Problem s mechanikami.
Problem s mechanikami.
Mam Linux. Na PC mam 3. mechaniky. CD-ROM, DVD-RW, CD-RW. Ked pripojim tlačiareň k pc a zapnem ju, tak mi vypiše či chcem inštalovať ovladače. Dam ANO, ale vypiše mi nech vložím DVD-FREE s Linuxom do mechaniky CD-ROM(ktora je v Linuxe ako(hdb) A vysunie sa mi. Kua ale ja mám DVD-RW(hdd) Povedal som si, že odpojim teda tu CD-ROMku aj, tak to zatažuje zdroj a potom mi to hadam pojde. A houby. Stale mi vypysuje aby som vložil do (hdb) aj ked už nieje v PC. Kua som zúfalí pač nemôžem nainštaliť ovladače a niektore baliky s toho DVD-FREE...
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm. A ked si vypojil tu CD-ROM, tak to hdb bola stale cdrom? Este skus inak zapojit mechaniky. Neda sa v tom softe nastavit, z ktorej mechaniky citat? Pokial viem, tak v linuxe sa nedaju zmenit oznacenia zariadeni. A este nechapem, ako je ten soft nakodeny, ked viem, ze chce DVD a odvolava sa na Cd-romku, hmm.
Ja len na rozculenie (asi
)
Podobne nieco som mal aj ja a potom som zistil ze tam davam zle DVD
Ale teraz k veci neviem ake mas distro ale ja by som to skusil tak ze by som si tam hodil DVD free ci ako ho oznacujes obnov si zdroj softu s odkazom na tuto mechaniku a potom to skus znova. Mala by sa tym docielit uprava pozadovanej mechaniky a tym padom fachat.
Podobne nieco som mal aj ja a potom som zistil ze tam davam zle DVD
Ale teraz k veci neviem ake mas distro ale ja by som to skusil tak ze by som si tam hodil DVD free ci ako ho oznacujes obnov si zdroj softu s odkazom na tuto mechaniku a potom to skus znova. Mala by sa tym docielit uprava pozadovanej mechaniky a tym padom fachat.