Stali ste sa obetou trestneho cinu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Stali ste sa obetou trestneho cinu?

Ano
26
36%
Nie
28
39%
Neviem posudit, ci to bol trestny cin
18
25%

Celkom hlasov: 72

Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

50% ludi ani nevie co je to vlastne trestny cin, by ste tie kraviny mali pomazat.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

PAIN napísal:To ja ked som chodil na zakladku, tak tam sa ukradlo asi vsetko, co nebolo prizvarane :lol: . Ja som prisiel o 2 zimne bundy, hodinky, mobil, a boty, ale napr. jednemu ucitelovi ukradli bicykel, alebo s pred skoli ukradli branky (hokejove aj hadzanarske) a este niake videa, radia......proste dlhy zoznam veci :lol:
U nás v škole sa tiež kradlo, mali sme totiž na šatniach také úžasné zámky, že stačilo, keby aj nejaký silnejší štvrtáčik mykol dverami a mohlo sa ísť kradnúť.
Naši susedia z Céčky to vyiešili. :lol:
Prílohy
Šatňa triedy 8.C v roku 2005
Šatňa triedy 8.C v roku 2005
Obrázok 1466.JPG (71.8 KiB) 1028 zobrazení
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Gangy napísal:50% ludi ani nevie co je to vlastne trestny cin, by ste tie kraviny mali pomazat.
To ze mi ukradli hojdacku je trestny cin ! a dokonca zlodej musel prekonat prekazku. viem ze to je trestny cin odcudzenia majetku ... mali sme fizla na skole ta ten nam hovoril take halusky :P
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Trestny čin resp. krádež je spáchaná vtedy ked ujma na ukradnutom majetku je vyššia ako minimalna mesačná mzda inak je to len priestupok.

To značí ak ti niekto ukradne 20 Sk môžeš ísť s tým akurát za jeho mamou nech ti to vráti ale ak by ti niekto ukradol Počítač v hodnote 10 000 je to už trestný čin a za to už je sadzba v base :P
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

tich co kradnu, alebo zastavia na ulici typu "daj peniaze inak dostanes" by som strielal. Taky clovek nema pravo na zivot. Kamosa tiez chytili viaceri (samo ze sam cigan by si netrufol) a zobrali mu mobil.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Linkman napísal:Trestny čin resp. krádež je spáchaná vtedy ked ujma na ukradnutom majetku je vyššia ako minimalna mesačná mzda inak je to len priestupok.
ee, podla v sucasnosti ucinneho Trestneho zakona musi ist min. o "skodu malu"- skodu prevysujucu 8000 Sk. Tebou uvadzana minimalna mzda je v sucasnosti zatial 6900 Sk. To len aby u niekoho v praxi neprislo k nejakemu neprijemnemu omylu, chapes.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

p4ra napísal:Teraz ma to napadlo, ked som si precital o tych bicykloch. Odkedy som na Slovensku uz mi ukradli 9 bicyklov!!! Raz som aj zistil kto mi ich ukradol, ale nebola sanca dokazat im to, tak som sa s nimi rozlucil len slovami, ze mi nemozu ukradnut tolko, kolko som schopny si ich kupit. A co sa nestalo? Do mesiaca mi zmizli 2 z balkona - z 2. poschodia!!!

1. 4 kusy z pivnice
2. 2 kusy z balkona
3. 2 kusy zpred herne (PC herne, chodili sme hravat Q2 na LAN)
4. 1 kus zpred obchodu

Policajti nikdy nic nezistili a poistovna mi nikdy nic nezaplatila. :smt098

Mne ukradli 2 krat. Prvy krat mi ukradli bajk, ktori bol v nasej zamknutej chodbe - bajk bol celi pod retazmi...

2krat mi ukradli bajk z pivnice. Pritom to bol taky onicom bajk, z akcie v Tescu, furt sa drbal, ale samozrejme zamrzi...
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

No nebol to zrovna trestny cin, haha, ale vzdy si na to spomeniem ked vidim nejakych ciganov. Bol som asi siestak na zakladnej, ked ma v parku chytili 4 cigani a chceli peniaze. Nemal som nic, tak sa ma chystali bit a potom jeden zbadal ze zujem zuvacku, tak si pytali zuvacky. Kedze som uz ziadne nemal tak som sa ustrachany spytal ci by stacila ta co mam v ustach, tak som ju vybral supol jednemu do ruky a "chlapci" ma spokojni nechali :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kradol som jablka od susedov :lol: a nikdy mi na to neprisli...normal sa hodim do danyho 12tky
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pinacolada napísal:kradol som jablka od susedov :lol: a nikdy mi na to neprisli...normal sa hodim do danyho 12tky
teba by mali zavriet, vytrznik jeden :D :wink: ...raz mi ukradli asi 500 korun z penazenky. Mal som ju v satni v skrinke zavretu a niekto bol taky zlaty a odlahcil mi penazenku.

Ked som bol maly, jeden hnusny cigan mi ukradol nozik a nahanal ma s nim.

Kedze v pivnici mam riadny bordel a mozete tam najst vsetko od televizora az po rozne suciastky, prilakalo to zlodejov a skoro vsetko pobrali, zaroven mi pomohli spravit poriadok, takze touto cestou by som sa im chcel podakovat. Dalej kradez bicykla je samozrejmost, ani by sa mi leto neratalo, keby som nemusel kupovat novy bike.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Gangy napísal:50% ludi ani nevie co je to vlastne trestny cin, by ste tie kraviny mali pomazat.
No ale niektoré je sranda čítat.Nech to tu ostane...
p4ra- No z druhého poschodia to neni také nenormálne.V MT je normálne ked ti ho ukradnú zo 4. poschodia
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no tak ked som bol mladsi tak bicykel, typek s holou hlavou s kaserom v ruke a policajti to kkti uzevreli tak, ze vraj som sa s udajnym pachatelom skamaratil a bicykel mu dal. no nezabili by ste ich??? a okrem ineho mi uz asi 3 krat vykradli auto... a toho hajzle co to spravil nie a nie chytit...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ano ked sa na nas pokusali zautocit fasisti s nozmi..Privolali sme policiu a ta si s nimi podavali ruky..Zevraj stari kamarati.. :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Este pred rokom 95 sa nam pokusili odcudzit z nasho rodinneho auta ( LADA 2101 ) , autoradio ...
Kedze otec ani ja sme si nejako nezakladali v tom case na kvalitu hudby , v aute bol iba stary korejsky prehravac na kazety ..
Zlodeji sa sice vlamali do auta , vytrhli radio aj s kablami , ale pravdepodobne po podrobnejsom preskumani nasej hudobnej supravy , nam slusne nechali radio lezat na sedadle spolujazdca :P kktkovia

+ x dalsich malickosti ohrozovanie zbranov (strelba), bicykel a pod.
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

Kibo napísal:no tak ked som bol mladsi tak bicykel, typek s holou hlavou s kaserom v ruke a policajti to kkti uzevreli tak, ze vraj som sa s udajnym pachatelom skamaratil a bicykel mu dal. no nezabili by ste ich??? a okrem ineho mi uz asi 3 krat vykradli auto... a toho hajzle co to spravil nie a nie chytit...
stav sa ze ten pankac bol poliš ....a ty co ti vykradaju auto su ties flojdici hahahha :twisted:

// Pokial budes v tychto svojich stupidnych komentaroch v kazdej druhej teme pokracovat dalej, mas vazny nabeh na rank Spammer. Tomasito
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

njn, policajti su svine... jednemu otcovmu kolegovi ukradli auto, isiel na policiu a tam mu povedali kde ho najde. prisiel tam a auto tam bolo akurat nemalo kolesa a stalo na stlpikoch z tehal :lol: a este nam ukradli par bicyklov z pivnice ktora bola zamrezovana a na zamku neboli ziadne stopy...
Napísať odpoveď