Ma to buducnost?
-
last_knight
Light Professional
Ma to buducnost?
Chcel by som sa spytat na takuto vec a zaujimal by ma Vas nazor na toto.
Jedna moja znama pozna chalana 6 rokov, pred 3 rokmi mu povedala co k nemu citi, no on nemal zaujem, teraz sa dotycny chalan vracia domov a kamaratka mu to chce znovu povedat. Myslite, ze to ma zmysel? Ze tento vztah by mal buducnost, keby chalan povedal ano?
Jej znama ma podobny nazor ako ja, ze je na najlepsej ceste si zbabrat zivot.
Jedna moja znama pozna chalana 6 rokov, pred 3 rokmi mu povedala co k nemu citi, no on nemal zaujem, teraz sa dotycny chalan vracia domov a kamaratka mu to chce znovu povedat. Myslite, ze to ma zmysel? Ze tento vztah by mal buducnost, keby chalan povedal ano?
Jej znama ma podobny nazor ako ja, ze je na najlepsej ceste si zbabrat zivot.
-
BrainwasheD
Light Expert
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no, ja si myslim, ze ta baba sa prilis fixuje na jednu osobu.... tri roky su dost dlha doba a myslim si, ze za ten cas sa poriadne zmenila aj ona aj ten chalan. ale ked ju on este stale drzi, tak je donho asi riadne zamilovana a zrejme by mu to mala povedat..... ale asi by som na to isla opatrne.... najma si treba uvedomit, ze ten chalan vobec nemusi mat ani predstavu, ze ona k nemu po tej dobe este stale nieco citi.... takze by som ju pripravila asi na tu najhorsiu variantu.... a dalsia vec je, ze si pisal, ze on sa teraz vracia, takze bol zrejme dlhsie niekde prec a je dost pravdepodobne, ze sa jeho zivot teraz toci okolo uplne inych veci ako pred troma rokmi....
takze ak to mam zhrnut, tak ked k niekomu nieco citis, myslim, ze sa minimalne mas pokusit mu to naznacit, ved v najhorsom ti povie nie a aspon vies na com si.... ak ta tvoja znama nic nespravi, tak sa moze dalsie tri roky trapit s neopatovanou laskou...
takze ak to mam zhrnut, tak ked k niekomu nieco citis, myslim, ze sa minimalne mas pokusit mu to naznacit, ved v najhorsom ti povie nie a aspon vies na com si.... ak ta tvoja znama nic nespravi, tak sa moze dalsie tri roky trapit s neopatovanou laskou...
-
last_knight
Light Professional
Podla mna by to mala skusit..mozno aj on sa za tie roky zmenil a bude ju vnimat uplne inak. presne, nadej umiera posledna.
ale pozor, ak ju aj teraz odmietne tak by si ho mala vyhodit z hlavy a skusit si najst niekoho ineho.
Inak, mala ta tvoja kamoska za tie tri roky aj inych chlapcov alebo stale myslela len na toho jedneho?
ale pozor, ak ju aj teraz odmietne tak by si ho mala vyhodit z hlavy a skusit si najst niekoho ineho.
Inak, mala ta tvoja kamoska za tie tri roky aj inych chlapcov alebo stale myslela len na toho jedneho?
-
last_knight
Light Professional
hmm... zalezi od toho ci sa jej vobec za tie tri roky aspon raz ozval..
to po prve...
po druhe, ved ked pride tak asi uvidi ako sa ten chalan bude spravat, kazdopadne ak z jeho strany nebude ani naznak, mala by sa na to vysrat, a hladat chalana, resp. cakat na chalana ktory sa do nej naozaj zalubi a da jej to najavo
to po prve...
po druhe, ved ked pride tak asi uvidi ako sa ten chalan bude spravat, kazdopadne ak z jeho strany nebude ani naznak, mala by sa na to vysrat, a hladat chalana, resp. cakat na chalana ktory sa do nej naozaj zalubi a da jej to najavo
-
last_knight
Light Professional
-
Komo
Star
hmm no co ti na to povedat...ked nema baba zaujem a chalan ma, to sa este vzdy nejako da...proste chalan stale beha a tak snazi sa a mozno sa podari..
ale proste vcsinou, ked chalan povie ze nie, tak proste nie..proste sa mu nepaci a ani nema zaujem ju blizsie spoznat...neviem....moj nazor.
Ale ta baba by mala svoj zivot zit normalne dalej, najstt si nove zaujmy kamaratov atd...neoplati sa koli tlkovi cakat 3 roky
ale proste vcsinou, ked chalan povie ze nie, tak proste nie..proste sa mu nepaci a ani nema zaujem ju blizsie spoznat...neviem....moj nazor.
Ale ta baba by mala svoj zivot zit normalne dalej, najstt si nove zaujmy kamaratov atd...neoplati sa koli tlkovi cakat 3 roky
-
last_knight
Light Professional
-
soviet666
Star
Re: Ma to buducnost?
to akoze tym chces povedat ze si pre nu len ty ten "pravy"last_knight napísal:...Jej znama ma podobny nazor ako ja, ze je na najlepsej ceste si zbabrat zivot.
-
last_knight
Light Professional
-
zelena macka
Amateur
nič nehovoriť, stiahnuť na pivo, opiť a zneužiť - toť moja rada 
a potom ho možno k niečomu dokope. ak nie, tak nemalo cenu zabiť tri roky myšlienkou na niekoho, kto nema záujem.
teda, neviem presne, ako fungujé mužské myslenie, ale asi by som nerátala s tým, že po rokoch (a ak ešte navyše ani neboli v kontakte) zmení chlapec z ničoho-nič názor
a potom ho možno k niečomu dokope. ak nie, tak nemalo cenu zabiť tri roky myšlienkou na niekoho, kto nema záujem.
teda, neviem presne, ako fungujé mužské myslenie, ale asi by som nerátala s tým, že po rokoch (a ak ešte navyše ani neboli v kontakte) zmení chlapec z ničoho-nič názor