no hej...aj ja si myslim ze by mal zacat chalan...ale chce to odvahu kuaGabika91 napísal:Podla mna to ide samo ...mám stým skúsenosti ..a podla mna by mal začat chalan!Je to také lepšie si myslím
Prvý bozk
-
---Aaron---
Light Star
Re: Prvý bozk
-
BuffyAngel
Amateur
to vycitis, staci jeden vyznamny pohlad pri spolocnom tanci alebo objati a vies, ze ta neodmietne na 95%Patyk napísal:a pri akej situácii by mal začať chalan, alebo baba? Alebo pri akom promile?
btw nastuduj si www.quark.net su tam velmi cenne rady
//
"Pokud uhne, jste nahraní. Pokud ne, máte to v kapse. První polibek by neměl být francouzák, protože dívka zjišťuje, jak hluboké city k vám chová. Tose jen těžko dá zvládnout, když se jí do úst tlačí cizí jazyk! Zlehka ji polibte na rty a chvilinku posečkejte. Obejměte ji a pokračujte v líbání. Přidejte trochu vášně a po chvíli i jazýček. Jemně, né až do krku. Hrejte si. Pak poodstupte."
ak to zacne baba, tak sa spamatas az vtedy, ked budes mat jej jazyk v ustach, cize tomu sa neubranis. A ked to chces zacat ty, urob ako napisal GothaR, cize pozri sa jej do oci a hned budes vidiet ci mas sancu alebo nie.Patyk napísal:a pri akej situácii by mal začať chalan, alebo baba? Alebo pri akom promile?
-
BuffyAngel
Amateur
Re: Prvý bozk
o tom sa tu uz hovorilo dost si myslim---Aaron--- napísal:Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča?... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ...
-
alien5
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
hm
ja by som potreboval iez helfnut ....sedel som s kamoskou na lavicke a ona sa ku mne tulila,hladkala a tak..ked sme odchadzali dala mi pusu ale na lico..ja som nic nespravil {dement som} len som sa usmial a siel s nou dalej
btw ide o to ze je to len kamoska a nwm ci sa xcela bozkavat bo to bolo len tak..ako chodim s nou von kazdy den ale ako kamos..mam pocit ze aj moj kamos co s nami chodi sa jej paci tak nwm...co som mal / mam spravit >?
btw ide o to ze je to len kamoska a nwm ci sa xcela bozkavat bo to bolo len tak..ako chodim s nou von kazdy den ale ako kamos..mam pocit ze aj moj kamos co s nami chodi sa jej paci tak nwm...co som mal / mam spravit >?
-
BuffyAngel
Amateur
Re: awoj
no tak to máš trochu ťažké...mne to príde ,že ani ona sama nevie čo chce...alebo si len nahováraš, že sa jej ten kamoš páči... takže :podľa mňa ,ked´ spolu budete a ona urobí to čo naposledy, skús to tiež...a všimni si ako zareaguje... takto asi nemôžeš nič pokaziť...alien5 napísal:ja by som potreboval iez helfnut ....sedel som s kamoskou na lavicke a ona sa ku mne tulila,hladkala a tak..ked sme odchadzali dala mi pusu ale na lico..ja som nic nespravil {dement som} len som sa usmial a siel s nou dalej
Re: hm
nie je podstatne, ci si mal nieco spravit alebo nie, ale ako ju beries ty? Je pre teba len kamaratka alebo by si chcel s nou vyskusat nieco viac?alien5 napísal:ja by som potreboval iez helfnut ....sedel som s kamoskou na lavicke a ona sa ku mne tulila,hladkala a tak..ked sme odchadzali dala mi pusu ale na lico..ja som nic nespravil {dement som} len som sa usmial a siel s nou dalej
moj prvy bozk bol ten najkrajsi...no lenze si asi bduete mysliet ze som sprosta ale bolo to krasne.... zacala som chodit s chalanom preslo 6 mesiacou a ani raz sme sa nepobozkali lebo neprisla sa nikdy na to ta spravan chvila.... a ked prisla ta chvila boli sme spolu uz 8 mesiacov... bolo to take necakane a krasne...nevedeli sme preco prave ten den bol to 1 .maj... ale proste to prislo a bolo to krasne... nase pery sa dotkli a nechceli sa od seba odtrhnut bolo to nadherne... no jazyk pri prom bozku nebol... a to si myslim ze je spravne...kazdy to vnima inak...ale prvy krat je prvy krat...

-
---Aaron---
Light Star
Ja si myslim, ze ak spolu chodite napr. von a este nic nebolo, tak plati jedno skvele pravidlo. Chalan sa priblizi na 90% a tych 10% necha na nu. Ak chce dokonci a ak nie nedokonci. Kazdopadne radsej neskor ako to uponahlat, pretoze hoci moze chciet, moze to byt na nu moc hrrr. Zeny su najma v oblasti citov zvlastne a ak to myslite s nou vazne, tak radsej ubrat plyn a pockat. Tot moj nazor
Ten prvy bozk nejako pride vzdy sam a ani neviem ako.Ale pamatam si na svoj uuuplne prvy bozk to bola sranda no vtedy nie ale teraz mi je to smiesne.Bala som sa vtedy pobozkat toho chlapca ale nakoniec to dobre dopadlo(priblizoval sa ku mne a ja som stale rozmyslala ci ho pobozkam alebo nie a nakoniec to vyslo) a aj sa mi to zapacilo.Pre mna su niekedy vrucne bozky viac ako sex.