentov jednotlivcov, na ktore sa este pred par mesiacmi politicky nebral ziaden ohlad, diplomaticke noty, poslanci SMK pomaly kazdy den v nejakom madarskom mediu zivia tuto smiesnu temu atd. atd. Naviac Budapesti tato tema prichadza vhod, kedze na vnutropolitickej scene sa potykaju s nelahkymi problemami... Tiez sa dalo ocakavat, ze prichodom novej vlady zacne diskreditacna kampat v zahranici- staci si precitat posty z volebneho obdobia...Robbie42 napísal:Však a čo som písal... že to tak nepochybne je, aj keď sa môžeme hádať kto to živí resp. nafukuje
podľa mňa sa nestupňujú...sú približne na rovnakej úrovni ako v minulasri...len určitá skupina ľudí ich príliš nafukuje...nechcem tým obhajovať extrémistou...extrémizmus by sa mal potlačiť...ale chcem tým povedať, že kým vo vláde bola SMK takéto zločiny sa nejak moc nekomentovali...ale ako náhle prišla do vlády SNS už je to veľký problém, ktorý zapríčinila SNS...ja tomu neverím...skôr je to snaha určitej strany vytĺcť s toho nejaké percentá...Robbie42 napísal:Tebe musí pripadať teda vela vecí... je tam totiž len jednoducho to, že od vzniku novej vlády tu u nás sa stupňuje napätie (čo je nepochybne pravda, nech je to už chyba hocikoho), ďalej o turistoch, o jednej dedine , kde nemajú problémi so spolužitím... mám aj ďalej?
Ano,ked myslis pod Slovakmi prislusnikov strany madarskej koalicie tak suhlasimRobbie42 napísal:No takto... Sympatizujem s SMK, ale vážne sa mi nepáči, že je táto vec tak velmi dramatizovaná aj zo strany maďarskej vlády... Stali sa také veci aj na druhej strane (napr. na tom zápase), jednoducho sa asi SVK a HU nikdy nebudú mať radi...
Na druhej strane som presvedčený, že ten incident majú sa svedomí Slováci... Jednoducho možno máte pravdu, že to nahráva do kariet SMK, ale také veci sa stávajú !
Citat tieto slova od niekoho, kto otvorene sympatizuje s SMK znie kapanek paradoxne. Akokolvek, ja netvrdim, ze SMK stoji napr. za utokom na tu studentku v NR, ale ze tieto incidenty, ktore sa tu objavovali aj za vladnutia predchadzajucej vlady (!) SMK v sucasnom obdobi ucelovo zneuziva, nafukuje- dramatizuje a robi z toho politicke temy, ktore Budapesti za ich vnutropolitickej situacie prochadzaju vhod (odputavanie pozornosti od skutocnych problemov). Takze v tomto konkretnom pripade nejde o ziadne konspiracne teorie, ale o hole fakty, ktore pri minimalnej snahe mozme sledovat takmer dennodenne.Robbie42 napísal:Nie, tak som to nemyslel... Ale asi ste posadnutý konšpiračnými teóriami, takže to nechám tak, ok ?
teorie?: Nezasahuje MR do chodu slovenskej svojimi vyjadreniami?nahoda?Robbie42 napísal:Nie, tak som to nemyslel... Ale asi ste posadnutý konšpiračnými teóriami, takže to nechám tak, ok ?
Sám som to takto tiež tvrdil, jednoducho ide o to, že NEVERÍM, že by niekto účelovo páchal tieto činy... Na maďarskej strane to boli asi vymetení Maďari, na slovenskej vymetení Slováci, to je všetko, nič viac, nič menej !Tomasito napísal:SMK v sucasnom obdobi ucelovo zneuziva, nafukuje- dramatizuje a robi z toho politicke temy, ktore Budapesti za ich vnutropolitickej situacie prochadzaju vhod