//hojko - anketa
Digi-TV vs. UPC
Digi-TV vs. UPC
Ktore mate s tychto digitalnych televiziji

//hojko - anketa
//hojko - anketa
oprav si to .. neni to UPS ale UPC..
ja mam UPC a rozhodoval som sa ze si objednam DigiTV ale kedze mame doma viac ako jeden televizor tak som zostal pri UPC
lebo problem pri DigiTV je ze na kazdy TV potrebujete jeden dekoder takze by som platil aj mesacne za tolko dekoderov kolko by som mal TV a tu uz je vyhodnejsie UPC aj ked nema take programy ktore ma pri DigiTV zaujali..
ja mam UPC a rozhodoval som sa ze si objednam DigiTV ale kedze mame doma viac ako jeden televizor tak som zostal pri UPC
lebo problem pri DigiTV je ze na kazdy TV potrebujete jeden dekoder takze by som platil aj mesacne za tolko dekoderov kolko by som mal TV a tu uz je vyhodnejsie UPC aj ked nema take programy ktore ma pri DigiTV zaujali..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
A čo tak SATELIT?
Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového
) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ...
).
Re: A čo tak SATELIT?
a vstupne naklady su ake? lebo digi tv ti da vsetko tusim za korunufikus-kukis napísal:Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ...
).
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Preco by to malo hranicit s piratstvom? Chytis aj tak len free programy, napr z Thor 3-ky alebo z Eurobirdu...fikus-kukis napísal:Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ...
).
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Žiaľ, tu si všetko hradíš sám (ale aspoň vieš, že nie si viazaný a je to LEN a IBA Tvoje). No ten zázračný aparát stojí 20 000Sksundevil napísal:a vstupne naklady su ake? lebo digi tv ti da vsetko tusim za korunu
Prípadne sú tu kompromisy, za ktoré zoženieš všednejší prímač, avšak budeš musieť musieť investovať do kóderu CAM modulov (v prípade Dreamboxu je všetko prevádzané softvérovo - čistá práca
Podotýkam, tu sa začala reč o programových balíkoch. Na Free programy Ti stačí digitálny satelitný prímač aj za 6 000Sk.tomexx napísal:Preco by to malo hranicit s piratstvom? Chytis aj tak len free programy, napr z Thor 3-ky alebo z Eurobirdu...
No až máš pohnútky pozerať aj napr. UPC Direct, nemecký Premiere, francúzky Multivision, vybavenie Ti stačiť nebude
Chytíš (aj tým základným DVB-S prímačom) ÚPLNE všetko, len tri štvrtiny z príjmaných programov budú zakódované (chytíš aj na 100% UPC - len ho doma na kolene nerozkóduješ)
to nie je zase az tak vela, pokial mas dat za slusnejsi kompet okolo 15000, teda vratane slovak a czech linku, tak by toto bola celkom dobra investicia, skoda ze pred par rokmi sme dali za zavedenie kablovky 6000 takze sa nam to neoplati v sucasnosti kupovatfikus-kukis napísal:Žiaľ, tu si všetko hradíš sám (ale aspoň vieš, že nie si viazaný a je to LEN a IBA Tvoje). No ten zázračný aparát stojí 20 000Sk Very Happy (ale podotýkam, je to pre ťažkých profesionálov, no dajú sa zohnať aj odľahčené verzie)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Máš úplnú pravdu, u nás to bolo rovnako, len pokým sme nerátali, čo stojí káblovka za rok, dva roky, no a dospelo sa k názoru, že za 3 roky platenia káblovej televízie sa dá splašiť veľmi schopný komplet, a navyše bez záväzkov a kadejakých "výhodných" depozitov.sundevil napísal:to nie je zase az tak vela, pokial mas dat za slusnejsi kompet okolo 15000, teda vratane slovak a czech linku, tak by toto bola celkom dobra investicia, skoda ze pred par rokmi sme dali za zavedenie kablovky 6000 takze sa nam to neoplati v sucasnosti kupovat
-
ferks
Medium Expert
ako to myslis? aky to ma typ pripajania?Stilo napísal:oprav si to .. neni to UPS ale UPC..
vystup ma koaxial? ak ano, tak sa tam da dat rozbocovac, alebo ako inak sa to pripaja? cez SCART?
asi som to nasiel a pochopil:
Momentálne máme v ponuke digitálny satelitný prijímač HUMAX DIGI+, ktorý sa síce dá pripojiť k viacerým TV prijímačom, ale sledovať sa dá rovnaký program. Pokiaľ chcete na televízoroch sledovať rôzne programy, musíte mať toľko satelitných prijímačov, koľko je televízorov.
-
Mr.Jack
Light Star
satelitný prímač od 3000Sk a viac.. komplet parabola s káblom cca 1000 Sk...sundevil napísal:a vstupne naklady su ake? lebo digi tv ti da vsetko tusim za korunu
-
MP4-27
Guru wannabe
ja osobne som za UPC double Internet Chello Medium+UPC Digital Balík Basic
* Slovenské a České: Jednotka, Dvojka, Markíza, JOJ, TA3, ČT 1, ČT 2, ČT 24, Prima, TV Noe
* Info: UPC Infokanál, TV mest. časti, TV Bratislava, TVA .
* Európa a svet: ORF1, ORF2, PRO7, TV5, TV Polonia, Arte, RTL, Airang, ORT International, Duna TV, MTV1, MTV2
* Pre deti: Minimax, Jetix, KIKA, Bebe TV
* Správy: CNN, BBC World, EuroNews, DW
* Hudba: MTV2 Europe, VH 1 Classic, Classic FM, TV Óčko, VH1, MTV Dance, FUN1, Music Box
* . Filmy a seriály: Film Box, Film +, AXN, Hallmark, Animax, Zone Romantica, CS Kino, MGM
* . Dokumenty: National Geographic, Spektrum, Discovery Channel, Animal Planet, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Reality, Zone Club, TV Paprika, TV DEKO
* Šport: Galaxie Sport, Sport 1, Eurosport, Eurosport 2, Motors TV, Extreme Sports
za 1049SKk
toto uplne staci a navyse od noveho roka sa bude zvysovat rychlost netu
* Slovenské a České: Jednotka, Dvojka, Markíza, JOJ, TA3, ČT 1, ČT 2, ČT 24, Prima, TV Noe
* Info: UPC Infokanál, TV mest. časti, TV Bratislava, TVA .
* Európa a svet: ORF1, ORF2, PRO7, TV5, TV Polonia, Arte, RTL, Airang, ORT International, Duna TV, MTV1, MTV2
* Pre deti: Minimax, Jetix, KIKA, Bebe TV
* Správy: CNN, BBC World, EuroNews, DW
* Hudba: MTV2 Europe, VH 1 Classic, Classic FM, TV Óčko, VH1, MTV Dance, FUN1, Music Box
* . Filmy a seriály: Film Box, Film +, AXN, Hallmark, Animax, Zone Romantica, CS Kino, MGM
* . Dokumenty: National Geographic, Spektrum, Discovery Channel, Animal Planet, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Reality, Zone Club, TV Paprika, TV DEKO
* Šport: Galaxie Sport, Sport 1, Eurosport, Eurosport 2, Motors TV, Extreme Sports
za 1049SKk
toto uplne staci a navyse od noveho roka sa bude zvysovat rychlost netu
-
tomasito13
Star
presne takto to mam...a plati sa len jednorazovy poplatok za kartufikus-kukis napísal:Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ...
).
-
Šu-Do
Redeemer
ok MP4-23.. tak som si to zistil dneska a nikto nic o tom nevie 
samozrejme ak ma tvoj kamos nejake kontaky na holandanov alebo nejakeho generalneho riaditela UPC tak potom ok
v tom pripade moze byt
//
samozrejme ak ma tvoj kamos nejake kontaky na holandanov alebo nejakeho generalneho riaditela UPC tak potom ok
//
ta technologia DOCSIS3 sa zavadzat bude.. ale o zvysovani rychlosti sa absolutne zatial nehovoriMP4-23 napísal:Noj kamos robi len na Helpdesku a sefko im to vravel ale je to zavraj zatial tajne no uz tajne to neniale ver mi pojde hore len sa nevie kedy presne.