Stali ste sa obetou trestneho cinu?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U nás v škole sa tiež kradlo, mali sme totiž na šatniach také úžasné zámky, že stačilo, keby aj nejaký silnejší štvrtáčik mykol dverami a mohlo sa ísť kradnúť.PAIN napísal:To ja ked som chodil na zakladku, tak tam sa ukradlo asi vsetko, co nebolo prizvarane. Ja som prisiel o 2 zimne bundy, hodinky, mobil, a boty, ale napr. jednemu ucitelovi ukradli bicykel, alebo s pred skoli ukradli branky (hokejove aj hadzanarske) a este niake videa, radia......proste dlhy zoznam veci
Naši susedia z Céčky to vyiešili.
- Prílohy
-
- Šatňa triedy 8.C v roku 2005
- Obrázok 1466.JPG (71.8 KiB) 1036 zobrazení
-
Linkman
Darca
Trestny čin resp. krádež je spáchaná vtedy ked ujma na ukradnutom majetku je vyššia ako minimalna mesačná mzda inak je to len priestupok.
To značí ak ti niekto ukradne 20 Sk môžeš ísť s tým akurát za jeho mamou nech ti to vráti ale ak by ti niekto ukradol Počítač v hodnote 10 000 je to už trestný čin a za to už je sadzba v base
To značí ak ti niekto ukradne 20 Sk môžeš ísť s tým akurát za jeho mamou nech ti to vráti ale ak by ti niekto ukradol Počítač v hodnote 10 000 je to už trestný čin a za to už je sadzba v base
ee, podla v sucasnosti ucinneho Trestneho zakona musi ist min. o "skodu malu"- skodu prevysujucu 8000 Sk. Tebou uvadzana minimalna mzda je v sucasnosti zatial 6900 Sk. To len aby u niekoho v praxi neprislo k nejakemu neprijemnemu omylu, chapes.Linkman napísal:Trestny čin resp. krádež je spáchaná vtedy ked ujma na ukradnutom majetku je vyššia ako minimalna mesačná mzda inak je to len priestupok.
-
okonenipica
Zablokovaný
p4ra napísal:Teraz ma to napadlo, ked som si precital o tych bicykloch. Odkedy som na Slovensku uz mi ukradli 9 bicyklov!!! Raz som aj zistil kto mi ich ukradol, ale nebola sanca dokazat im to, tak som sa s nimi rozlucil len slovami, ze mi nemozu ukradnut tolko, kolko som schopny si ich kupit. A co sa nestalo? Do mesiaca mi zmizli 2 z balkona - z 2. poschodia!!!
1. 4 kusy z pivnice
2. 2 kusy z balkona
3. 2 kusy zpred herne (PC herne, chodili sme hravat Q2 na LAN)
4. 1 kus zpred obchodu
Policajti nikdy nic nezistili a poistovna mi nikdy nic nezaplatila.
Mne ukradli 2 krat. Prvy krat mi ukradli bajk, ktori bol v nasej zamknutej chodbe - bajk bol celi pod retazmi...
2krat mi ukradli bajk z pivnice. Pritom to bol taky onicom bajk, z akcie v Tescu, furt sa drbal, ale samozrejme zamrzi...
No nebol to zrovna trestny cin, haha, ale vzdy si na to spomeniem ked vidim nejakych ciganov. Bol som asi siestak na zakladnej, ked ma v parku chytili 4 cigani a chceli peniaze. Nemal som nic, tak sa ma chystali bit a potom jeden zbadal ze zujem zuvacku, tak si pytali zuvacky. Kedze som uz ziadne nemal tak som sa ustrachany spytal ci by stacila ta co mam v ustach, tak som ju vybral supol jednemu do ruky a "chlapci" ma spokojni nechali 
-
pinacolada
Guru wannabe
teba by mali zavriet, vytrznik jedenpinacolada napísal:kradol som jablka od susedova nikdy mi na to neprisli...normal sa hodim do danyho 12tky
Ked som bol maly, jeden hnusny cigan mi ukradol nozik a nahanal ma s nim.
Kedze v pivnici mam riadny bordel a mozete tam najst vsetko od televizora az po rozne suciastky, prilakalo to zlodejov a skoro vsetko pobrali, zaroven mi pomohli spravit poriadok, takze touto cestou by som sa im chcel podakovat. Dalej kradez bicykla je samozrejmost, ani by sa mi leto neratalo, keby som nemusel kupovat novy bike.
-
Začiatok Konca
Professional
Este pred rokom 95 sa nam pokusili odcudzit z nasho rodinneho auta ( LADA 2101 ) , autoradio ...
Kedze otec ani ja sme si nejako nezakladali v tom case na kvalitu hudby , v aute bol iba stary korejsky prehravac na kazety ..
Zlodeji sa sice vlamali do auta , vytrhli radio aj s kablami , ale pravdepodobne po podrobnejsom preskumani nasej hudobnej supravy , nam slusne nechali radio lezat na sedadle spolujazdca
kktkovia
+ x dalsich malickosti ohrozovanie zbranov (strelba), bicykel a pod.
Kedze otec ani ja sme si nejako nezakladali v tom case na kvalitu hudby , v aute bol iba stary korejsky prehravac na kazety ..
Zlodeji sa sice vlamali do auta , vytrhli radio aj s kablami , ale pravdepodobne po podrobnejsom preskumani nasej hudobnej supravy , nam slusne nechali radio lezat na sedadle spolujazdca
+ x dalsich malickosti ohrozovanie zbranov (strelba), bicykel a pod.
-
Frostik
Spammer
stav sa ze ten pankac bol poliš ....a ty co ti vykradaju auto su ties flojdici hahahhaKibo napísal:no tak ked som bol mladsi tak bicykel, typek s holou hlavou s kaserom v ruke a policajti to kkti uzevreli tak, ze vraj som sa s udajnym pachatelom skamaratil a bicykel mu dal. no nezabili by ste ich??? a okrem ineho mi uz asi 3 krat vykradli auto... a toho hajzle co to spravil nie a nie chytit...
// Pokial budes v tychto svojich stupidnych komentaroch v kazdej druhej teme pokracovat dalej, mas vazny nabeh na rank Spammer. Tomasito