Ublizila som jej nejako? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ublizila som jej nejako? :(

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

Prosim poradte mi.moja najlepsia kamaratka sa pohadala s jej najlepsim kamaratom.v podstate sa ona hneva na neho,on na nu nie.nastal ale maly problem,vyspala som sa s nim.bola som z toho hotova,bol to moj prvy sex s chlapcom.niektory ludia v mojom okoli ma odsudzuju,zevraj som jej to nemala spravit.ja vsak stale nechapem co som jej spravila...ublizila som jej tym nejako?ona o tom este nevie ale poviem jej to.je sex z kamaratkinym kamaratom hriech?ona s nim nikdy nic viac ako kamaratstvo nemala,ani on k nej nic neciti.prave preto ma zaujima ci som urobila niekde chybu...nechcela som ju zranit a stale neviem co tym ludia myslia ked hovoria ze som ju podrazila.medzi mnou a tym chlapcom bolo uz dlho iskrenie,proste nieco cisto fyzicke........mam mat vycitky?mam mat ZACO vycitky?prosim pomozte mi.dakujem
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

nemas mat vycitky vsak ak to bol kamarat a medzi nimi nic nebolo tak nevidim problem
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Ty nemas mat preco vycitky...a nemaju ta preco odcudzovat, len ide o to ze ona ho asi lubila tak teraz je z toho na vetvy...no ale to cas vylieci... :?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Emerger napísal:Ty nemas mat preco vycitky...a nemaju ta preco odcudzovat, len ide o to ze ona ho asi lubila tak teraz je z toho na vetvy...no ale to cas vylieci... :?
ona o tom ze mali sex nevie
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nic zle si neurobila, ved spolu nechodili, nemali spolu nic, ani len sa nepritahuju navzajom ako si spominala tak nevidim v tom problem, preco by ta to malo trapit. To, ze sa oni pohadali nemusi teba trapit, je to ich problem. Len, ked jej to povies, ktovie ako to zobere, ale to je uz vsetko na tebe.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

dobre asi spravis co sa chystas spravit ze jej to chces povedat mozno to ani nevypada tak ako naozaj to je
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na tvojom mieste by som to urcite cim skor a sam povedal. Radsej od teba, ako od kohokolvek ineho. A ty nemas mat dovod mat vycitky svedomia. Vela stastia.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

poznam taketo, ze 2ja su na seba urazeni...ty si chybu nespravila, ale kedze ta kamaratka bola na neho nahnevana, tak asi aj ostatne cakali, ze ty s nim nenadviazes nejaky kontakt lebo ona sa hneva. U nas to tiez takto nejako chodi, je to blbost, dufajme, ze sa na to casom zabudne.
Mna strasne stve ked mi nejaky kamos povie, ze s tou sa teraz nerozpravame, lebo ta a ta sa na nu hneva...ale tak to uz chodi, treba sa na take reci vykaslat a bavit sa s tym s kym chces, ked to ostatni nechapu, je to ich vec.
A verim, ze si na to mala dobry dovod, ked to tej kamoske vysvetlis, tak by ti to mala uznat :wink:
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

no dobre tomu nerozumiem, ale takto no.

hnevat by si sa na seba nemala a uz vobec nie si daco vycitat v tom pripade ak ide o malichernost tvojej kamosky, ktora uvalila pre svoje okolie embargo na toho chalana z cistej jesitnosti ? neviem.

nieco by si si vycitat mala vtedy, ak okolie ktore sa s tvojou kamoskou pozna, zbadalo to co sa tebe zbadat nepodarilo. neuslo ti nahodou, ze ho mohla mat rada trochu inaksie ako len kamarata ?
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

baby ste komplikobane no tvoja kamoska ta zabije lebo to je jej kamos a proste preto ..ale nic zle si nespravila
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

pt89 napísal:baby ste komplikobane no tvoja kamoska ta zabije lebo to je jej kamos a proste preto ..ale nic zle si nespravila
Presne tak, holky su nenormalne komplikovane :D . A ked si si ista na 100% ze k sebe necitili a ani nechceli citit niekedy v buducnosti tak nemas mat zaco vycitky. Ale uvidis ty sama ako sa zachova ta kamaratka. Ak je to tak tak kamaratmi ostanu, ak nie tak asi vycitky budes mat. Nabuduce dvakrat meraj a raz strihaj. :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no vidim ze si ho poriesila skor nez ona.a preto bude na teba nahnevana.ako sa hovori kamarat by taky rad, respektive kamaratky. kvoli nej si nevycitaj nic.
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Spoty napísal:no dobre tomu nerozumiem, ale takto no.

hnevat by si sa na seba nemala a uz vobec nie si daco vycitat v tom pripade ak ide o malichernost tvojej kamosky, ktora uvalila pre svoje okolie embargo na toho chalana z cistej jesitnosti ? neviem.

nieco by si si vycitat mala vtedy, ak okolie ktore sa s tvojou kamoskou pozna, zbadalo to co sa tebe zbadat nepodarilo. neuslo ti nahodou, ze ho mohla mat rada trochu inaksie ako len kamarata ?
je to trochu inak.mam tukočku rada,ale ona je divna...ak k nemu nieco aj citila,tak to nebol cisty cit.ak mam powedat uprimne tak namotavanie a vyuzivanie by to asi vystihlo najlepsie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

--==[ RA ]==-- napísal: Nabuduce dvakrat meraj a raz strihaj. :wink:
toto som nepochopila..ani by ma v tej chvili nenapadlo to stopnut s tym chalanoma uz vobec nie koly nej...podla mna ju kkt do toho co ja kedy s kym a preco.ale to teraz neriesim bo ju mam rada....
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Riuška:-) napísal:toto som nepochopila..ani by ma v tej chvili nenapadlo to stopnut s tym chalanoma uz vobec nie koly nej...podla mna ju kkt do toho co ja kedy s kym a preco.ale to teraz neriesim bo ju mam rada....
Mala si dva krat rozmislat ci ti to stoji za to sa s nim vyspat. Ale ked si si bola na 100%, ako som uz pisal, ista ze by nebolo medzi nimi nic tak potom nemas mat za co vycitky. Na tvojom mieste by som si zistil ako je to s nimi, a ak je to tvoja dobra kamaratka tak by ti povedala ci k nemu nieco citi alebo on k nej a podla toho by som sa zariadil.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Riuška: Ci mas mat vycitky? To by si mala citit sama a nie podla toho, co ti niekto povie na fore. Pokial vsak pocitujes to co pises vo svom poslednom prispevku, je zbytocne k tejto teme cokolvek dodavat.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Tomasito napísal:Riuška: Ci mas mat vycitky? To by si mala citit sama a nie podla toho, co ti niekto povie na fore. Pokial vsak pocitujes to co pises vo svom poslednom prispevku, je zbytocne k tejto teme cokolvek dodavat.
nj, tvrda holka
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

hmm teraz neviem ani co riesite tak normalne som zmateny a tie vycitky by si si mala uvedomit sama a nie aby ti ich niekto hovoril ako sa mas citit ;-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

LuKKaS napísal:hmm teraz neviem ani co riesite tak normalne som zmateny a tie vycitky by si si mala uvedomit sama a nie aby ti ich niekto hovoril ako sa mas citit ;-)
sak to ze ja ich nemam a ludia mi hovoria ze by som mala mat bo som jej to nemala vykonat...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Riuška:-) napísal:sak to ze ja ich nemam a ludia mi hovoria ze by som mala mat bo som jej to nemala vykonat...
Pokial s nim nikdy nic nemala tak si jej nic nevykonala. Podla mna je to to iste, ako keby si sa vyspala s nejakym svojim kamosom. Ale hej. Povedz jej to. Ale urcite si jej tym, ak k nemu fakt nic necitila, neublizila. :wink:
Napísať odpoveď