Prosim pomoc som v koncoch
Prosim pomoc som v koncoch
ahojte mozete mi prosim cas pomoct? mam problem s priatelkou jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet a to len preto ze u mna spala jednu noc a nedala nikomu vediet. teraz mi dala koniec ale vravela ze potrebuje cas mozem od nej cakat ze sa vrati? aj ked jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet? a miluje ma strasne aj ja ju. a nechcem ju stratit prosim pomoc
// no iba jej otec ma nikdy nechce vidiet mamka je v poho dnes mi povedala ze potrebuje cas asi mesiac mam dajaku nadej aj ked ma miluje?
// no iba jej otec ma nikdy nechce vidiet mamka je v poho dnes mi povedala ze potrebuje cas asi mesiac mam dajaku nadej aj ked ma miluje?
-
last_knight
Light Professional
ako dlho to spolu tahate?
podla mna nechaj ten mesiac, na upokojenie situacie. ak sa tak velmi lubite tak to nemoze ohrozit vas vztah.
ps: skusil by som sa porozpravat s jej fotrom, ak odmietne skus poziadat o pomoc jej mamu, aby nejakou "nahodou" ste sa stretli a mohli si to vysvetlit.
pokial sa nic nestalo (nevyspal si sa s nou) tak by to teoreticky mohlo byt lahsie, ale skusil by som upokojit najskor seba, potom priatelku a nakoniec sa porozpravat s fotrom
rozmyslaj s chladnou hlavou
podla mna nechaj ten mesiac, na upokojenie situacie. ak sa tak velmi lubite tak to nemoze ohrozit vas vztah.
ps: skusil by som sa porozpravat s jej fotrom, ak odmietne skus poziadat o pomoc jej mamu, aby nejakou "nahodou" ste sa stretli a mohli si to vysvetlit.
pokial sa nic nestalo (nevyspal si sa s nou) tak by to teoreticky mohlo byt lahsie, ale skusil by som upokojit najskor seba, potom priatelku a nakoniec sa porozpravat s fotrom
rozmyslaj s chladnou hlavou
-
last_knight
Light Professional
ufff to su problemy. Ja neviem ci vobec dostanem vyplatu a teba trapia taketo hluposti
sorry potreboval som sa vyrozpravat. No a teraz k veci. Ked miluje ona teba a ty ju, tak nevidim problem. To musi byt ozaj velky problem, ked ona potrebuje cas? Cas naco? Kym vyrastie z plienok?Nechapem... to vsetko len kvoli tomu, ze u teba spala? Paneboze, asi kazdy ti napise, ze sa jej nevzdavaj a bojuj o nu. Byt na tvojom mieste, tak idem za jej fotrom a porozpravam sa s nim ako dieta s chlapom 
podla mna je medzi 15 a 18 doslova priepast a nie, ze rozdiel, ale to asi vidime kazdy inak. a ktomu je to dost individualne, ze ?last_knight napísal:medzi 15 a 18 az taky rozdiel nie je, ak mozem podotknut
ps: co mas dnes s detickami? (mimo kontext)
jednoznacne je v tomto pripadne asi najucinejsi rozhovor. otcovia su sem tam dost infantilny v tychto veciach. ak sa k tomu postavis so spravnou sebaistotou, urcite to prinesie svoje ovocie. teda.... mas velku sancu
-
last_knight
Light Professional
v tomto so spotym mozem iba suhlasit, nezostava ti nic ine, iba pokus o rozhovorSpoty napísal:jednoznacne je v tomto pripadne asi najucinejsi rozhovor. otcovia su sem tam dost infantilny v tychto veciach. ak sa k tomu postavis so spravnou sebaistotou, urcite to prinesie svoje ovocie. teda.... mas velku sancu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tí čo majú pod 15 tam rozdiel nevidia, tí čo majú nad 18 tam vidia veľký rozdiel.Spoty napísal:podla mna je medzi 15 a 18 doslova priepast a nie, ze rozdiel, ale to asi vidime kazdy inak. a ktomu je to dost individualne, ze ?
...
k téme: myslím si že je to normálne.. ty keď budeš mať deti, tak tiž budeš chceť aby išli na to postupne a nie sa hneď s niekým vyspať. Je to len rodičovská láska, ale časom si uvedomia že ich deti žijú v inej dobe ako bola tá kedy oni vyrastali. Daj tomu čas, a skôr či neskôr sa všetko urovná
UPNE SUHLASIMaudiotrack napísal:tí čo majú pod 15 tam rozdiel nevidia, tí čo majú nad 18 tam vidia veľký rozdiel.![]()
k téme: myslím si že je to normálne.. ty keď budeš mať deti, tak tiž budeš chceť aby išli na to postupne a nie sa hneď s niekým vyspať. Je to len rodičovská láska, ale časom si uvedomia že ich deti žijú v inej dobe ako bola tá kedy oni vyrastali. Daj tomu čas, a skôr či neskôr sa všetko urovná
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosim pomoc som v koncoch
Pokial sa mate stale radi, tak jej rodicia podla mna v tom nehraju velku rolu...cestu k sebe si najdete ajtaknano55 napísal:ahojte mozete mi prosim cas pomoct? mam problem s priatelkou jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet a to len preto ze u mna spala jednu noc a nedala nikomu vediet. teraz mi dala koniec ale vravela ze potrebuje cas mozem od nej cakat ze sa vrati? aj ked jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet? a miluje ma strasne aj ja ju. a nechcem ju stratit prosim pomoc
ked ti mam poradit tak by som siel za jej otcom.... ako je tam sanca ze sa mozno nedostanes k slovu.. a zacal by som vetou: Vazne si myslite ze som spal s Vasou dcerou ? keby povedal ano tak by som sa odtocil vo dverach a by zomna vyhrklo: no jasne.. a odisiel by som... a chlapik som zvedavy ako by sa zatvaril 
Hovori sa, ze pre chalana je najhorsie, ze ked nevie, na com je. Skusil som si to, je to pravda a teraz to prezivas ty. Na to je iba jeden liek - cas. Bud sa vsetko ujasni a problem vyriesi alebo to preboli. Riesenie mas teraz iba jedno - rozchod. Ak ju lubis, tak pockaj ten mesiac, verim, ze bude dobre, aj rodicom to bude signalizovat, ze asi nieco na tom je.. Drzim palcenano55 napísal:no ja mam 20 a priatelka ma 17 a cas potrebuje nato ze ci bude somnou chodit alebo nie ale vravi mi ze ma miluje a co teraz?
a to by si trafil klinec po hlavicke a vsetkemu by bol koniec.thief596 napísal:ked ti mam poradit tak by som siel za jej otcom.... ako je tam sanca ze sa mozno nedostanes k slovu.. a zacal by som vetou: Vazne si myslite ze som spal s Vasou dcerou ? keby povedal ano tak by som sa odtocil vo dverach a by zomna vyhrklo: no jasne.. a odisiel by som... a chlapik som zvedavy ako by sa zatvaril
Vies ak prisla domov ako kowbojka po 10 hodinach jazdy tak sa mu ani necudujem
myslim ze stareho to prejde , len mu treba dat cas, ale vy ste spravili blbost nedat nikomu vediet , uz si to potom mohol zahrat , povedz tvojej mati nak staremu zavola( ak ti boli vobec fotrovci doma) , ze ta to trapi , a ze ona spala v obyvacke a iba ste film pozerali a spolu s tvojimi rodicmi ... proste halusky rozumis mi?
myslim ze stareho to prejde , len mu treba dat cas, ale vy ste spravili blbost nedat nikomu vediet , uz si to potom mohol zahrat , povedz tvojej mati nak staremu zavola( ak ti boli vobec fotrovci doma) , ze ta to trapi , a ze ona spala v obyvacke a iba ste film pozerali a spolu s tvojimi rodicmi ... proste halusky rozumis mi?