nenasiel som asi ani nenajdem,oni co to vyrabaju spravia 5000 balickov a do 3 daju 20 SK a daju reklamu ze v balickoch sa nachadzaju velke peniaze a ludia to kupuju a hladaju a vacsinou nenajdu nic,moj nazor
PACO8 napísal:1x 100sk
1x 50sk
2x 20sk
no ale aj tak nic moc sak som to hned minul
a kolko zjes balickov, ked si tolko toho nasiel? Ja zjem aj 3 denne a nikdy nic som nenasiel. Vlastne raz som si kupil nejake LIDL a nasiel som tam kus zemiaku, teda myslim, ze to bol zemiak.
pinco napísal:a kolko zjes balickov, ked si tolko toho nasiel? Ja zjem aj 3 denne a nikdy nic som nenasiel. Vlastne raz som si kupil nejake LIDL a nasiel som tam kus zemiaku, teda myslim, ze to bol zemiak.
jaj, tak sa čuduj keď kupuješ chipsy z LIDLA, ono je to tuším iba v slovakia chips (nie?)
pinco napísal:a kolko zjes balickov, ked si tolko toho nasiel? Ja zjem aj 3 denne a nikdy nic som nenasiel. Vlastne raz som si kupil nejake LIDL a nasiel som tam kus zemiaku, teda myslim, ze to bol zemiak.
sorry za offtopic, ale skoro som spadol zo stolicky ked som toto precital
pato987 napísal:Kto uz nasiel v cipsoch peniaze ja som nasiel v 1 bal. az 2 dvadsiatky (jednu som aj tak stratil)
// S tymi smajlami sa skus nabuduce ovladat. Upravil Tomasito
hmm...nenasiel som zatial nic..ale moji kamosi to skusali najst tak,ze zobrali par balikov s cipsami dali ich na digitalnu vahu....a urobili presny priemer vahy jedneho balicka,potom sa uz len tahali s kazdym balikom cipsov ku tej vahe na ovocie....a ktore cipsy vazili viac..tie kupili...neviem ci im to dakedy vyslo..ale napad mali celkom dobry....
no vidim, ze dovedna ulozili v slovakia chips nejake dvacky a ne miliony. Kupujem to pomerne casto a nic som zatial nenasiel OT: s tou vahou je to kravina..