Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

Ax0
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ax0 »

markiza uz dlho nieje najlepsia ako to byvalo, aj ked sa snazia, ide to s nimi dolu vodou, co znaci napr aj odchod moderatorov do jojky ;)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

jojka ma lepsie serialy a nedavaju take somariny ako markiza... markiza sa za kazdu cenu snazi zaujat nejakou "originalnou" realiti show/relaciou proste kentus !
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

r3sp3ct napísal:Jojka je kvalitnejšia TV, Markíza u mňa klesla práve tými reláciami, čo si spomenul... už aj o kvalite vysielania svedčí toto Čo sa bude vysielať v tomto roku :) nie je o čom :) JoJ GO ! GO ! GO ! 8)
nj, je to tak. arkizu som za tych " ich hvieznych desat rokov " ani raz nemal rad je to podla mna hrozna televizia nech skoncia.
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Asi pred pol rokom by som povedal že markíza, pretože maju kvalitnejšie správy a vtedy ešte mali na konte menej reality shows než joj, ale v poslednom čase ta úroveň klesá a navyše z markízy odišiel perfektný moderator - Daniel Krajcer takže teraz je to prodľa mňa asi vyrovnane (Markíza - Frasier + kvalitnejšie TN, JOJ - Lost)
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

hlavne jojka ma skvele nebulvarne spravy :roll:
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

markiza posobi stale takym namyslenym dojmom , jojka je taka pohodovo uvolnena telka a tym si vie ziskat kopec ludi
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

kedto pojde takto dalej, tak to mozu na markize rovno zabalit...
napr: najnovsiu (piatu) seriu smallville daju za desat dve, hlavne, ze po tom ide prva seria komisara rexa a za nim walker texasky masaker :D
neviem akeho tam maju dramaturga, ale ja by som ho vyhodil. dalsia vec mojsejovci v hlavnom vysielacom case o osmej v piatok.
neviem ci len ja mam ten pocit, ale zda sa mi, ze odkedy repcik nie je sef, cele to tam upada a ked to tak pojde dalej, tak to mozu rovno zavriet...
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

will.i.am napísal:kedto pojde takto dalej, tak to mozu na markize rovno zabalit...
napr: najnovsiu (piatu) seriu smallville daju za desat dve, hlavne, ze po tom ide prva seria komisara rexa a za nim walker texasky masaker :D
neviem akeho tam maju dramaturga, ale ja by som ho vyhodil. dalsia vec mojsejovci v hlavnom vysielacom case o osmej v piatok.
neviem ci len ja mam ten pocit, ale zda sa mi, ze odkedy repcik nie je sef, cele to tam upada a ked to tak pojde dalej, tak to mozu rovno zavriet...
to jo. ten smallville pokaslali :?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Najviac sa mi pacilo, co vravel markizacky riaditel, ze sa usiluju vyhoviet kazdemu druhu divaka a mat vyvazeny program. Akoze pekna pic*ovina. Mne ti :censored: uz pekne dlho nevyhoveli. Markizu zapinam uz len na Frasiera a na Noviny. Napr. niaky sport okrem sportovych novin som tam uz pekne dlho nevidel, alebo niake relacie, ako bola svojho casu ZEM. Teraz je to uz len sama telenovela, alebo niaka trapna show :aasmile2:
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Lepsia je ta co dava v dany den lepsi program!
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

PAIN napísal:Najviac sa mi pacilo, co vravel markizacky riaditel, ze sa usiluju vyhoviet kazdemu druhu divaka a mat vyvazeny program. Akoze pekna pic*ovina. Mne ti :censored: uz pekne dlho nevyhoveli. Markizu zapinam uz len na Frasiera a na Noviny. Napr. niaky sport okrem sportovych novin som tam uz pekne dlho nevidel, alebo niake relacie, ako bola svojho casu ZEM. Teraz je to uz len sama telenovela, alebo niaka trapna show :aasmile2:
njn, zem som aj ja rad pozeraval, teraz sa mozem akurat kukat na rozvedenich so zavazkami a mojsejovcov :smt065
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

jj ZEM bola veľmi dobrá relácia...navyše v období tesne pred zrušením im aj stúpla sledovanosť...tak fakt nechápem prečo ju zrušili....al ako som vravel joj a markízu vidím na tej istej úrovni....vyššie vyčnieva len STV1 a najvyššie je u mňa zo slovenských asi STV2...aj keď ju pozerávam málo myslím si, že ma najkvalitnejší program...

btw...na markízu som nahnevaný odkady zrušili zábavnú reláciu štúdio F1
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Podla mojho nazoru Markiza klesla na dno ubohosti. Ma uz len dve moznosti bud sa spamataju, alebo ju treba vypnut.
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Joe-Joe, súhlasím...
Nič čo tam dávajú ma dokopy nezaujíma, v prvom rade ma nezujímajú ich "zábavné" programy, ktoré sú zábavné asi ako pozorovanie ponožiek v bubne práčky a ich "reality" show, ktoré sú podľa mňa neskutočné trápne...
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

Kdesi som cital ze markiza ide mat nieco podobne ako inkognito na Joj. "Kupili" moderatorov z Joj a Stv a myslia si ze je to super originalne. Su to shiti. Dosli im napady a je to az prilis vidno :evil:
Kemper_LoL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kemper_LoL »

u mna to je jednoznacne TV JoJ
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nedavno som bol chory a zistil som ze pat hodin markizackeho vysielacieho casu je pre docodcov(telenovelo chu**** podobneň potom druhootriedne serialy alebo dake prizemnosti
pozeram len frasiera cosbyho a ked sa im zadari tak daky film :?
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

chlapci ja STV ale moje moznosti su aktualne obmedzene na zostrihane spray a goly body sekundy..
me
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa me »

Jednoznacne Joj ma ovela lebšie Filmy a Televizne noviny :twisted:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

teda asi markiza ale oni velmi klesli ked dali priestor mojsejovcom XD akoze ale mojsejovci lol ja ich zboznujem to su naj cool celebrity. Ale tha teraz je celkom dobry serial susedia :)
Napísať odpoveď