Ublizila som jej nejako? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
navaro
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa navaro »

znais napísal:HEHE
Moze byt na tom nieco pravdy.
Raz som cital vyrok ze ku*vy su vsetky zeny davaju kazdemu okrem nas :lol:
:smt009 :smt009

rehoot.. to je dobra hlaska :wink: normalne mi znie akoby to malo nejake filozoficke jadro :lol:
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

ak ho chcela,uz ho mas ty a on asi moze :aasmile10: No hodzak si nespravila nic zle.A kamoska sa nema co hnevat AK BOLI LEN KAMOSI!!!
a dufam sa ti to pacilo :smt058
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

uplne kludne by som povedal...ved co ked nie ona tak ty...tak to v zivote chodi v zivote vyhrava rychlesji(silnejsi) :D
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

vycitky v tvojom pripade podla mna neexistuju....potom by asi nikto s nikym nespal....a urciteee si nesparvila nic zle...ved medzi nimi nic ine nebolo LEN kamaratstvo...ale medzi tebou a nim to asi prebehlo... :P
miso2911
Medium Star
Medium Star

..

Príspevok od používateľa miso2911 »

Riuška:-) napísal:TAKZE NESIEM VAM NOVINKY,POWEDALA SOM TO BABENKE.TA MI DOBRE VYNADALA.STRASNE SME SA POHADALI,A NA ISTY CAS SA PRESTANEME STRETAVAT.A POKIAL IDE O MOJ POCIT TAK SOM NAJSTASTNEJSIA AKO SOM KEDY BOLA,VSETKO MI VYCHADZA A TO ZE SOM S NIM SPALA BOSLUTNE NELUTUJEM.CITIM SA SUPER. KED OSM S NOU BOLA VONKU TAK SOM HODINU A POL POCUVALA AKA SOM TRAPNA BLBA A TAK...DNES SOM SI S NOU NA POKECI PISALA A POWEDSALA SOM JEJ vsetko CO SI O VECI MYSLIM.SKONCILA SOM S NOU.JEJ NAZORY MI NEVYHOVUJU A POWEDALA MI JEDNU VELMI ZAVAZNU VEC..ZE KED RAZ BUDEM LUTOVAT TEN SEX,NECH JU PO SVOJOM BOKU NECAKAM....UZNAJTE SAMI.....ONA SI ODOMNA NIC NEZASLUZI...SKONCILA SOM S NOU...
mno podla mna to nemohlo byt aj tak niake super kamaractvo ked kvôly tomuto ste sa tak pohadali. neviem preco na teba tak vybehla ked to bol len kamarat, asi z jej strany citila nieco viac mozno nie ja neviem ale potom si to neviem vysvetlit
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

nikdy to nebolo dobre kamaratstvo...a teraz sa to ukazalo...tak cica nechapem, co riesis...ty si uz mozes pustat ze "nelutujem, ze som casto ..." :)
Napísať odpoveď