Ma to buducnost?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ma to buducnost?

Príspevok od používateľa last_knight »

Chcel by som sa spytat na takuto vec a zaujimal by ma Vas nazor na toto.
Jedna moja znama pozna chalana 6 rokov, pred 3 rokmi mu povedala co k nemu citi, no on nemal zaujem, teraz sa dotycny chalan vracia domov a kamaratka mu to chce znovu povedat. Myslite, ze to ma zmysel? Ze tento vztah by mal buducnost, keby chalan povedal ano?
Jej znama ma podobny nazor ako ja, ze je na najlepsej ceste si zbabrat zivot.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Skusit to moze vzdy, nadej umiera posledna. Mozno sa chalan zmenil. Kym neskusi, nikdy nezisti. Tot moj nazor.
BrainwasheD
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BrainwasheD »

Za pokus to stoji...ale nedavam tomu velku sancu...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

no, ja si myslim, ze ta baba sa prilis fixuje na jednu osobu.... tri roky su dost dlha doba a myslim si, ze za ten cas sa poriadne zmenila aj ona aj ten chalan. ale ked ju on este stale drzi, tak je donho asi riadne zamilovana a zrejme by mu to mala povedat..... ale asi by som na to isla opatrne.... najma si treba uvedomit, ze ten chalan vobec nemusi mat ani predstavu, ze ona k nemu po tej dobe este stale nieco citi.... takze by som ju pripravila asi na tu najhorsiu variantu.... a dalsia vec je, ze si pisal, ze on sa teraz vracia, takze bol zrejme dlhsie niekde prec a je dost pravdepodobne, ze sa jeho zivot teraz toci okolo uplne inych veci ako pred troma rokmi....

takze ak to mam zhrnut, tak ked k niekomu nieco citis, myslim, ze sa minimalne mas pokusit mu to naznacit, ved v najhorsom ti povie nie a aspon vies na com si.... ak ta tvoja znama nic nespravi, tak sa moze dalsie tri roky trapit s neopatovanou laskou...
last_knight
Light Professional
Light Professional

ja som tiez toho nazoru ze sa treba vyjadrit, len som si nie isty ako to ten chalan vezme a ako ona.
chodia spolu na vysku (ine zamerania), a on sa teraz v septembri vracia zo zahranicia, kde pracoval niekolko mesiacov.
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Podla mna by to mala skusit..mozno aj on sa za tie roky zmenil a bude ju vnimat uplne inak. presne, nadej umiera posledna.
ale pozor, ak ju aj teraz odmietne tak by si ho mala vyhodit z hlavy a skusit si najst niekoho ineho.

Inak, mala ta tvoja kamoska za tie tri roky aj inych chlapcov alebo stale myslela len na toho jedneho?
last_knight
Light Professional
Light Professional

skus hadat, mas jednu moznost
bingo, nemala nikoho ineho, uz si zacinam mysliet ze si tymto sposobom fakt znici zivot, ale dufam ze sa chalan spamata, lebo je to super baba
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

hmm šak nech mu to povie možno sa naozaj zmenil, a bude chcieť snou chodiť.A ked jej povie zase nie tak sa dievča preberie a nájde si iného

ale aj tak je dobra 6 rokov mať rada jedného chalana :o
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

hmm tu uz nejde o chodenie ale o vstach ja by som bol stastny ale bal by som sa buducnosti ... ona je na neho namotana on na nu nie ale mohly by to skusit nech vyskusa a ufidi ... clovek nikdy nevie ako to vsetko dopadne a ked sa snazi aby bolo vse ok tak sa to zacne kazit...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

nech kasle na to,tak chlapec asi ma inu,ci nie?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

hmm... zalezi od toho ci sa jej vobec za tie tri roky aspon raz ozval..

to po prve...

po druhe, ved ked pride tak asi uvidi ako sa ten chalan bude spravat, kazdopadne ak z jeho strany nebude ani naznak, mala by sa na to vysrat, a hladat chalana, resp. cakat na chalana ktory sa do nej naozaj zalubi a da jej to najavo :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

canopus napísal:nech kasle na to,tak chlapec asi ma inu,ci nie?
nema inu, ale nedavno si z nej vystrelil spolu s kamosom. namotali ju ze si tam nasiel nejaku babu a ze je to vazne, takto ju tahali asi tyzden a potom sa to dozvedela nejakou nahodou
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

last_knight napísal:nema inu, ale nedavno si z nej vystrelil spolu s kamosom. namotali ju ze si tam nasiel nejaku babu a ze je to vazne, takto ju tahali asi tyzden a potom sa to dozvedela od nejakou nahodou
tak to potom o nich svedci ze aki su to debilim,co uz deti s vami narobime :roll:
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

hmm no co ti na to povedat...ked nema baba zaujem a chalan ma, to sa este vzdy nejako da...proste chalan stale beha a tak snazi sa a mozno sa podari..
ale proste vcsinou, ked chalan povie ze nie, tak proste nie..proste sa mu nepaci a ani nema zaujem ju blizsie spoznat...neviem....moj nazor.

Ale ta baba by mala svoj zivot zit normalne dalej, najstt si nove zaujmy kamaratov atd...neoplati sa koli tlkovi cakat 3 roky
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

Komo napísal:Ale ta baba by mala svoj zivot zit normalne dalej, najstt si nove zaujmy kamaratov atd...neoplati sa koli tlkovi cakat 3 roky
tak s tytmo s tebou uplne suhlasim :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

ta ale ked je nan tak naviazana, tak tam asi sa neda poradit, proste sa spali, alebo to vyde
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

myslim, ze by bolo dobre nechat to a nic mu nehovorit, nechat to bezat...ked sa chlapec zmenil tak, ked sa stretnu a pri komunikacii, by jej dal daco najavo... a tak by mohla vediet na com je... I think
:roll:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ma to buducnost?

Príspevok od používateľa soviet666 »

last_knight napísal:...Jej znama ma podobny nazor ako ja, ze je na najlepsej ceste si zbabrat zivot.
to akoze tym chces povedat ze si pre nu len ty ten "pravy" :roll:
last_knight
Light Professional
Light Professional

LoL neviem akou konspiracnou teoriou si na nieco take prisiel, nikde som nic take netvrdil, ani ze by som nieco take chcel
my dvaja sme ako ohen a voda (ona je ohen) :!:
zelena macka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zelena macka »

nič nehovoriť, stiahnuť na pivo, opiť a zneužiť - toť moja rada :D
a potom ho možno k niečomu dokope. ak nie, tak nemalo cenu zabiť tri roky myšlienkou na niekoho, kto nema záujem.
teda, neviem presne, ako fungujé mužské myslenie, ale asi by som nerátala s tým, že po rokoch (a ak ešte navyše ani neboli v kontakte) zmení chlapec z ničoho-nič názor :?
Napísať odpoveď