Digi-TV vs. UPC

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

UPC vs DIGI-TV

UPC
30
28%
Digi-tv
44
41%
ine
34
31%

Celkom hlasov: 108

me
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Digi-TV vs. UPC

Príspevok od používateľa me »

Ktore mate s tychto digitalnych televiziji :?: :?:

//hojko - anketa
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

oprav si to .. neni to UPS ale UPC..

ja mam UPC a rozhodoval som sa ze si objednam DigiTV ale kedze mame doma viac ako jeden televizor tak som zostal pri UPC
lebo problem pri DigiTV je ze na kazdy TV potrebujete jeden dekoder takze by som platil aj mesacne za tolko dekoderov kolko by som mal TV a tu uz je vyhodnejsie UPC aj ked nema take programy ktore ma pri DigiTV zaujali.. :)
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

UPS je doručovateľská služba... :lol: takže buď daj UPC a DigiTV alebo UPS a napríklad FedEx :lol:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

A čo tak SATELIT?

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového :D ) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ... :? ).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

UPS. Digi TV v tej dobe nebolo (alebo som o tom nevedel, ked sme zriadovali). Som s nou spokojny a neplanujem menit.
sundevil
VIP
VIP

Re: A čo tak SATELIT?

Príspevok od používateľa sundevil »

fikus-kukis napísal:Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového :D ) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ... :? ).
a vstupne naklady su ake? lebo digi tv ti da vsetko tusim za korunu :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

fikus-kukis napísal:Keď kúpiš parabolu, motorček a satelit Dreambox a použiješ ho s vhodnými progrmami a emulátormi, chytíš takmer VŠETKO (možno aj lietadlo do Vrbového :D ) a nebude Ťa to stáť žiadne mesačné paušály vo výške 450 Sk/mes. = 5 400 za rok (podotýkam, že to hraničí s pirátstvom, ale keď to budeš mať len pre vlastné potreby ... :? ).
Preco by to malo hranicit s piratstvom? Chytis aj tak len free programy, napr z Thor 3-ky alebo z Eurobirdu...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

sundevil napísal:a vstupne naklady su ake? lebo digi tv ti da vsetko tusim za korunu :)
Žiaľ, tu si všetko hradíš sám (ale aspoň vieš, že nie si viazaný a je to LEN a IBA Tvoje). No ten zázračný aparát stojí 20 000Sk :D (ale podotýkam, je to pre ťažkých profesionálov, no dajú sa zohnať aj odľahčené verzie), parabola s príslušenstvom zo 3 000Sk. Prográmky s update-mi na dekryptovanie priebežne sťahuješ z internetu.
Prípadne sú tu kompromisy, za ktoré zoženieš všednejší prímač, avšak budeš musieť musieť investovať do kóderu CAM modulov (v prípade Dreamboxu je všetko prevádzané softvérovo - čistá práca :) ).
tomexx napísal:Preco by to malo hranicit s piratstvom? Chytis aj tak len free programy, napr z Thor 3-ky alebo z Eurobirdu...
Podotýkam, tu sa začala reč o programových balíkoch. Na Free programy Ti stačí digitálny satelitný prímač aj za 6 000Sk.
No až máš pohnútky pozerať aj napr. UPC Direct, nemecký Premiere, francúzky Multivision, vybavenie Ti stačiť nebude :? . Osobne poznám len troch ľudí, ktorí sa zatiaľ uspokojili s voľne šíriteľnými programami :wink: .
Chytíš (aj tým základným DVB-S prímačom) ÚPLNE všetko, len tri štvrtiny z príjmaných programov budú zakódované (chytíš aj na 100% UPC - len ho doma na kolene nerozkóduješ) 8) .
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

fikus-kukis napísal:Žiaľ, tu si všetko hradíš sám (ale aspoň vieš, že nie si viazaný a je to LEN a IBA Tvoje). No ten zázračný aparát stojí 20 000Sk Very Happy (ale podotýkam, je to pre ťažkých profesionálov, no dajú sa zohnať aj odľahčené verzie)
to nie je zase az tak vela, pokial mas dat za slusnejsi kompet okolo 15000, teda vratane slovak a czech linku, tak by toto bola celkom dobra investicia, skoda ze pred par rokmi sme dali za zavedenie kablovky 6000 takze sa nam to neoplati v sucasnosti kupovat
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

ja pouzivam UPC, niekedy sa ale stava ze vypadne(aj ked nie casto), digi TV ma zaujimavu ponuku ale uvital by som daco tretie vacsie...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

sundevil napísal:to nie je zase az tak vela, pokial mas dat za slusnejsi kompet okolo 15000, teda vratane slovak a czech linku, tak by toto bola celkom dobra investicia, skoda ze pred par rokmi sme dali za zavedenie kablovky 6000 takze sa nam to neoplati v sucasnosti kupovat
Máš úplnú pravdu, u nás to bolo rovnako, len pokým sme nerátali, čo stojí káblovka za rok, dva roky, no a dospelo sa k názoru, že za 3 roky platenia káblovej televízie sa dá splašiť veľmi schopný komplet, a navyše bez záväzkov a kadejakých "výhodných" depozitov.
ferks
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ferks »

Stilo napísal:oprav si to .. neni to UPS ale UPC..

ja mam UPC a rozhodoval som sa ze si objednam DigiTV ale kedze mame doma viac ako jeden televizor tak som zostal pri UPC
lebo problem pri DigiTV je ze na kazdy TV potrebujete jeden dekoder takze by som platil aj mesacne za tolko dekoderov kolko by som mal TV a tu uz je vyhodnejsie UPC aj ked nema take programy ktore ma pri DigiTV zaujali.. :)
ako to myslis? aky to ma typ pripajania?
vystup ma koaxial? ak ano, tak sa tam da dat rozbocovac, alebo ako inak sa to pripaja? cez SCART?

asi som to nasiel a pochopil:
Momentálne máme v ponuke digitálny satelitný prijímač HUMAX DIGI+, ktorý sa síce dá pripojiť k viacerým TV prijímačom, ale sledovať sa dá rovnaký program. Pokiaľ chcete na televízoroch sledovať rôzne programy, musíte mať toľko satelitných prijímačov, koľko je televízorov.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

sundevil napísal:a vstupne naklady su ake? lebo digi tv ti da vsetko tusim za korunu :)
satelitný prímač od 3000Sk a viac.. komplet parabola s káblom cca 1000 Sk...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja osobne som za UPC double Internet Chello Medium+UPC Digital Balík Basic
:arrow:
* Slovenské a České: Jednotka, Dvojka, Markíza, JOJ, TA3, ČT 1, ČT 2, ČT 24, Prima, TV Noe
* Info: UPC Infokanál, TV mest. časti, TV Bratislava, TVA .
* Európa a svet: ORF1, ORF2, PRO7, TV5, TV Polonia, Arte, RTL, Airang, ORT International, Duna TV, MTV1, MTV2
* Pre deti: Minimax, Jetix, KIKA, Bebe TV
* Správy: CNN, BBC World, EuroNews, DW
* Hudba: MTV2 Europe, VH 1 Classic, Classic FM, TV Óčko, VH1, MTV Dance, FUN1, Music Box
* . Filmy a seriály: Film Box, Film +, AXN, Hallmark, Animax, Zone Romantica, CS Kino, MGM
* . Dokumenty: National Geographic, Spektrum, Discovery Channel, Animal Planet, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Reality, Zone Club, TV Paprika, TV DEKO
* Šport: Galaxie Sport, Sport 1, Eurosport, Eurosport 2, Motors TV, Extreme Sports

za 1049SKk

toto uplne staci a navyse od noveho roka sa bude zvysovat rychlost netu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

MP4-23 napísal: navyse od noveho roka sa bude zvysovat rychlost netu
to mas odkial, ze o tom neviem ? :)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

presne takto to mam...a plati sa len jednorazovy poplatok za kartu
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:to mas odkial, ze o tom neviem ? :)
spoluziak tam robi a vravel cize info z prvej ruky...zevraj vynasli novu technologiu ci co...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MP4-23 napísal:spoluziak tam robi a vravel cize info z prvej ruky...zevraj vynasli novu technologiu ci co...
blbost :wink:

//ok.. momentalne si to teda nemam ako overit.. vo stvrtok (ak nezabudnem) sa vyjadrim ohladom tohoto, ako to teda je)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:blbost :wink:
blbost to neni ale ked myslis ja ti tvoj nazor neberiem len co neviem je ze okolko maju zvysovat.

EDIT:/ idu aplikovat novu technologiu DOCSIS3
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ok MP4-23.. tak som si to zistil dneska a nikto nic o tom nevie :)
samozrejme ak ma tvoj kamos nejake kontaky na holandanov alebo nejakeho generalneho riaditela UPC tak potom ok :wink: v tom pripade moze byt

//
MP4-23 napísal:Noj kamos robi len na Helpdesku a sefko im to vravel ale je to zavraj zatial tajne no uz tajne to neni :D ale ver mi pojde hore len sa nevie kedy presne.
ta technologia DOCSIS3 sa zavadzat bude.. ale o zvysovani rychlosti sa absolutne zatial nehovori :P
Napísať odpoveď