Aky mate nazor vy?? To su teda ( neurazte sa baby ) rozumy..
Nieje to normalne..
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nieje to normalne..
Caute baby a chalani.. Chcel by som Vas porposit o pomoc..
Uz 3 roky chodim so svojou babou a velmi sa lubime! V skratke- mama je momentalne chora a musi chodit po doktoroch.. Najmladsi brat musel ist do skoly dnes (8rokov) a ja jediny ako vysokoskolak mam zatial volno. A ostatni su v robote, ci v skole. Takze zostalo na mne a je to moja povinnost pomoct rodicom, ze teda mojho brata zavediem a privediem zo skoly a da sa na mna spolahnut.. To je vsetko ok, ale moja druha polovicka chyta amok ( a ma mat svoje dni) , ze co nepridem, ked som jej taktne a normalne vysvetlil co je vo veci, ze nemozem si dovolit prist dnes za nou ( 22 km ).. A nakoniec mi ponadavala a v amoku popisala jak nejakemu psovi.. Ze nemam cas a ze su mi druhi prednejsi a tak.. Ved som pisal, ked bude mama zdrava alebo na druhy den ked nepojde doktorke, tak pridem za nou.. Ale nie- zas amok.. A naschval vypina sem-tam MT, ci naschval neodpisuje.. Je to normalne?? Aj ked idem milym slovom najprv, ale kazdy ma trpezlivost obmedzenu.. Tak aj mne to nedalo- nap. som nech sa so mnou takymto tonom nebavi, ze to je normalna vec! No co sa budem dalej rozpisovat..
Ako by som to bez nasledkov mohol vyriesit a predyst pri stertnuti tym odutym xichtom??? DAKUJEM!!!!
-
matus121
Light Professional
No rozhodne robis dobre ... o rodinu sa treba postarat a este v takychto situaciach
a co s nou??? tak to je divne(divna), samozrejme nic v zlom. Skus si najst cas, ist za nou a jej to vysvelit, premnazamna si aj priprav, ze co jej povies, ale musis jej to povedat presvedcivo, lebo ti amen ... alebo durha moznost sa rozist, no ale po troch rokoch by som to asi ani ja nechcel
... 
-
Adulko1
Light Professional
Re: Nieje to normalne..
Adulko1: Tazka situacia, ale skus jej dat trocha raznejsie, ze sa ti nepaci, ako sa k tebe sprava. Myslim, ze ona iba vymysla a cim si viac na nu hodny, tym viac je na koni a bude vymyslat. Ked bude zasa zacinat s tym amokom, tak sa jej "otoc chrbtom". Ked sa ukludni, tak jej vysvetli.
-
Adulko1
Light Professional
Ale uz to mam odskusane, ze ked teda pridem, tak musim ja akoze byt mily, ze ja som urobil zle.. A ju musim akoze ukludnit, ci ukazat, ze ja sóm navine. Ale aj ked som bol makky, ci neskor tvrdsi, tak sa jej to nepacilo- bol som potom viacej odmerany, najavo som daval, ze nech ma ona chyti za ruku, nie ja.. ale aj to sa jej casom nepacilo a amokovala.. ona cely cas bude cakat, aby som ja zacal, aj to nacal a ja VSETKO zakazdym "urovnaval" .. Asi napisem do psychofora zachvilu.. 
Ona tak lahko nepride za mnou- iba caka kym ja pridem a to aj este nechce akoze naschval, ze si mam zostat doma.. Ale ja chcem aby ona prisla.. nebudem stale len ja ustupovat!
Ona tak lahko nepride za mnou- iba caka kym ja pridem a to aj este nechce akoze naschval, ze si mam zostat doma.. Ale ja chcem aby ona prisla.. nebudem stale len ja ustupovat!
-
Grosay
Star
wow... Tak toto ti absolutne nezavidim. Niektore baby su strasne. Kamaratova priatelka bola az PREHNANE ziarliva. Po nejakom case, co jej to trpel, jeho brat aj s rodicmi jej prehovorili do duse, ze ked takto bude pokracovat, tak on ju okasle.
Mate nejakych spolocnych kamaratov? Mozno by ti troska vedeli pomoct, keby jej povedali co a ako... Ale zase na druhej strane, mozno by sa na teba nastvala, ze ju ohovaras pred druhymi. Keby to oni vidia na vlastne oci, ako sa sprava, tak by to bolo ine. Inak pokial bude takto dalej pokracovat, tak milujes-nemilujes, dobre si rozmysli, ci chces stravit zvysok zivota ospravedlnovanim sa za veci, v ktorych si ty nevinne. A podla mojho nazoru je velmi samoluba.
Mate nejakych spolocnych kamaratov? Mozno by ti troska vedeli pomoct, keby jej povedali co a ako... Ale zase na druhej strane, mozno by sa na teba nastvala, ze ju ohovaras pred druhymi. Keby to oni vidia na vlastne oci, ako sa sprava, tak by to bolo ine. Inak pokial bude takto dalej pokracovat, tak milujes-nemilujes, dobre si rozmysli, ci chces stravit zvysok zivota ospravedlnovanim sa za veci, v ktorych si ty nevinne. A podla mojho nazoru je velmi samoluba.
-
Adulko1
Light Professional
Cavete!
Dikess za nazory! Noo ja som jej dal dovecera casuuu nech mi potom napise a aj to, ze co by ona robila, ale aj tak sa stvala! Znamych spolocnych nemame, bo ked ja mam nejakych, tak moc nechce s nimi ist a zas opacne.. Ale najradsej je ona sama so mnou a ja tiez..
Ale teraz ako pisem uz navecer trosku mozno povolila.. Som jej napisal, ked ja nemozem, tak nech pride on!!! A tocila sa tak okolo, ale nap. ze to tak urobi.. Ale stve sa aj tak na mna, ze nemam cas.. Achh... Horor... 
-
last_knight
Light Professional
hodnotenie "King" si rozhodne zasluzi. pokial to nevie pochopit nie je ta hodna. Ved ona by urobila to iste na tvojom mieste. o tom som presvedcenyp4ra napísal:Adulko1: Mas moj respekt. Rodina je na prvom mieste. Postaraj sa o svojich, a ked to nevie ocenit, nie je ta hodna. K tomu uz nemam co dodat. Ta, kt. si ta zasluzi sa bude pri tebe mat dobre.
-
canopus
Addict
ak sa mozem opytat,ona co robi?pracuje,chodi do skoly,alebo co,a ze ty nemam cas,nechapem ako to nevie pochopit,mozno sa jej asi malo venujes,nerozmyslal si nad tym?kedy ste boli naposledy niekde na veceri,v kine,parku,divadle,len tak na zmrzline,urobte si take male posedenie,a napiste si n apapieriky co na sebe z duse nenavidite,a porozpravajte sa potom o tom,nic za to nedas
Po prve, je to normalne, hlavne ma zaujima kolko ma ona rokov.. ale aj tak je to u zien normalne, ak nezabera normalny rozhovor, zaberie to, ze jej to poriadne vykricis, aspon u mna to ta funguje, ona si to uvedomi a lutuje, a potom sa napravi ( resp. snazi napravit ) pretoze ked ta ona potrebuje, tak jej potreby su silnejsie a nevie to pochopit.. tolko odo mna 
-
quasimoto
Star
viem ze je to tazke si to priznat, no podla mna to uz podvedome tusis, ze s takouto osobou nemas do buducnosti ruzove vyhliadky. Ak sa niekto sprava tak sebecky a panovacne, dokazal by sis nou zit? Teraz ju lubis, no sam vidis ze toto nie je OK a ze ak ta niekto lubi, tak by sa mal spravat inak ako ona.
najprv by si mala vyriesit problemy ktore ma sama so sebou a az potom sa pustat do vztahu
najprv by si mala vyriesit problemy ktore ma sama so sebou a az potom sa pustat do vztahu
-
Adulko1
Light Professional
Fuuuuha... No, ona skoncila maturitny rocnik a chystala sa s mojou pomocou na vysku, ale odflakavala to.. Lebo aj ked som jej priniesol materialy na ucenie a na pripravu na vysku, tak vzdy robila- potom, este mam cas.. Ja som jej stale radil.. A tak to aj dopadlo, ze ju nezobrakli- nedostatok miesta.. Davali sme odvolanie, ale uz to bolo plne- a to hned na 2-hy den!!! No a teraz som jej pomahal hladat pracu.. Vyskytli sa rovno 2-3, a ja som jej nasiel perfektnu robotu v jednom 5-hviezd. hoteli.. A este skusa nieco u nich doma- otvara sa firma.. Lenze ona chce len na 1 rok a potom znovu skusit na vysku.. Takzee, ona ked bude mat robotu, ja skolu, tak zas bude ma buzerovat a ze to nestihame .. A pritom ja to osobne vydrzim, ale ona je labilna kazdu chvilku.. A este ma dorazilo, ze ma jednu kamaratku a pisala mi stale, ze kedy budeme spolu- lebo teraz je taky cas, ze som musel zostat doma a starat sa chvilu o 8-rocneho brata- vid. 1. prispevok.. No a potom idem za nou.. A este som bol aj tyzden chory a ona ma buzerovala, ze kedy uz pridem a ja v horuckach..
No a ta kamaratka- pisal som jej, ze ked budem moct ist, pojdem ja tam s nou- na ten konkurz na ten hotel ( nieco v kancelarii- ucto ), no a aj keby som mohol ona tam naterpe tu kamaratku, ze pojde s nou a pritom sa stve, ze niesom s nou.. Tak to je aky rozum?? Ved tak by som bol s nou a ziadna kamoska.. Lebo ako pisem narieka a pritom ma odsunie, ked mozem ist s nou- som jej pisal, ze ked nebudem moct ist ja, tak chod s nou, ale ona, zé ide s nou.. To je uz na nervy...