Prosim pomoc som v koncoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nano55
Amateur
Amateur

Prosim pomoc som v koncoch

Príspevok od používateľa nano55 »

ahojte mozete mi prosim cas pomoct? mam problem s priatelkou jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet a to len preto ze u mna spala jednu noc a nedala nikomu vediet. teraz mi dala koniec ale vravela ze potrebuje cas mozem od nej cakat ze sa vrati? aj ked jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet? a miluje ma strasne aj ja ju. a nechcem ju stratit prosim pomoc

// no iba jej otec ma nikdy nechce vidiet mamka je v poho dnes mi povedala ze potrebuje cas asi mesiac mam dajaku nadej aj ked ma miluje?
soviet666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

neboj sa najdete si k sebe cestu :idea:
alebo si knej vykop tunel :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako dlho to spolu tahate?
podla mna nechaj ten mesiac, na upokojenie situacie. ak sa tak velmi lubite tak to nemoze ohrozit vas vztah.
ps: skusil by som sa porozpravat s jej fotrom, ak odmietne skus poziadat o pomoc jej mamu, aby nejakou "nahodou" ste sa stretli a mohli si to vysvetlit.
pokial sa nic nestalo (nevyspal si sa s nou) tak by to teoreticky mohlo byt lahsie, ale skusil by som upokojit najskor seba, potom priatelku a nakoniec sa porozpravat s fotrom
rozmyslaj s chladnou hlavou :!:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

deticky kolko mate rokov?to tu treba aj uviest,je rozdiel mat 15 a rozdiel mat 18 a viac,dufam,ze rozumiete
last_knight
Light Professional
Light Professional

canopus napísal:deticky kolko mate rokov?to tu treba aj uviest,je rozdiel mat 15 a rozdiel mat 18 a viac,dufam,ze rozumiete
medzi 15 a 18 az taky rozdiel nie je, ak mozem podotknut
ps: co mas dnes s detickami? (mimo kontext)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ufff to su problemy. Ja neviem ci vobec dostanem vyplatu a teba trapia taketo hluposti :roll: sorry potreboval som sa vyrozpravat. No a teraz k veci. Ked miluje ona teba a ty ju, tak nevidim problem. To musi byt ozaj velky problem, ked ona potrebuje cas? Cas naco? Kym vyrastie z plienok?Nechapem... to vsetko len kvoli tomu, ze u teba spala? Paneboze, asi kazdy ti napise, ze sa jej nevzdavaj a bojuj o nu. Byt na tvojom mieste, tak idem za jej fotrom a porozpravam sa s nim ako dieta s chlapom :wink:
xphreak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa xphreak »

pinco napísal:Byt na tvojom mieste, tak idem za jej fotrom a porozpravam sa s nim ako dieta s chlapom :wink:
Pekne povedane :wink:
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

last_knight napísal:medzi 15 a 18 az taky rozdiel nie je, ak mozem podotknut
ps: co mas dnes s detickami? (mimo kontext)
podla mna je medzi 15 a 18 doslova priepast a nie, ze rozdiel, ale to asi vidime kazdy inak. a ktomu je to dost individualne, ze ?

jednoznacne je v tomto pripadne asi najucinejsi rozhovor. otcovia su sem tam dost infantilny v tychto veciach. ak sa k tomu postavis so spravnou sebaistotou, urcite to prinesie svoje ovocie. teda.... mas velku sancu :P.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Spoty napísal:jednoznacne je v tomto pripadne asi najucinejsi rozhovor. otcovia su sem tam dost infantilny v tychto veciach. ak sa k tomu postavis so spravnou sebaistotou, urcite to prinesie svoje ovocie. teda.... mas velku sancu :P.
v tomto so spotym mozem iba suhlasit, nezostava ti nic ine, iba pokus o rozhovor
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lulu11a »

no podla mna ak ta ma fakt rada tak s tebou bude aj ked jej to rodicia zakazu 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Spoty napísal:podla mna je medzi 15 a 18 doslova priepast a nie, ze rozdiel, ale to asi vidime kazdy inak. a ktomu je to dost individualne, ze ?

...
tí čo majú pod 15 tam rozdiel nevidia, tí čo majú nad 18 tam vidia veľký rozdiel. 8)

k téme: myslím si že je to normálne.. ty keď budeš mať deti, tak tiž budeš chceť aby išli na to postupne a nie sa hneď s niekým vyspať. Je to len rodičovská láska, ale časom si uvedomia že ich deti žijú v inej dobe ako bola tá kedy oni vyrastali. Daj tomu čas, a skôr či neskôr sa všetko urovná :wink:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

audiotrack napísal:tí čo majú pod 15 tam rozdiel nevidia, tí čo majú nad 18 tam vidia veľký rozdiel. 8)

k téme: myslím si že je to normálne.. ty keď budeš mať deti, tak tiž budeš chceť aby išli na to postupne a nie sa hneď s niekým vyspať. Je to len rodičovská láska, ale časom si uvedomia že ich deti žijú v inej dobe ako bola tá kedy oni vyrastali. Daj tomu čas, a skôr či neskôr sa všetko urovná :wink:
UPNE SUHLASIM :) a moja mama mne hovori ze ja mam cas na baby a hlavne ze jednu mam teraz a mam 16 rokov taha mi na 17 a mne mama povie ze mam cas na baby :lol: :lol: :lol: :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Prosim pomoc som v koncoch

Príspevok od používateľa jin »

nano55 napísal:ahojte mozete mi prosim cas pomoct? mam problem s priatelkou jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet a to len preto ze u mna spala jednu noc a nedala nikomu vediet. teraz mi dala koniec ale vravela ze potrebuje cas mozem od nej cakat ze sa vrati? aj ked jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet? a miluje ma strasne aj ja ju. a nechcem ju stratit prosim pomoc
Pokial sa mate stale radi, tak jej rodicia podla mna v tom nehraju velku rolu...cestu k sebe si najdete ajtak :wink: sak nemusi vzdy ked ide za tebou z domu hovorit ze za tebou ide...... :)
nano55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nano55 »

no ja mam 20 a priatelka ma 17 a cas potrebuje nato ze ci bude somnou chodit alebo nie ale vravi mi ze ma miluje a co teraz?
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

ked ti mam poradit tak by som siel za jej otcom.... ako je tam sanca ze sa mozno nedostanes k slovu.. a zacal by som vetou: Vazne si myslite ze som spal s Vasou dcerou ? keby povedal ano tak by som sa odtocil vo dverach a by zomna vyhrklo: no jasne.. a odisiel by som... a chlapik som zvedavy ako by sa zatvaril :o
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

nano55 napísal:no ja mam 20 a priatelka ma 17 a cas potrebuje nato ze ci bude somnou chodit alebo nie ale vravi mi ze ma miluje a co teraz?
Hovori sa, ze pre chalana je najhorsie, ze ked nevie, na com je. Skusil som si to, je to pravda a teraz to prezivas ty. Na to je iba jeden liek - cas. Bud sa vsetko ujasni a problem vyriesi alebo to preboli. Riesenie mas teraz iba jedno - rozchod. Ak ju lubis, tak pockaj ten mesiac, verim, ze bude dobre, aj rodicom to bude signalizovat, ze asi nieco na tom je.. Drzim palce :wink:
thief596 napísal:ked ti mam poradit tak by som siel za jej otcom.... ako je tam sanca ze sa mozno nedostanes k slovu.. a zacal by som vetou: Vazne si myslite ze som spal s Vasou dcerou ? keby povedal ano tak by som sa odtocil vo dverach a by zomna vyhrklo: no jasne.. a odisiel by som... a chlapik som zvedavy ako by sa zatvaril :o
a to by si trafil klinec po hlavicke a vsetkemu by bol koniec.
Samuell
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Samuell »

No ja mám 16 a vidím obrovský rozdiel medzi 15 a 18. NEchaj upokojit situáciu a potom to skús nejako vyriešiť s rodičmi.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Vies ak prisla domov ako kowbojka po 10 hodinach jazdy tak sa mu ani necudujem :smt047

myslim ze stareho to prejde , len mu treba dat cas, ale vy ste spravili blbost nedat nikomu vediet , uz si to potom mohol zahrat , povedz tvojej mati nak staremu zavola( ak ti boli vobec fotrovci doma) , ze ta to trapi , a ze ona spala v obyvacke a iba ste film pozerali a spolu s tvojimi rodicmi ... proste halusky rozumis mi? :)
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

cas to vyriesi :wink:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa: