Pripomienky ku KARME
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak ak mozete sit do basy, tak to potom urcite fer je. No a ak uz myslis, ze by to nebolo fer, tak si pomysli, ze vy moderatori + admini pre toto forum nieco robite, tak aspon nejake tie vyhody by ste mali mat.Tomasito napísal:Moct mozu, avsak... Kolko adminov/modov si uz videl v base? ... a preto by to za tychto podmienok bolo voci vam ostatnym nefer.
-
mastermind
VIP
-
last_knight
Light Professional
-
t0m4s3
Admin
mohlo, ale momentalne sa mi nechce v tom kode hradat az tak do hlbky, pretoze jednu vec opravim a vyskytne sa iny problem. Myslim, ze je to drobnost, ktoru nam akiste rad odpustislast_knight napísal:podla mna celkom dobra idea, aspon ma clovek predstavu, ako si jeho nazory vazia ostatny clenovia tohto fora.
otazka: preco pri zadani karmy, hodi okno do statistiky, ked don nemame pristup, okrem hornych 20?![]()
to by sa mohlo v pohode nejako zrusit
-
last_knight
Light Professional
-
will.i.am
Darca
ako je mozne, ze ked som mal pred chvilou okolo 33,8 bodov, terat mam 32,9 a v statistike je ze som prijal, nebude to tym, ze mi niekto odobral? Mala by tam byt kolonka anviac, ako je prijal, daroval, a ja neviem odovzdal, alebo take nieco...
//aha uz chapem, to je akoze prijal negativnu karmu... no ok, ale tak potom, rozdelene prijal negativnu karmu, prijal pozitivnu karmu...
//aha uz chapem, to je akoze prijal negativnu karmu... no ok, ale tak potom, rozdelene prijal negativnu karmu, prijal pozitivnu karmu...
Vidim, ze T0M4S3 ma toho kodu plne zuby
no aj tak by som prijal karmu, ktora by sa neodvijala od poctu prispevkov. Proste vsetci by zacali s 10 bodmi a usery by mu bud pridali alebo odobrali. A tam by potom kazdy na prvy pohlad videl, ze aha, tak tento ma 30 karmy, dam na jeho slova alebo tamten ma -2, tak to bude asi riadny vandrak, pockam si, co povedia ostatny..
Dufam, ze ste ma pochopily..
// vsak do poctu prispevkov je tu uz rank (novice, medium expert, star, king...)
// vsak do poctu prispevkov je tu uz rank (novice, medium expert, star, king...)
-
t0m4s3
Admin
od coho ineho by si si predstavoval aby sa odvijala karma? urcitu startovnu poziciu musis urcit.Frikso napísal:Vidim, ze T0M4S3 ma toho kodu plne zubyno aj tak by som prijal karmu, ktora by sa neodvijala od poctu prispevkov. Proste vsetci by zacali s 10 bodmi a usery by mu bud pridali alebo odobrali. A tam by potom kazdy na prvy pohlad videl, ze aha, tak tento ma 30 karmy, dam na jeho slova alebo tamten ma -2, tak to bude asi riadny vandrak, pockam si, co povedia ostatny..
will.i.am > prijal/daroval pozitivnu/negativnu by nebolo nic tazke spravit.. pockam ako sa k tomu vyjadri hojko